Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 825
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

• 2 weeks later...
Posted

[quote name='Matyk']ajjjjjjjjjjjj świetne psiaki hehe, a ostatnia fotka Csablanki powala :love:[/QUOTE]
Dziękujemy :) Mi też się ta ostatnia fotka spodobała dlatego nazwałam ją 'bonusową' :D

Posted

westie_justa napisał(a):
Piękne fotki:loveu:
I ładne tło zieloniutkie:D
szkoda tylko że na niektórych po prawej nie zasłoniło;)

Zasłoniłoby-po lewej stronie jeszcze metr 'tła', a ta jak taki osioł tylko tam chciała usiąść :D

• 2 weeks later...
Posted

westie_justa napisał(a):
A to na pewno:D zawsze zbieracie dobre wyniki;)

Jak nie na zwykłym ringu to na MP chociarz :D Ciekawe jak to będzie, bo na Młodym Prezenterze wychodzę z cocker spanielem angielskim.
*kleo* napisał(a):
A gdzie teraz jedziecie? Bydgoszcz? ;)

Tak, Bydgoszcz ;) Wy też się wybieracie?

Posted

Casablanca napisał(a):
Jak nie na zwykłym ringu to na MP chociarz :D Ciekawe jak to będzie, bo na Młodym Prezenterze wychodzę z cocker spanielem angielskim.

A co ta MP? i jak to z cockerem? nie z Blanką coś nie kumam....

Posted

[quote name='Ola & Kajtek']Cześć Kasandra! :multi:
Jak dawno nie byłam w waszej galerii :evil_lol:
Śliczne fotki :loveu: http://images39.fotosik.pl/767/73924758d4383bedmed.jpg Urocze :loveu: :loveu: :loveu:
Cześć!
Dziękujemy ;)
[quote name='westie_justa']A co ta MP? i jak to z cockerem? nie z Blanką coś nie kumam....
MP-Młody Prezenter-konkurencja gdzie ocenia się umiejętności młodego prezentera, a nie wygląd psa ;) Z Blanką nie będę, bo ona o 14 jest już strasznie zmęczona i nie chcę jej na siłę targać po ringu :)
[quote name='*kleo*']Tak, ale tylko z yorkami.
Acha :) Bo Buci już teraz tylko międzynarodowa brakuje do Młodzieżowego Championa?

Posted

westie_justa napisał(a):
aha, ale jaką trzeba mieć umiejętność? i... z jakim cockerem chyba nie z Nariną;)?

Umiejętność? Prowadzić psa po odpowiednich figórach zadanych przez sędziego, odpowiednia zmiana trzymania ringówki, odnoszenie się do psa, kultura, obiór itp.itd. :D Z Nariną nie, bo to przecież nierodowodowa czarnulka :evil_lol: Porzyczam psinę, AMPUŁKA Z Polany Kłapouchego, cudowna :loveu: