Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 825
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='Mani2000']oahh przeglądałam galerię!
ona taka słodziutka aahhh taka rasa moje marzenie:)
Mi się od zawsze chihuahuka marzyła i w końcu jest! Mała, wredna i uparta Blanka :D

A więc wystawa całkiem udana, kibole nam nic nie zrobili :p

CASABLANCA Eminentia Canis :D klasa młodzieży, sędzia: Jakub Kruczek
lokata II, doskonała :loveu:
Ja, Młody Prezenter, grupa młodsza, sędzia: Małgorzata Sowińska
5/5pkt. w eliminacjach z kwalifikacją do finału, miejsce III :multi:

Nie patrzcie na moją minę tylko na psy :evil_lol:

Posted

No pięknie Blaneczka!:D
I Tobie Kasandra też poszło super, gratuluje:)
a Ampułka ma bardzo ładną maść;) szkoda że ogonek obcięty w ogóle skąd ją wzięłaś?

Posted

[quote name='westie_justa']No pięknie Blaneczka!:D
I Tobie Kasandra też poszło super, gratuluje:)
a Ampułka ma bardzo ładną maść;) szkoda że ogonek obcięty w ogóle skąd ją wzięłaś?[/QUOTE]
Dziękujemy :)
Porzyczyłam od Kaya z dogomanii ;)

Posted

Mani2000 napisał(a):
aaa jak ona ładnie wyszło cudo....

:) Dziękujemy

Odkryłam coś śmiesznego :loveu:
Blanka na wystawach jest bardzo sprytna! Przed wejściem na ring ogonka nie podniesie, już nie mówiąc o zrobieniu chociarz kroku bez napiętej ringówki. Ja się produkuję, szyneczką wabię, no ale co księżniczka będzie się wysilać! :diabloti: Wchodzimy na ring i "pstryk"-Blanka kroczy dumnie z podniesioną głową :evil_lol: Pytanie, czy ona rozumie po co wchodzi na 'scenę'? :razz:

Posted

[quote name='Casablanca']:) Dziękujemy

Odkryłam coś śmiesznego :loveu:
Blanka na wystawach jest bardzo sprytna! Przed wejściem na ring ogonka nie podniesie, już nie mówiąc o zrobieniu chociarz kroku bez napiętej ringówki. Ja się produkuję, szyneczką wabię, no ale co księżniczka będzie się wysilać! :diabloti: Wchodzimy na ring i "pstryk"-Blanka kroczy dumnie z podniesioną głową :evil_lol: Pytanie, czy ona rozumie po co wchodzi na 'scenę'? :razz:

może wie a może nie:D
a jak sie pisze chociaż?

Posted

Sprytna dziewczynka!
A w ogóle to piękna jest!!!:loveu: Możesz mi przypomnieć po jakich rodzicach?
No i zapraszam na naszą stronę- długo Cię nie było:cool3:

Z tego co widzę, bierzesz też udział w Młodym Prezenterze? Jakby co, mam do "wypożyczenia" dwa diabełki chihuahua, no i staffiki- z tym że jeden do ujarzmienia:angryy::diabloti: bo brzydko chodzi, trzebaby popracować...

A piszę na ten temat, bo mam rodzinę w Twoich okolicach- dokładnie w Człuchowie i w Koszalinie. Na koszalińkich wystawach bywałam od dziecka- dziadkowie tam mieszkali, teraz Babcia jest schorowana i mieszka tymczasowo u nas... ale może na wystawę się wybierzemy, bo mieszkanie stoi puste, muszę tylko transport załatwić- ja na takie odległości sama się nie piszę.

Posted

[quote name='Mani2000']może wie a może nie:D
a jak sie pisze chociaż?
Ups....:D
[quote name='westie_justa']Heehe :evil_lol:
Może rzeczywiście kuma że to wystawą i trzeba się jak najlepiej pokazać, a przed wejściem po co się wysilać :evil_lol:
No tak, Blanka zawsze wie kiedy się opłaca-kiedy nie :)
[quote name='arielka186']Sprytna dziewczynka!
A w ogóle to piękna jest!!!:loveu: Możesz mi przypomnieć po jakich rodzicach?
No i zapraszam na naszą stronę- długo Cię nie było:cool3:

Z tego co widzę, bierzesz też udział w Młodym Prezenterze? Jakby co, mam do "wypożyczenia" dwa diabełki chihuahua, no i staffiki- z tym że jeden do ujarzmienia:angryy::diabloti: bo brzydko chodzi, trzebaby popracować...

A piszę na ten temat, bo mam rodzinę w Twoich okolicach- dokładnie w Człuchowie i w Koszalinie. Na koszalińkich wystawach bywałam od dziecka- dziadkowie tam mieszkali, teraz Babcia jest schorowana i mieszka tymczasowo u nas... ale może na wystawę się wybierzemy, bo mieszkanie stoi puste, muszę tylko transport załatwić- ja na takie odległości sama się nie piszę.
Ojciec- DANILO MASTER SHAH ARPILIN Matka- LOU LOU Gilovam ;)
Zajżę na stronkę, a byłam kiedyś?
Jakbym jechała w bliskiej przyszłości na wystawę to z chęcią porzyczę ;) Do Ustki jednak nie jadę, bo przegapiłam termin zgłoszeń ;(

[quote name='westie_justa']a to można sobie tak wypożyczać? fajnie ja mam akurat bezpapierowca....:/ no i nie iwem co i jak na wystawie
Jasne, że można ;)

Posted

Ja będę teraz na warszawskiej Międzynarodówce- wszystkie psy "dostępne" z wyjątkiem jednej chi- bo jest w ciąży. A na naszym wątku (Chi-Ostentatorki) byłaś zaraz po założeniu wątku :)

Justynka, "bezpapierowca" niestety nie można wziąć na MP- za to do agility już jak najbardziej :) Ale gdybyś i Ty chciała się uczyć handlingu na 100% znajdziesz kogoś (np mnie) kto pożyczy Ci piesa na Młodego Prezentera (z tym, że ze staffikami nie wiem czy dacie sobie radę- uparte jak ch***ra, ciągną... Ale takie chihuahua...?)

Posted

No wiem że bezpapierowca nie można... ale agility będziemy ćwiczyć z Dotką:)
Dziękuję za propozycje;) tak małego pieska jak chi jeszcze nie prowadziłam, ale i tak nie wiem co i jak trzeba na tym MP...

Posted

arielka186 napisał(a):
Ja będę teraz na warszawskiej Międzynarodówce- wszystkie psy "dostępne" z wyjątkiem jednej chi- bo jest w ciąży. A na naszym wątku (Chi-Ostentatorki) byłaś zaraz po założeniu wątku :)

Justynka, "bezpapierowca" niestety nie można wziąć na MP- za to do agility już jak najbardziej :) Ale gdybyś i Ty chciała się uczyć handlingu na 100% znajdziesz kogoś (np mnie) kto pożyczy Ci piesa na Młodego Prezentera (z tym, że ze staffikami nie wiem czy dacie sobie radę- uparte jak ch***ra, ciągną... Ale takie chihuahua...?)

Zaraz zajżę na wątek, bo już nie pamiętam ;) Skleroza nie boli :D
westie_justa napisał(a):
No wiem że bezpapierowca nie można... ale agility będziemy ćwiczyć z Dotką:)
Dziękuję za propozycje;) tak małego pieska jak chi jeszcze nie prowadziłam, ale i tak nie wiem co i jak trzeba na tym MP...

Ja też nie wiedziałam z początku prawie nic o MP, na dwóch wystawach podglądałam co i jak, a potem do wujka googla i na dogomanię szukać szczegółów ;)
Mani2000 napisał(a):
A moze jakieś fotki?

Fotek kilka mam, ale brak czasu :)

Posted

[quote name='arielka186']Zapraszamy na wątek- miałaś wpaść do nas... Pozdrawiam!
Wpadłam, wpadłam ;)
[quote name='Mani2000']przecież on ana dogo jest tylko przelotem:razz:
Przelotem wrzucam zaległe fotki ;)

Blanka zaczepia kotkę Pusię :evil_lol: dopóki Pusia nie zaczęła szczekać :

Słoneczny wypad na pobliskie pola :) :

Pyszny mleczuś :p :

Posted

Jena, jakie wielkie te zdjęcia wyszły! Zaraz spróbuję je zmniejszyć :D

W czwartek (9.06.11) ja, Narina i Blanka występowałyśmy w przedszkolu na festynie :) Wszystko byłoby pięknie, gdyby nie to, że Narina w samym środku występu, na samym środku sceny zrobiła...kupę :angryy: Takiej sztuczki jeszcze nie widzieli :evil_lol: Ale i tak wszystkim się podobało, a ja jestem dumna z Blanki, bo uratowała cały pokaz nowymi sztuczkami :loveu:

Posted

no pięknie pływa:) a jaki wyszedł mokry szczurek:)
hehe no z tą kupą to nie źle:evil_lol:
Super gratuluje takich występów, a oni Cie jakoś zapraszają czy jak?

Posted

westie_justa napisał(a):
no pięknie pływa:) a jaki wyszedł mokry szczurek:)
hehe no z tą kupą to nie źle:evil_lol:
Super gratuluje takich występów, a oni Cie jakoś zapraszają czy jak?

Dziękujemy, a kupa to hit całego festynu :D
Przyszłam do przedszkola i zaproponowałam pokaz z psami dla dzieci ;) To już nasz drugi występ w tym przedszkolu :)