magdaww1 Posted March 6, 2012 Posted March 6, 2012 Casablanca napisał(a):Widać, widać, piękne dziecię :loveu::loveu::loveu: Musimy się w Grudziądzu spotkać! Wy też z Chojnic?! Tak z Ch-c. Już kiedyś nawet pisałam że moja córka ze szkoły Cię kojarzy. Mam nadzieję że uda się pogadać w Grudziądzu. Quote
Casablanca Posted March 6, 2012 Author Posted March 6, 2012 Artemida napisał(a):Będziesz w Katowicach na wystawie? :) Nie, raczej niestety nie... Kawałek drogi mamy ;) magdaww1 napisał(a):Tak z Ch-c. Już kiedyś nawet pisałam że moja córka ze szkoły Cię kojarzy. Mam nadzieję że uda się pogadać w Grudziądzu. Ach no tak, teraz pamiętam ;) ale skleroza nie boli! Quote
Casablanca Posted March 8, 2012 Author Posted March 8, 2012 Rozeta napisał(a):A gdzie nowe zdjęcia jakieś? :P Matko, dopiero co były :diabloti: Jednak mam kilka zdjęć i dobrych wieści z wystawy psów w Jarosławiu...:cool3: No i oczywiście zachęcam do przyjechania do nas i zrobienia kilku dobrych w końcu zdjęć :evil_lol: Quote
Cheryl Posted March 10, 2012 Posted March 10, 2012 Jeśli pogoda dopisze, do nauki nic nie będzie to może w przyszły weekend zawitam :) Quote
Casablanca Posted March 10, 2012 Author Posted March 10, 2012 Rozeta napisał(a):Jeśli pogoda dopisze, do nauki nic nie będzie to może w przyszły weekend zawitam :) Ależ oczywiście ;) To się jeszcze zgadamy. Quote
Mani2000 Posted March 15, 2012 Posted March 15, 2012 Blanka jest taka śliczna:loveu: Tylko ją schrupać:loveu: Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted March 23, 2012 Posted March 23, 2012 Czy Casablanka jest w ciąży?:cool3: Quote
Casablanca Posted March 23, 2012 Author Posted March 23, 2012 Mani2000 napisał(a):Blanka jest taka śliczna:loveu: Tylko ją schrupać:loveu: Dziękuję w imieniu Małej :p Chiquita&DeeDee napisał(a):Czy Casablanka jest w ciąży?:cool3: :roll: ... :razz: Możliwe :diabloti: dokładnie w 25 dniu :loveu: Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted March 23, 2012 Posted March 23, 2012 Nic nie mówisz?:mad: Gratuluję:loveu::loveu: Quote
Casablanca Posted March 23, 2012 Author Posted March 23, 2012 Chiquita&DeeDee napisał(a):Nic nie mówisz?:mad: Gratuluję:loveu::loveu: Ach, bo nie chcę zapeszać :) Oby się udało, trochę się obawiam-pierwszy poród w hodowli... Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted March 23, 2012 Posted March 23, 2012 Nie dziwię się, ja sobie tego nie wyobrażam;) A kto jest tatusiem? Quote
Yuveza Posted March 23, 2012 Posted March 23, 2012 już?? no prosze :) kto będzie szczesliwym ojcem? Quote
Casablanca Posted March 31, 2012 Author Posted March 31, 2012 [quote name='Chiquita&DeeDee']Nie dziwię się, ja sobie tego nie wyobrażam;) A kto jest tatusiem? COCCOLINO LAZURYT ET Jardin D'or Francuz mały :D [quote name='westie_justa']już?? no prosze :) kto będzie szczesliwym ojcem? Jakie już? :) 2 lata na karku 14 marca jej przybyły :D W środę był 30 dzień ciąży-byliśmy na USG koło Starogardu Gdańskiego-widoczne są dwa zdrowe szczeniaczki :loveu: Quote
magdaww1 Posted March 31, 2012 Posted March 31, 2012 (edited) :multi: Super. Trzymam kciuki za szczęśliwe rozwiązanie. Wiem ile to stresu czekać na pierwszy miot :roll: Coccolino mi się bardzo podoba i nie tylko dlatego, że jest tatusiem mojej Nelci :loveu: I jeszcze taka mała wizualizacja [attachment=1489:8266.attach] Edited March 31, 2012 by magdaww1 Quote
