Yuveza Posted July 28, 2011 Posted July 28, 2011 Gratulacje!:D a to było w Kaliszu?.. ale słodko :p:loveu: http://i1229.photobucket.com/albums/ee464/kasandra241298/Fotki/DSC06172.jpg Quote
Casablanca Posted July 29, 2011 Author Posted July 29, 2011 [quote name='Mani2000']hehe Gratuluje:D Powodzenia na następnej wystawie:p P.S Uważaj na kabla:D Hehe :D dziękujemy ;) [quote name='westie_justa']Gratulacje!:D a to było w Kaliszu?.. ale słodko :p:loveu: http://i1229.photobucket.com/albums/ee464/kasandra241298/Fotki/DSC06172.jpg Dziękujemy, to było w Koszalinie ;) Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted July 31, 2011 Posted July 31, 2011 Śliczne fotki :) byliśmy 2 razy w Charzykowy, ale nie miałam jak dać znać i nie udało nam się spotkać niestety... Gratulujemy udanej wystawy:) może kiedyś wpadniecie bliżej nas się pokazać;) no i zapraszamy do naszej galerii, bo udało się założyć.. i nawet fotki są ;) Quote
Casablanca Posted July 31, 2011 Author Posted July 31, 2011 Chiquita&DeeDee napisał(a):Śliczne fotki :) byliśmy 2 razy w Charzykowy, ale nie miałam jak dać znać i nie udało nam się spotkać niestety... Gratulujemy udanej wystawy:) może kiedyś wpadniecie bliżej nas się pokazać;) no i zapraszamy do naszej galerii, bo udało się założyć.. i nawet fotki są ;) Dziękuję ;) Szkoda...teraz ostatnio brzydka pogoda była i w Charzykowie tylko da razy byliśmy. Dziękujemy :) już biegniemy do galerii obejżeć fotki! Quote
Maalwi Posted August 1, 2011 Posted August 1, 2011 A ja nawet możliwe,ze was widziałam,w Koszalinie! byłaś może pod takim dużym namiotem przy samym ringu? ;) Quote
Casablanca Posted August 1, 2011 Author Posted August 1, 2011 Maalwi napisał(a):A ja nawet możliwe,ze was widziałam,w Koszalinie! byłaś może pod takim dużym namiotem przy samym ringu? ;) Nie :) ja byłam na takich rozkładanych krzesłach pomiędzy dwoma ringami, koło stolika sędziowskiego ;) Obok mnie siedziała moja mama Quote
Casablanca Posted August 1, 2011 Author Posted August 1, 2011 ZAPRASZAM NA BAZAREK dla staruszka Fado, który ma 1800zł długu! Chociaż podrzućcie czasem-----> http://www.dogomania.pl/threads/212124-Handler-na-wystawę-w-Chojnicach! Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted August 2, 2011 Posted August 2, 2011 Tak patrzę i patrzę i jakoś zdjęć pysiolka nie mogę zauważyć...:D hehehe czekam na zdjęcia Blanki z bliska:) Quote
Casablanca Posted August 2, 2011 Author Posted August 2, 2011 Chiquita&DeeDee napisał(a):Tak patrzę i patrzę i jakoś zdjęć pysiolka nie mogę zauważyć...:D hehehe czekam na zdjęcia Blanki z bliska:) To dodam przy okazji jak będę z wystawy dodawać foty ;) Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted August 2, 2011 Posted August 2, 2011 ... czyli mam czekać do nd? :( dużo tych dni;) Quote
Vesper Posted August 3, 2011 Posted August 3, 2011 Dopiero teraz przejrzałam Twoje fotki z obozu- i powiem tylko, że strasznie Ci zazdroszczę... Wszystkiego- wieku, tego że kiedyś nie było takich obozów... Blanka na fotkach jest taka maleńka:loveu:, ale pokazała że chihuahua to nie tylko pies na kanapę :D A pływała w jeziorze? Quote
Casablanca Posted August 3, 2011 Author Posted August 3, 2011 Chiquita&DeeDee napisał(a):... czyli mam czekać do nd? :( dużo tych dni;) Do niedzieli tylko kawałek ;) Może jeszcze dzisiaj znajdę jakieś fotki :roll::evil_lol: arielka186 napisał(a):Dopiero teraz przejrzałam Twoje fotki z obozu- i powiem tylko, że strasznie Ci zazdroszczę... Wszystkiego- wieku, tego że kiedyś nie było takich obozów... Blanka na fotkach jest taka maleńka:loveu:, ale pokazała że chihuahua to nie tylko pies na kanapę :D A pływała w jeziorze? Na ten obóz jeżdżą też dorośli ;) Na moim turnusie były trzy panie w wieku 60-80 lat :evil_lol: Trzeba naprawić reputację chihuahuał :mad: jak byliśmy na zajęciach z posłuszeństwa na mieście, to wszyscy mówili "nie męcz tak tego maleństwa" :roll: W jeziorku pływała, ale tylko chwilami żeby się ochłodzić, bo tamte labladory i inne psy dowodne tak chlapały, że nawet jak stała na brzegu to mogła się utopić :diabloti: Quote
Mani2000 Posted August 3, 2011 Posted August 3, 2011 ,,nie męcz tak tego maleństwa,, niech uważają żeby blanka ich nie pomęczyła:D Quote
Casablanca Posted August 3, 2011 Author Posted August 3, 2011 [quote name='Mani2000'],,nie męcz tak tego maleństwa,, niech uważają żeby blanka ich nie pomęczyła:D Hehehe :) Mam kilka fotek ;) Dzisiaj była u nas Agata z Lexi i ćwiczyłyśmy na wystawę chojnicką (będą z nią startować na młodym prezenterze) ;) I Blanka : c.d.n. :P Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted August 3, 2011 Posted August 3, 2011 :loveu::loveu::loveu: Takiej miłej niespodzianki z wieczora to się nie spodziewałam:D BOSKA!!!:) Quote
Casablanca Posted August 4, 2011 Author Posted August 4, 2011 [quote name='Chiquita&DeeDee'] http://i1229.photobucket.com/albums/ee464/kasandra241298/Fotki/DSC06339.jpg :loveu::loveu::loveu: Takiej miłej niespodzianki z wieczora to się nie spodziewałam:D BOSKA!!!:) Hehe :) To za odwiedzenie bazarku ;) Po wystawie będzie więcej :) [quote name='westie_justa']O Lexie:D fajnie:D A Blaneczka:loveu: Znasz Lexie? Cudowne psisko ;) Quote
Yuveza Posted August 4, 2011 Posted August 4, 2011 Ymm... no ogladałam troche galerii:D fajna sunia Quote
Casablanca Posted August 4, 2011 Author Posted August 4, 2011 [quote name='westie_justa']Ymm... no ogladałam troche galerii:D fajna sunia Acha :) <10znaków> Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted August 4, 2011 Posted August 4, 2011 No teraz to mogę czekać;) tak cudne zdjęcie wystarczy na te dni:loveu: Szkoda, że to tyle km... wpadła bym kibicować- uwielbiam jeździć na wystawy i oglądać chiłki:) (i fajne jest to, że zawsze udaje mi się przemycić moje, więc nie muszą w domku siedzieć:evil_lol:) Quote
Casablanca Posted August 4, 2011 Author Posted August 4, 2011 Chiquita&DeeDee napisał(a):No teraz to mogę czekać;) tak cudne zdjęcie wystarczy na te dni:loveu: Szkoda, że to tyle km... wpadła bym kibicować- uwielbiam jeździć na wystawy i oglądać chiłki:) (i fajne jest to, że zawsze udaje mi się przemycić moje, więc nie muszą w domku siedzieć:evil_lol:) Hehe, to taka mała łapówka ne te kilka dni :diabloti: A skąd jesteś, bo skleroza nie boli :roll: Wiem coś o tym, ja uwielbiam tą atmoswerę na wystawach, tyle psów i psiarzy co w normalnym środowisku jest mało spotykane :evil_lol: Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted August 4, 2011 Posted August 4, 2011 No pięknie... i tak oficjalnie z tą łapówką?:evil_lol: to się po cichu.. w kopercie...;) Ja jestem z Bielska, więc prawie samiusieńkie góry;) do Was mam jakieś.... 500km? Jeżdżę na wystawy do Katowic, Krakowa, Ustronia, bo to są takie większe, myślę o Wrocku, ale to się jeszcze okaże, bo to 300km(w jedną stronę) :) Uwielbiam wystawy, bo jest tyle "chiłałków" naraz:loveu: hehehe chociaż w Krakowie i Ustroniu to moja Dee przyciągała wielką uwagę gapiów i to było męczące(jaka śliczna zabaweczka:angryy:) Quote
Casablanca Posted August 5, 2011 Author Posted August 5, 2011 Chiquita&DeeDee napisał(a):No pięknie... i tak oficjalnie z tą łapówką?:evil_lol: to się po cichu.. w kopercie...;) Ja jestem z Bielska, więc prawie samiusieńkie góry;) do Was mam jakieś.... 500km? Jeżdżę na wystawy do Katowic, Krakowa, Ustronia, bo to są takie większe, myślę o Wrocku, ale to się jeszcze okaże, bo to 300km(w jedną stronę) :) Uwielbiam wystawy, bo jest tyle "chiłałków" naraz:loveu: hehehe chociaż w Krakowie i Ustroniu to moja Dee przyciągała wielką uwagę gapiów i to było męczące(jaka śliczna zabaweczka:angryy:) Upsss...to teraz się łapówa wydała :evil_lol: Ja niestety nie jeżdżę tak daleko na wystawy, bo tylko z Blanką to się nie opłaca :roll: może znajdę jakiś hodowców co by mnie pozabierali w tamte strony :lol: A na wystawach to okropne, pełno dzieciaków podbiega i nie pytając się czy mogą głaszczą, ściskają, ale ja tak nie dam :diabloti: odganiam je równo, mówiąc, że ona gryzie :p Quote
*kleo* Posted August 5, 2011 Posted August 5, 2011 Hej, nie chce mi się ruszać swojej galerii, więc tu piszę ;) Casablanca napisał(a):Hmm...to skoro galeria jeszcze nie usunięta, to chociaż powiedz słówko o nowym domowniku? :razz::diabloti: Na razie nic nie mówię, chłopak będzie się pokazywał w przyszłym sezonie ;) A moją dziewczynkę zabieram do Chojnic w ramach socjalizacji, więc pewnie ją zobaczysz. Quote
Guest Fusiafusia Posted August 5, 2011 Posted August 5, 2011 Cześć Kasandra !! :multi:Ale my dawno u was nie byliśmy :crazyeye: :evil_lol: Śliczne fotki :loveu: http://i1229.photobucket.com/albums/ee464/kasandra241298/Fotki/DSC06339.jpg Urocza :loveu: U nas foty w galerii ;) Quote
Recommended Posts