Yuveza Posted June 11, 2011 Posted June 11, 2011 hehe, ale pewnie torebka na kupy, uśmiech i po krzyku:evil_lol: No tak ten pierwszy widziałam u Nariny na początku:) a psiny się nie rozpraszają? ta sztuczka na plecach jest fajna trochę się do niej zbieram;) Quote
Casablanca Posted June 12, 2011 Author Posted June 12, 2011 westie_justa napisał(a):hehe, ale pewnie torebka na kupy, uśmiech i po krzyku:evil_lol: No tak ten pierwszy widziałam u Nariny na początku:) a psiny się nie rozpraszają? ta sztuczka na plecach jest fajna trochę się do niej zbieram;) Nie torebka na kupy (bo ja nieprzygotowana :evil_lol:), tylko koszulka na kartki i jechane :diabloti: Trochę się rozproszyły od zapachu kiełbasek na grilu, ale było dobrze ;) jakoś to wychodzi :roll: Quote
Yuveza Posted June 13, 2011 Posted June 13, 2011 hEHE dobrze że była przynajmniej ta koszulka:evil_lol: Quote
Casablanca Posted June 13, 2011 Author Posted June 13, 2011 westie_justa napisał(a):hEHE dobrze że była przynajmniej ta koszulka:evil_lol: Jakby jej nie było to...:D by było straaasznie śmierdząco Quote
Casablanca Posted June 18, 2011 Author Posted June 18, 2011 Ola & Kajtek napisał(a):Cześć......! :) Hej :) Mani2000 napisał(a):ja chce fotkiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Są na poprzedniej stronie :D Quote
Casablanca Posted June 19, 2011 Author Posted June 19, 2011 Mani2000 napisał(a):ale ja chce więcej! Hehe, może przy chwilce czasu popstrykam kilka ;) Quote
magdaww1 Posted July 6, 2011 Posted July 6, 2011 Witam serdecznie. Wpadłam popatrzeć na małą CHI a tu patrzę że z jednego miasta jesteśmy. Czytam wątek i się okazuje że z Blanką mam urodziny w tym samym dniu. Wołam córkę do kompa i ona krzyczy PRZECIEŻ TO KASANDRA, JA JĄ ZNAM! Świat jest mały... Musimy się koniecznie spotkać na jakiś spacer. Będziecie na Chojnickiej wystawie? Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted July 7, 2011 Posted July 7, 2011 Śliczna dziewczynka:loveu: Ja co roku bywam w Chojnicach (w zasadzie częściej w Harzykowy[tak to się piszę?] nad jeziorem), ale chihuahua jeszcze tam nie spotkałam, tylko całą masę yorków;) a szkoda, bo pewnie by się dziewczynki polubiły:D Quote
Casablanca Posted July 7, 2011 Author Posted July 7, 2011 [quote name='magdaww1']Witam serdecznie. Wpadłam popatrzeć na małą CHI a tu patrzę że z jednego miasta jesteśmy. Czytam wątek i się okazuje że z Blanką mam urodziny w tym samym dniu. Wołam córkę do kompa i ona krzyczy PRZECIEŻ TO KASANDRA, JA JĄ ZNAM! Świat jest mały... Musimy się koniecznie spotkać na jakiś spacer. Będziecie na Chojnickiej wystawie?[/QUOTE] A jak córka się nazywa? :) Na wystawie Chojnickiej napewno będziemy, także zapewne się spotkamy ;) [quote name='Chiquita&DeeDee']Śliczna dziewczynka:loveu: Ja co roku bywam w Chojnicach (w zasadzie częściej w Harzykowy[tak to się piszę?] nad jeziorem), ale chihuahua jeszcze tam nie spotkałam, tylko całą masę yorków;) a szkoda, bo pewnie by się dziewczynki polubiły:D[/QUOTE] My do Charzykowych jeździmy prawie codziennie wieczorkami na spacerki po promenadzie :) A Ty masz chiłki, tak? [quote name='Mani2000']w maju była wystawa w Bytomiu byłaś?[/QUOTE] Niestety nie byłam :( A my z Blanką w niedzielę na obóz z psem jedziemy :D Quote
magdaww1 Posted July 7, 2011 Posted July 7, 2011 [quote name='Casablanca']A jak córka się nazywa? :) Na wystawie Chojnickiej napewno będziemy, także zapewne się spotkamy ;)[/QUOTE] Wanessa Masz super tor w ogrodzie. Szkoda, że w naszym mieście nie ma żadnego klubu :( też chętnie bym z moimi Silkami poćwiczyła. Quote
