Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Casablanca napisał(a):
Widać, widać, piękne dziecię :loveu::loveu::loveu:
Musimy się w Grudziądzu spotkać! Wy też z Chojnic?!

Tak z Ch-c. Już kiedyś nawet pisałam że moja córka ze szkoły Cię kojarzy. Mam nadzieję że uda się pogadać w Grudziądzu.

• Replies 825
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Artemida napisał(a):
Będziesz w Katowicach na wystawie? :)

Nie, raczej niestety nie... Kawałek drogi mamy ;)

magdaww1 napisał(a):
Tak z Ch-c. Już kiedyś nawet pisałam że moja córka ze szkoły Cię kojarzy. Mam nadzieję że uda się pogadać w Grudziądzu.

Ach no tak, teraz pamiętam ;) ale skleroza nie boli!

Posted

Rozeta napisał(a):
A gdzie nowe zdjęcia jakieś? :P

Matko, dopiero co były :diabloti: Jednak mam kilka zdjęć i dobrych wieści z wystawy psów w Jarosławiu...:cool3:
No i oczywiście zachęcam do przyjechania do nas i zrobienia kilku dobrych w końcu zdjęć :evil_lol:

Posted

Mani2000 napisał(a):
Blanka jest taka śliczna:loveu:
Tylko ją schrupać:loveu:

Dziękuję w imieniu Małej :p

Chiquita&DeeDee napisał(a):
Czy Casablanka jest w ciąży?:cool3:

:roll: ... :razz:
Możliwe :diabloti: dokładnie w 25 dniu :loveu:

Posted

[quote name='Chiquita&DeeDee']Nie dziwię się, ja sobie tego nie wyobrażam;)
A kto jest tatusiem?

COCCOLINO LAZURYT ET Jardin D'or
Francuz mały :D

[quote name='westie_justa']już?? no prosze :) kto będzie szczesliwym ojcem?

Jakie już? :) 2 lata na karku 14 marca jej przybyły :D

W środę był 30 dzień ciąży-byliśmy na USG koło Starogardu Gdańskiego-widoczne są dwa zdrowe szczeniaczki :loveu:

Posted (edited)

:multi: Super.
Trzymam kciuki za szczęśliwe rozwiązanie. Wiem ile to stresu czekać na pierwszy miot :roll:

Coccolino mi się bardzo podoba i nie tylko dlatego, że jest tatusiem mojej Nelci :loveu:

I jeszcze taka mała wizualizacja
[attachment=1489:8266.attach]

Edited by magdaww1
Posted

magdaww1 napisał(a):
:multi: Super.
Trzymam kciuki za szczęśliwe rozwiązanie. Wiem ile to stresu czekać na pierwszy miot :roll:

Coccolino mi się bardzo podoba i nie tylko dlatego, że jest tatusiem mojej Nelci :loveu:

I jeszcze taka mała wizualizacja
[ATTACH=CONFIG]8899[/ATTACH]

Dlatego właśnie się pytałam, czy po COCCOLINKU masz dzieciątko :razz::loveu:
Bruszek już widocznie się powiększył :lol: Tylko muszę zabraniać Blance biegania po torze agility, a ona taki zapał teraz ma :diabloti:
Dzięki, pamiętam Was ;) Diorek prześliczny, usłyszałam o nim wiele dobrego od znajomego sędziego. Podobno jeden z najlepszych Polsce :cool1: A słyszałam, że sędzia chyba myślał, że to york? :crazyeye:

Posted

Casablanca napisał(a):
Bruszek już widocznie się powiększył :lol: Tylko muszę zabraniać Blance biegania po torze agility, a ona taki zapał teraz ma :diabloti:

Rafia jak była w ciąży to też szalała jak zawsze, i trzeba było ją w ryzach trzymać. Raz mi na Orlik zwiała żeby w piłe zagrać:crazyeye: a to było parę dni przed porodem

Casablanca napisał(a):
Dzięki, pamiętam Was ;) Diorek prześliczny, usłyszałam o nim wiele dobrego od znajomego sędziego. Podobno jeden z najlepszych Polsce :cool1:

Dziękuję za miłe słowa. Powiem nieskromnie, że Dioruś mi się naprawdę udał ale nie spodziewałam się takich komplementów, toć to jeszcze dzieciuch:evil_lol:

Casablanca napisał(a):
A słyszałam, że sędzia chyba myślał, że to york? :crazyeye:

