Yuveza Posted April 21, 2011 Posted April 21, 2011 Aha, porzyczasz sobie;) a jaka nazwa tej psiny:D, i co dostajesz za te MP? Quote
Casablanca Posted April 21, 2011 Author Posted April 21, 2011 westie_justa napisał(a):Aha, porzyczasz sobie;) a jaka nazwa tej psiny:D, i co dostajesz za te MP? Chyba pisałam w poprzednim poście :D AMPUŁKA Z Polany Kłapouchego Dostaję punkty, a jak się uda to i puchar ;) Quote
Yuveza Posted April 21, 2011 Posted April 21, 2011 No wiem nie postawiłam znaku zapytania tylko mówię że taka długa nazwa i śmieszny przydomek:D A to fajnie, więc życzę pucharu i sorry ze tak zadręczam pytaniami, ale jestem zielona w tych tematach;) Quote
*kleo* Posted April 21, 2011 Posted April 21, 2011 Casablanca napisał(a):Acha :) Bo Buci już teraz tylko międzynarodowa brakuje do Młodzieżowego Championa? Dokładnie, Bucusia teraz dopiero do Łodzi jedzie walczyć :p Quote
Casablanca Posted April 24, 2011 Author Posted April 24, 2011 westie_justa napisał(a):No wiem nie postawiłam znaku zapytania tylko mówię że taka długa nazwa i śmieszny przydomek:D A to fajnie, więc życzę pucharu i sorry ze tak zadręczam pytaniami, ale jestem zielona w tych tematach;) A, źle zrozumiałam ;) Dziękuję, nie masz za co "sorrować", bo to nic złego pytać ;) Ja niedawno jak słyszałam MP to się dziwiłam o co chodzi :D *kleo* napisał(a):Dokładnie, Bucusia teraz dopiero do Łodzi jedzie walczyć :p Napewno się uda i młodzieżowy championacik będzie ;) Quote
Casablanca Posted April 28, 2011 Author Posted April 28, 2011 Mani2000 napisał(a):a jakieś foty będą? Będą, będą napewno ;) Quote
Casablanca Posted May 2, 2011 Author Posted May 2, 2011 [quote name='Ola & Kajtek']To czekamy :D[/QUOTE] Hehe, już jutro wystawa :D Nie mogę się doczekać Quote
Casablanca Posted May 2, 2011 Author Posted May 2, 2011 [quote name='westie_justa']To trzymam kciuki, za.... Ampułkę:D tak?[/QUOTE] Za naszą Blankę i za mnie z Ampułką, po domowemu Fiolką :D Mam kilka fotek, zaraz zrzucę z aparatu i dodam ;) Quote
Casablanca Posted May 2, 2011 Author Posted May 2, 2011 Kilka fotek z weekendowego słońca :lol:: Uciekamy przed paparatzzi :cool1:: Królowa podwórka :evil_lol: : Quote
Casablanca Posted May 2, 2011 Author Posted May 2, 2011 Zaglądamy czy kolega jamnik-Wycior ma ochotę pogadać przez płot :diabloti: : Nie podsłuchuj! :diabloti:: Nie ma Wyciora to biegniemy po Pana Kurczaka :eviltong:: ...i odgryzamy mu głowę :diabloti:: Quote
Yuveza Posted May 2, 2011 Posted May 2, 2011 No no Blanka z jamnikiem kręci:evil_lol: http://images38.fotosik.pl/818/56f7eb034215d499med.jpg Blanka pamiętaj jesteś rasową cziłką:D Quote
Casablanca Posted May 2, 2011 Author Posted May 2, 2011 Stara fotka, rozruba na planie fotograficznym :evil_lol:: I oto jak Blanka terroryzuje wydmuszki na Wielkanoc :mad:: I goni je...pod szafą? :stupid: A gdy wszystkie popękały Blanka po cichutku, na paluszkach do legowska z minką "To nie ja!" :siara: Quote
