Mani2000 Posted May 6, 2011 Posted May 6, 2011 oahh przeglądałam galerię! ona taka słodziutka aahhh taka rasa moje marzenie:) Quote
Casablanca Posted May 9, 2011 Author Posted May 9, 2011 [quote name='Mani2000']oahh przeglądałam galerię! ona taka słodziutka aahhh taka rasa moje marzenie:) Mi się od zawsze chihuahuka marzyła i w końcu jest! Mała, wredna i uparta Blanka :D A więc wystawa całkiem udana, kibole nam nic nie zrobili :p CASABLANCA Eminentia Canis :D klasa młodzieży, sędzia: Jakub Kruczek lokata II, doskonała :loveu: Ja, Młody Prezenter, grupa młodsza, sędzia: Małgorzata Sowińska 5/5pkt. w eliminacjach z kwalifikacją do finału, miejsce III :multi: Nie patrzcie na moją minę tylko na psy :evil_lol: Quote
Yuveza Posted May 9, 2011 Posted May 9, 2011 No pięknie Blaneczka!:D I Tobie Kasandra też poszło super, gratuluje:) a Ampułka ma bardzo ładną maść;) szkoda że ogonek obcięty w ogóle skąd ją wzięłaś? Quote
Casablanca Posted May 10, 2011 Author Posted May 10, 2011 [quote name='westie_justa']No pięknie Blaneczka!:D I Tobie Kasandra też poszło super, gratuluje:) a Ampułka ma bardzo ładną maść;) szkoda że ogonek obcięty w ogóle skąd ją wzięłaś?[/QUOTE] Dziękujemy :) Porzyczyłam od Kaya z dogomanii ;) Quote
Casablanca Posted May 16, 2011 Author Posted May 16, 2011 Mani2000 napisał(a):aaa jak ona ładnie wyszło cudo.... :) Dziękujemy Odkryłam coś śmiesznego :loveu: Blanka na wystawach jest bardzo sprytna! Przed wejściem na ring ogonka nie podniesie, już nie mówiąc o zrobieniu chociarz kroku bez napiętej ringówki. Ja się produkuję, szyneczką wabię, no ale co księżniczka będzie się wysilać! :diabloti: Wchodzimy na ring i "pstryk"-Blanka kroczy dumnie z podniesioną głową :evil_lol: Pytanie, czy ona rozumie po co wchodzi na 'scenę'? :razz: Quote
Mani2000 Posted May 16, 2011 Posted May 16, 2011 [quote name='Casablanca']:) Dziękujemy Odkryłam coś śmiesznego :loveu: Blanka na wystawach jest bardzo sprytna! Przed wejściem na ring ogonka nie podniesie, już nie mówiąc o zrobieniu chociarz kroku bez napiętej ringówki. Ja się produkuję, szyneczką wabię, no ale co księżniczka będzie się wysilać! :diabloti: Wchodzimy na ring i "pstryk"-Blanka kroczy dumnie z podniesioną głową :evil_lol: Pytanie, czy ona rozumie po co wchodzi na 'scenę'? :razz: może wie a może nie:D a jak sie pisze chociaż? Quote
Yuveza Posted May 18, 2011 Posted May 18, 2011 Heehe :evil_lol: Może rzeczywiście kuma że to wystawą i trzeba się jak najlepiej pokazać, a przed wejściem po co się wysilać :evil_lol: Quote
Vesper Posted May 21, 2011 Posted May 21, 2011 Sprytna dziewczynka! A w ogóle to piękna jest!!!:loveu: Możesz mi przypomnieć po jakich rodzicach? No i zapraszam na naszą stronę- długo Cię nie było:cool3: Z tego co widzę, bierzesz też udział w Młodym Prezenterze? Jakby co, mam do "wypożyczenia" dwa diabełki chihuahua, no i staffiki- z tym że jeden do ujarzmienia:angryy::diabloti: bo brzydko chodzi, trzebaby popracować... A piszę na ten temat, bo mam rodzinę w Twoich okolicach- dokładnie w Człuchowie i w Koszalinie. Na koszalińkich wystawach bywałam od dziecka- dziadkowie tam mieszkali, teraz Babcia jest schorowana i mieszka tymczasowo u nas... ale może na wystawę się wybierzemy, bo mieszkanie stoi puste, muszę tylko transport załatwić- ja na takie odległości sama się nie piszę. Quote