:nonono2:Tak, tak niektórzy sędziowie nie kojarzą tej rasy, wgl jakoś dziwnie na nas patrzał jak go chciałam zabrać na ocenę gr.3, ślimaczył się nieziemsko:angryy:

Ale toć to galeria Blanci i zdjęcia by się przydały. Pokaż brzusio;)

Posted

No proszę, aż musiałam się zalogować, żeby pogratulować :)

Życzę bezproblemowego porodu i zdrowych, ślicznych maluchów z takimi świetnymi charakterami jak mają nasze - też Lolkowe - dzieci ;)

Posted

ale tu nowości, gratuluję maluszków, a większe będą gratulacje jak urodzą się zdrowe kluchy ;) to pewnie teraz długo Was nie zobaczymy na ringu, chyba, że Ty jako MP ;)

Posted

magdaww1 napisał(a):
Rafia jak była w ciąży to też szalała jak zawsze, i trzeba było ją w ryzach trzymać. Raz mi na Orlik zwiała żeby w piłe zagrać:crazyeye: a to było parę dni przed porodem

Dziękuję za miłe słowa. Powiem nieskromnie, że Dioruś mi się naprawdę udał ale nie spodziewałam się takich komplementów, toć to jeszcze dzieciuch:evil_lol:

:nonono2:Tak, tak niektórzy sędziowie nie kojarzą tej rasy, wgl jakoś dziwnie na nas patrzał jak go chciałam zabrać na ocenę gr.3, ślimaczył się nieziemsko:angryy:

Ale toć to galeria Blanci i zdjęcia by się przydały. Pokaż brzusio;)

Blanka wszędzie biega, skacze-tylko ją na siłę trzymać w miejscu trzeba :roll:

Tak, tak, mały mistrz Polski mi tu w okolicy rośnie :cool3::diabloti:

Brzuszka muszę zdjęcia zrobić, a do tego czasu trzeba, a go brak :evil_lol:

Chiquita&DeeDee napisał(a):
Ja też chcę zdjęcia brzuszka:multi: i to na bieżąco:mad::evil_lol:

A tatuś śliczności:loveu:

Będą zdjątka, spokojnie-przecież wiesz, że ja pilnym uczniem jestem i się muszę na niemiecki na jutro uczyć :razz::cool1:

*kleo* napisał(a):
No proszę, aż musiałam się zalogować, żeby pogratulować :)

Życzę bezproblemowego porodu i zdrowych, ślicznych maluchów z takimi świetnymi charakterami jak mają nasze - też Lolkowe - dzieci ;)

Widzisz jaką miałaś motywację :evil_lol: Ach dziękujemy bardzo!
Właśnie, jak już mama się uparła na tego Lolka-patrzę na facebooku, że Bucek ma również piękna dzieciątka :loveu: Oby te Blankowe też takie piękne były :p
Bucia naturalnie urodziła, czy cesarką?

AgataP napisał(a):
ale tu nowości, gratuluję maluszków, a większe będą gratulacje jak urodzą się zdrowe kluchy ;) to pewnie teraz długo Was nie zobaczymy na ringu, chyba, że Ty jako MP ;)

Dziękujemy!
Blanka jak na razie na macierzyńskie idzie :lol: ale ja na MP będę się zabierała z dobrodusznymi ludźmi :evil_lol:

• 4 weeks later...
Posted

*kleo* napisał(a):
I jak tam Matka Polka? Bo chyba jakoś na dniach się ma rozsypać nie? ;)

Wszelkie informacje już niedługo :evil_lol:

Mani2000 napisał(a):
Blaneczeczka matką zostaje, a ty nic nie mówisz?!
Oj nie dobrze :mad:
Ważne że zdrowe będą kluseczki :loveu:
A imiona na A przemyślane?:D

Oby były zdrowe :loveu:
Jeszcze nie, ale na pewno nie będą na A ;)

Posted

Na początek nadrobię zaległości :diabloti:

Nie pamiętam, czy pisałam, ale Casablanca zajęła I lokatę, ocenę doskonałą, CWC oraz została Najlepszą Suką w Rasie na KWPR w Jarosławiu 4.3.2012, tym samym ukończyła Championat Polski w najkrótszym dla nas możliwym czasie :multi:

Ja, wystawiałam airedale terriera :p

W Młodym Prezenterze, gr. starsza zajęłam III miejsce z pudlem dużym białym :multi:

Z Nariną zajęłam I miejsce w szkolnym konkursie Mam Talent :cool1: