Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

hehe, ale pewnie torebka na kupy, uśmiech i po krzyku:evil_lol:
No tak ten pierwszy widziałam u Nariny na początku:)
a psiny się nie rozpraszają? ta sztuczka na plecach jest fajna trochę się do niej zbieram;)

• Replies 825
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

westie_justa napisał(a):
hehe, ale pewnie torebka na kupy, uśmiech i po krzyku:evil_lol:
No tak ten pierwszy widziałam u Nariny na początku:)
a psiny się nie rozpraszają? ta sztuczka na plecach jest fajna trochę się do niej zbieram;)

Nie torebka na kupy (bo ja nieprzygotowana :evil_lol:), tylko koszulka na kartki i jechane :diabloti:
Trochę się rozproszyły od zapachu kiełbasek na grilu, ale było dobrze ;) jakoś to wychodzi :roll:

• 3 weeks later...
Posted

Witam serdecznie.
Wpadłam popatrzeć na małą CHI a tu patrzę że z jednego miasta jesteśmy.
Czytam wątek i się okazuje że z Blanką mam urodziny w tym samym dniu.
Wołam córkę do kompa i ona krzyczy PRZECIEŻ TO KASANDRA, JA JĄ ZNAM!
Świat jest mały...
Musimy się koniecznie spotkać na jakiś spacer. Będziecie na Chojnickiej wystawie?

Posted

Śliczna dziewczynka:loveu:

Ja co roku bywam w Chojnicach (w zasadzie częściej w Harzykowy[tak to się piszę?] nad jeziorem), ale chihuahua jeszcze tam nie spotkałam, tylko całą masę yorków;) a szkoda, bo pewnie by się dziewczynki polubiły:D

Posted

[quote name='magdaww1']Witam serdecznie.
Wpadłam popatrzeć na małą CHI a tu patrzę że z jednego miasta jesteśmy.
Czytam wątek i się okazuje że z Blanką mam urodziny w tym samym dniu.
Wołam córkę do kompa i ona krzyczy PRZECIEŻ TO KASANDRA, JA JĄ ZNAM!
Świat jest mały...
Musimy się koniecznie spotkać na jakiś spacer. Będziecie na Chojnickiej wystawie?[/QUOTE]
A jak córka się nazywa? :)
Na wystawie Chojnickiej napewno będziemy, także zapewne się spotkamy ;)
[quote name='Chiquita&DeeDee']Śliczna dziewczynka:loveu:

Ja co roku bywam w Chojnicach (w zasadzie częściej w Harzykowy[tak to się piszę?] nad jeziorem), ale chihuahua jeszcze tam nie spotkałam, tylko całą masę yorków;) a szkoda, bo pewnie by się dziewczynki polubiły:D[/QUOTE]
My do Charzykowych jeździmy prawie codziennie wieczorkami na spacerki po promenadzie :) A Ty masz chiłki, tak?
[quote name='Mani2000']w maju była wystawa w Bytomiu byłaś?[/QUOTE]
Niestety nie byłam :(

A my z Blanką w niedzielę na obóz z psem jedziemy :D

Posted

[quote name='Casablanca']A jak córka się nazywa? :)
Na wystawie Chojnickiej napewno będziemy, także zapewne się spotkamy ;)[/QUOTE]
Wanessa

Masz super tor w ogrodzie. Szkoda, że w naszym mieście nie ma żadnego klubu :( też chętnie bym z moimi Silkami poćwiczyła.

Posted

[quote name='Casablanca']
A my z Blanką w niedzielę na obóz z psem jedziemy :D[/QUOTE]
Organizowany przez Wandrus'a:D?? ja miałam jechac ale pojadę na następny rok....

Posted

[quote name='magdaww1']Wanessa

Masz super tor w ogrodzie. Szkoda, że w naszym mieście nie ma żadnego klubu :( też chętnie bym z moimi Silkami poćwiczyła.[/QUOTE]
Dziękuję :) też nad tym ubolewam :( w te wakacje może odbudujemy z tatą większy i ulepszony, ale to się jeszcze zobaczy ;)
[quote name='westie_justa']Organizowany przez Wandrus'a:D?? ja miałam jechac ale pojadę na następny rok....[/QUOTE]
Taaak :) szkoda, że nie jedziesz...
[quote name='Chiquita&DeeDee']Chiłki;) Moja Miłość:loveu: nasza rodzinka to m.in. 4 chiłki;) hehehe, to szkoda, że nie udało nam się nigdy spotkać ślicznej Blanki...Może kiedyś się uda:D[/QUOTE]
A macie jakąś hodowlę czy cuś? :D pewnie się w te wakacje spotkamy, my jesteśmy najczęściej około 19 ;)

Posted

[quote name='Casablanca']Taaak :) szkoda, że nie jedziesz...[/QUOTE]
No:( niestety a na który turnus jedziesz... jezeli miałabym szanse jeszcze pojechać to ewentualnie na 5...

Posted

A hodowlę nieee, wszystko wysterylizowane;) wszystko to były chore maluchy wyciągnięte ze złych rąk, ale teraz to małe biegające ADHD;) nio to może się w tym roku zobaczymy, ale my tam będziemy chyba tylko 1 raz niestety.. krótkie wakacje w tym roku. Przyjeżdżamy na plaże, a później dreptamy na rybkę do ASa;)

Posted

Mani2000 napisał(a):
i nadall nie mam fot:mad:

Ojej :D i raczej w najbliższym czasie nie będzie, bo 10-21 jestem na obozie z Blanką ;)
westie_justa napisał(a):
No:( niestety a na który turnus jedziesz... jezeli miałabym szanse jeszcze pojechać to ewentualnie na 5...

Ja jadę na drugi, w tą niedzielę właśnie ;)
Chiquita&DeeDee napisał(a):
A hodowlę nieee, wszystko wysterylizowane;) wszystko to były chore maluchy wyciągnięte ze złych rąk, ale teraz to małe biegające ADHD;) nio to może się w tym roku zobaczymy, ale my tam będziemy chyba tylko 1 raz niestety.. krótkie wakacje w tym roku. Przyjeżdżamy na plaże, a później dreptamy na rybkę do ASa;)

Acha :) Macie może galerię na dogo?

Posted

Chiquita&DeeDee napisał(a):
Niestety, galerii się nie dorobiłam i nawet za bardzo nie wiem jak się za to zabrać... nie mówiąc o wstawieniu zdjęć...:eviltong: może kiedyś... na razie sobie oglądam i podziwiam:)

A szkoda, z chęcią bym popodziwiała te cudeńka :) po powrocie z obozu, z chęcią pomogę ;)
westie_justa napisał(a):
To fajnie miłego obozu;)

Dziękujemy ;)

Posted

Dziękuję bardzo, myślę, że kiedyś... będzie galeria;) a jak tylko będę wiedziała kiedy będę w Chojnicach (to będzie koniec lipca 28-31), to napiszę i może się nasze dziewczynki poznają;) życzę miłego wyjazdu:)