Yuveza Posted May 21, 2011 Posted May 21, 2011 a to można sobie tak wypożyczać? fajnie ja mam akurat bezpapierowca....:/ no i nie iwem co i jak na wystawie Quote
Casablanca Posted May 21, 2011 Author Posted May 21, 2011 [quote name='Mani2000']może wie a może nie:D a jak sie pisze chociaż? Ups....:D [quote name='westie_justa']Heehe :evil_lol: Może rzeczywiście kuma że to wystawą i trzeba się jak najlepiej pokazać, a przed wejściem po co się wysilać :evil_lol: No tak, Blanka zawsze wie kiedy się opłaca-kiedy nie :) [quote name='arielka186']Sprytna dziewczynka! A w ogóle to piękna jest!!!:loveu: Możesz mi przypomnieć po jakich rodzicach? No i zapraszam na naszą stronę- długo Cię nie było:cool3: Z tego co widzę, bierzesz też udział w Młodym Prezenterze? Jakby co, mam do "wypożyczenia" dwa diabełki chihuahua, no i staffiki- z tym że jeden do ujarzmienia:angryy::diabloti: bo brzydko chodzi, trzebaby popracować... A piszę na ten temat, bo mam rodzinę w Twoich okolicach- dokładnie w Człuchowie i w Koszalinie. Na koszalińkich wystawach bywałam od dziecka- dziadkowie tam mieszkali, teraz Babcia jest schorowana i mieszka tymczasowo u nas... ale może na wystawę się wybierzemy, bo mieszkanie stoi puste, muszę tylko transport załatwić- ja na takie odległości sama się nie piszę. Ojciec- DANILO MASTER SHAH ARPILIN Matka- LOU LOU Gilovam ;) Zajżę na stronkę, a byłam kiedyś? Jakbym jechała w bliskiej przyszłości na wystawę to z chęcią porzyczę ;) Do Ustki jednak nie jadę, bo przegapiłam termin zgłoszeń ;( [quote name='westie_justa']a to można sobie tak wypożyczać? fajnie ja mam akurat bezpapierowca....:/ no i nie iwem co i jak na wystawie Jasne, że można ;) Quote
Vesper Posted May 25, 2011 Posted May 25, 2011 Ja będę teraz na warszawskiej Międzynarodówce- wszystkie psy "dostępne" z wyjątkiem jednej chi- bo jest w ciąży. A na naszym wątku (Chi-Ostentatorki) byłaś zaraz po założeniu wątku :) Justynka, "bezpapierowca" niestety nie można wziąć na MP- za to do agility już jak najbardziej :) Ale gdybyś i Ty chciała się uczyć handlingu na 100% znajdziesz kogoś (np mnie) kto pożyczy Ci piesa na Młodego Prezentera (z tym, że ze staffikami nie wiem czy dacie sobie radę- uparte jak ch***ra, ciągną... Ale takie chihuahua...?) Quote
Yuveza Posted May 26, 2011 Posted May 26, 2011 No wiem że bezpapierowca nie można... ale agility będziemy ćwiczyć z Dotką:) Dziękuję za propozycje;) tak małego pieska jak chi jeszcze nie prowadziłam, ale i tak nie wiem co i jak trzeba na tym MP... Quote