Yuveza Posted July 7, 2011 Posted July 7, 2011 [quote name='Casablanca'] A my z Blanką w niedzielę na obóz z psem jedziemy :D[/QUOTE] Organizowany przez Wandrus'a:D?? ja miałam jechac ale pojadę na następny rok.... Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted July 7, 2011 Posted July 7, 2011 Chiłki;) Moja Miłość:loveu: nasza rodzinka to m.in. 4 chiłki;) hehehe, to szkoda, że nie udało nam się nigdy spotkać ślicznej Blanki...Może kiedyś się uda:D Quote
Casablanca Posted July 7, 2011 Author Posted July 7, 2011 [quote name='magdaww1']Wanessa Masz super tor w ogrodzie. Szkoda, że w naszym mieście nie ma żadnego klubu :( też chętnie bym z moimi Silkami poćwiczyła.[/QUOTE] Dziękuję :) też nad tym ubolewam :( w te wakacje może odbudujemy z tatą większy i ulepszony, ale to się jeszcze zobaczy ;) [quote name='westie_justa']Organizowany przez Wandrus'a:D?? ja miałam jechac ale pojadę na następny rok....[/QUOTE] Taaak :) szkoda, że nie jedziesz... [quote name='Chiquita&DeeDee']Chiłki;) Moja Miłość:loveu: nasza rodzinka to m.in. 4 chiłki;) hehehe, to szkoda, że nie udało nam się nigdy spotkać ślicznej Blanki...Może kiedyś się uda:D[/QUOTE] A macie jakąś hodowlę czy cuś? :D pewnie się w te wakacje spotkamy, my jesteśmy najczęściej około 19 ;) Quote
Yuveza Posted July 7, 2011 Posted July 7, 2011 [quote name='Casablanca']Taaak :) szkoda, że nie jedziesz...[/QUOTE] No:( niestety a na który turnus jedziesz... jezeli miałabym szanse jeszcze pojechać to ewentualnie na 5... Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted July 8, 2011 Posted July 8, 2011 A hodowlę nieee, wszystko wysterylizowane;) wszystko to były chore maluchy wyciągnięte ze złych rąk, ale teraz to małe biegające ADHD;) nio to może się w tym roku zobaczymy, ale my tam będziemy chyba tylko 1 raz niestety.. krótkie wakacje w tym roku. Przyjeżdżamy na plaże, a później dreptamy na rybkę do ASa;) Quote
Casablanca Posted July 8, 2011 Author Posted July 8, 2011 Mani2000 napisał(a):i nadall nie mam fot:mad: Ojej :D i raczej w najbliższym czasie nie będzie, bo 10-21 jestem na obozie z Blanką ;) westie_justa napisał(a):No:( niestety a na który turnus jedziesz... jezeli miałabym szanse jeszcze pojechać to ewentualnie na 5... Ja jadę na drugi, w tą niedzielę właśnie ;) Chiquita&DeeDee napisał(a):A hodowlę nieee, wszystko wysterylizowane;) wszystko to były chore maluchy wyciągnięte ze złych rąk, ale teraz to małe biegające ADHD;) nio to może się w tym roku zobaczymy, ale my tam będziemy chyba tylko 1 raz niestety.. krótkie wakacje w tym roku. Przyjeżdżamy na plaże, a później dreptamy na rybkę do ASa;) Acha :) Macie może galerię na dogo? Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted July 8, 2011 Posted July 8, 2011 Niestety, galerii się nie dorobiłam i nawet za bardzo nie wiem jak się za to zabrać... nie mówiąc o wstawieniu zdjęć...:eviltong: może kiedyś... na razie sobie oglądam i podziwiam:) Quote
Yuveza Posted July 8, 2011 Posted July 8, 2011 Casablanca napisał(a):Ja jadę na drugi, w tą niedzielę właśnie ;) To fajnie miłego obozu;) Quote
Casablanca Posted July 9, 2011 Author Posted July 9, 2011 Chiquita&DeeDee napisał(a):Niestety, galerii się nie dorobiłam i nawet za bardzo nie wiem jak się za to zabrać... nie mówiąc o wstawieniu zdjęć...:eviltong: może kiedyś... na razie sobie oglądam i podziwiam:) A szkoda, z chęcią bym popodziwiała te cudeńka :) po powrocie z obozu, z chęcią pomogę ;) westie_justa napisał(a):To fajnie miłego obozu;) Dziękujemy ;) Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted July 9, 2011 Posted July 9, 2011 Dziękuję bardzo, myślę, że kiedyś... będzie galeria;) a jak tylko będę wiedziała kiedy będę w Chojnicach (to będzie koniec lipca 28-31), to napiszę i może się nasze dziewczynki poznają;) życzę miłego wyjazdu:) Quote
Recommended Posts