Casablanca Posted May 2, 2011 Author Posted May 2, 2011 [quote name='westie_justa']No no Blanka z jamnikiem kręci:evil_lol: http://images38.fotosik.pl/818/56f7eb034215d499med.jpg Blanka pamiętaj jesteś rasową cziłką:D Blanka nie czuje się rasowcem, no chyba, że zimą na spacerach :D Quote
Casablanca Posted May 2, 2011 Author Posted May 2, 2011 Kąpielowy nietoperz :p: :loveu: I już wysuszony wystawowiec :lol:: Quote
Guest Fusiafusia Posted May 2, 2011 Posted May 2, 2011 Cześć Kasandra! :multi: Fotki są cudne! :loveu: :loveu: :loveu: Bardzo ale to bardzo się cieszę bo ja z Kasią [ Kasia&Mela ] z bloga melowy.blogspot.com 4-5 czerwca wybieramy się na zawody agility w Warszawie i prawdopodobnie pojadę z Kajtkiem i możliwe, że wystartuje! :multi: A jak tam Blance idzie agility?? :cool3: Quote
Yuveza Posted May 2, 2011 Posted May 2, 2011 [quote name='Ola & Kajtek']Cześć Kasandra! :multi: Fotki są cudne! :loveu: :loveu: :loveu: Bardzo ale to bardzo się cieszę bo ja z Kasią [ Kasia&Mela ] z bloga melowy.blogspot.com 4-5 czerwca wybieramy się na zawody agility w Warszawie i prawdopodobnie pojadę z Kajtkiem i możliwe, że wystartuje! :multi: A jak tam Blance idzie agility?? :cool3:[/QUOTE] Wszędzie się chwalisz :evil_lol: Quote
Guest Fusiafusia Posted May 2, 2011 Posted May 2, 2011 [quote name='westie_justa']Wszędzie się chwalisz :evil_lol:[/QUOTE] Wiem...! :D Quote
Casablanca Posted May 2, 2011 Author Posted May 2, 2011 [quote name='Ola & Kajtek']Cześć Kasandra! :multi: Fotki są cudne! :loveu: :loveu: :loveu: Bardzo ale to bardzo się cieszę bo ja z Kasią [ Kasia&Mela ] z bloga melowy.blogspot.com 4-5 czerwca wybieramy się na zawody agility w Warszawie i prawdopodobnie pojadę z Kajtkiem i możliwe, że wystartuje! :multi: A jak tam Blance idzie agility?? :cool3:[/QUOTE] Cześć! :) Dzięki. Super macie, ja może w sierpniu do Sopotu się wybiorę, ale zobaczymy jaką kondycję będzie miała Narina i czy Blanka nauczy się przychodzić na zawołanie, bez ociągania się :D Blance agility świetnie, po jednym przebiegnięciu muszę zmieniać ustawienie przeszkód, bo ja stoję na starcie, a ona sama biegnie...i to jak szybko! :D [quote name='westie_justa']Wszędzie się chwalisz :evil_lol:[/QUOTE] [quote name='Ola & Kajtek']Wiem...! :D[/QUOTE] Hehe Quote
wikikoniki Posted May 5, 2011 Posted May 5, 2011 Fajnie macie z tym agility <3 Ja tam nie mogę żadnej porządnej szkółki w Gdańsku znaleźć ;/// Quote
Yuveza Posted May 5, 2011 Posted May 5, 2011 Hy ma pewno klub jakiś w Gdańsk jest a co masz na myśli 'porządnej' ? Ja w ogóle nie mam warunków:/ Quote
Casablanca Posted May 6, 2011 Author Posted May 6, 2011 [quote name='wikikoniki']Fajnie macie z tym agility <3 Ja tam nie mogę żadnej porządnej szkółki w Gdańsku znaleźć ;///[/QUOTE] My nie należymy do żadnego klubu, bo niestety w okolicy nie ma żadnego. A szkoda, bo było by napewno łatwiej pod okiem kogoś kto się zna trenować ;) [quote name='Ola & Kajtek']Heheh :D Mały agilitowiec :D[/QUOTE] :) [quote name='westie_justa']Hy ma pewno klub jakiś w Gdańsk jest a co masz na myśli 'porządnej' ? Ja w ogóle nie mam warunków:/[/QUOTE] W Gdańsku jest klub z tego co wiem :D Quote
Recommended Posts