Casablanca Posted May 28, 2011 Author Posted May 28, 2011 arielka186 napisał(a):Ja będę teraz na warszawskiej Międzynarodówce- wszystkie psy "dostępne" z wyjątkiem jednej chi- bo jest w ciąży. A na naszym wątku (Chi-Ostentatorki) byłaś zaraz po założeniu wątku :) Justynka, "bezpapierowca" niestety nie można wziąć na MP- za to do agility już jak najbardziej :) Ale gdybyś i Ty chciała się uczyć handlingu na 100% znajdziesz kogoś (np mnie) kto pożyczy Ci piesa na Młodego Prezentera (z tym, że ze staffikami nie wiem czy dacie sobie radę- uparte jak ch***ra, ciągną... Ale takie chihuahua...?) Zaraz zajżę na wątek, bo już nie pamiętam ;) Skleroza nie boli :D westie_justa napisał(a):No wiem że bezpapierowca nie można... ale agility będziemy ćwiczyć z Dotką:) Dziękuję za propozycje;) tak małego pieska jak chi jeszcze nie prowadziłam, ale i tak nie wiem co i jak trzeba na tym MP... Ja też nie wiedziałam z początku prawie nic o MP, na dwóch wystawach podglądałam co i jak, a potem do wujka googla i na dogomanię szukać szczegółów ;) Mani2000 napisał(a):A moze jakieś fotki? Fotek kilka mam, ale brak czasu :) Quote
Casablanca Posted May 30, 2011 Author Posted May 30, 2011 Mani2000 napisał(a):to nie fair...:(:(:( Protestuje o fotki! Hehe, nie fair jest to, że na dogo jestem tylko przelotem, bo czasu nie mam :) Quote
Vesper Posted June 6, 2011 Posted June 6, 2011 Zapraszamy na wątek- miałaś wpaść do nas... Pozdrawiam! Quote
Mani2000 Posted June 10, 2011 Posted June 10, 2011 arielka186 napisał(a):Zapraszamy na wątek- miałaś wpaść do nas... Pozdrawiam! przecież on ana dogo jest tylko przelotem:razz: Quote
Casablanca Posted June 11, 2011 Author Posted June 11, 2011 [quote name='arielka186']Zapraszamy na wątek- miałaś wpaść do nas... Pozdrawiam! Wpadłam, wpadłam ;) [quote name='Mani2000']przecież on ana dogo jest tylko przelotem:razz: Przelotem wrzucam zaległe fotki ;) Blanka zaczepia kotkę Pusię :evil_lol: dopóki Pusia nie zaczęła szczekać : Słoneczny wypad na pobliskie pola :) : Pyszny mleczuś :p : Quote
Casablanca Posted June 11, 2011 Author Posted June 11, 2011 Pierwsza kąpiel w jeziorku :loveu:: I suszonko na słoneczku : Powrót do domku i...wylegiwanko na hamaczku :cool1:: Quote
Casablanca Posted June 11, 2011 Author Posted June 11, 2011 Jena, jakie wielkie te zdjęcia wyszły! Zaraz spróbuję je zmniejszyć :D W czwartek (9.06.11) ja, Narina i Blanka występowałyśmy w przedszkolu na festynie :) Wszystko byłoby pięknie, gdyby nie to, że Narina w samym środku występu, na samym środku sceny zrobiła...kupę :angryy: Takiej sztuczki jeszcze nie widzieli :evil_lol: Ale i tak wszystkim się podobało, a ja jestem dumna z Blanki, bo uratowała cały pokaz nowymi sztuczkami :loveu: Quote
Yuveza Posted June 11, 2011 Posted June 11, 2011 no pięknie pływa:) a jaki wyszedł mokry szczurek:) hehe no z tą kupą to nie źle:evil_lol: Super gratuluje takich występów, a oni Cie jakoś zapraszają czy jak? Quote
Casablanca Posted June 11, 2011 Author Posted June 11, 2011 westie_justa napisał(a):no pięknie pływa:) a jaki wyszedł mokry szczurek:) hehe no z tą kupą to nie źle:evil_lol: Super gratuluje takich występów, a oni Cie jakoś zapraszają czy jak? Dziękujemy, a kupa to hit całego festynu :D Przyszłam do przedszkola i zaproponowałam pokaz z psami dla dzieci ;) To już nasz drugi występ w tym przedszkolu :) Quote
Recommended Posts