Casablanca Posted April 1, 2012 Author Posted April 1, 2012 magdaww1 napisał(a)::multi: Super. Trzymam kciuki za szczęśliwe rozwiązanie. Wiem ile to stresu czekać na pierwszy miot :roll: Coccolino mi się bardzo podoba i nie tylko dlatego, że jest tatusiem mojej Nelci :loveu: I jeszcze taka mała wizualizacja [ATTACH=CONFIG]8899[/ATTACH] Dlatego właśnie się pytałam, czy po COCCOLINKU masz dzieciątko :razz::loveu: Bruszek już widocznie się powiększył :lol: Tylko muszę zabraniać Blance biegania po torze agility, a ona taki zapał teraz ma :diabloti: Dzięki, pamiętam Was ;) Diorek prześliczny, usłyszałam o nim wiele dobrego od znajomego sędziego. Podobno jeden z najlepszych Polsce :cool1: A słyszałam, że sędzia chyba myślał, że to york? :crazyeye: Quote
magdaww1 Posted April 1, 2012 Posted April 1, 2012 Casablanca napisał(a):Bruszek już widocznie się powiększył :lol: Tylko muszę zabraniać Blance biegania po torze agility, a ona taki zapał teraz ma :diabloti: Rafia jak była w ciąży to też szalała jak zawsze, i trzeba było ją w ryzach trzymać. Raz mi na Orlik zwiała żeby w piłe zagrać:crazyeye: a to było parę dni przed porodem Casablanca napisał(a):Dzięki, pamiętam Was ;) Diorek prześliczny, usłyszałam o nim wiele dobrego od znajomego sędziego. Podobno jeden z najlepszych Polsce :cool1: Dziękuję za miłe słowa. Powiem nieskromnie, że Dioruś mi się naprawdę udał ale nie spodziewałam się takich komplementów, toć to jeszcze dzieciuch:evil_lol: Casablanca napisał(a):A słyszałam, że sędzia chyba myślał, że to york? :crazyeye: :nonono2:Tak, tak niektórzy sędziowie nie kojarzą tej rasy, wgl jakoś dziwnie na nas patrzał jak go chciałam zabrać na ocenę gr.3, ślimaczył się nieziemsko:angryy: Ale toć to galeria Blanci i zdjęcia by się przydały. Pokaż brzusio;) Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted April 2, 2012 Posted April 2, 2012 Ja też chcę zdjęcia brzuszka:multi: i to na bieżąco:mad::evil_lol: A tatuś śliczności:loveu: Quote
*kleo* Posted April 2, 2012 Posted April 2, 2012 No proszę, aż musiałam się zalogować, żeby pogratulować :) Życzę bezproblemowego porodu i zdrowych, ślicznych maluchów z takimi świetnymi charakterami jak mają nasze - też Lolkowe - dzieci ;) Quote
AgataP Posted April 2, 2012 Posted April 2, 2012 ale tu nowości, gratuluję maluszków, a większe będą gratulacje jak urodzą się zdrowe kluchy ;) to pewnie teraz długo Was nie zobaczymy na ringu, chyba, że Ty jako MP ;) Quote
Casablanca Posted April 2, 2012 Author Posted April 2, 2012 magdaww1 napisał(a):Rafia jak była w ciąży to też szalała jak zawsze, i trzeba było ją w ryzach trzymać. Raz mi na Orlik zwiała żeby w piłe zagrać:crazyeye: a to było parę dni przed porodem Dziękuję za miłe słowa. Powiem nieskromnie, że Dioruś mi się naprawdę udał ale nie spodziewałam się takich komplementów, toć to jeszcze dzieciuch:evil_lol: :nonono2:Tak, tak niektórzy sędziowie nie kojarzą tej rasy, wgl jakoś dziwnie na nas patrzał jak go chciałam zabrać na ocenę gr.3, ślimaczył się nieziemsko:angryy: Ale toć to galeria Blanci i zdjęcia by się przydały. Pokaż brzusio;) Blanka wszędzie biega, skacze-tylko ją na siłę trzymać w miejscu trzeba :roll: Tak, tak, mały mistrz Polski mi tu w okolicy rośnie :cool3::diabloti: Brzuszka muszę zdjęcia zrobić, a do tego czasu trzeba, a go brak :evil_lol: Chiquita&DeeDee napisał(a):Ja też chcę zdjęcia brzuszka:multi: i to na bieżąco:mad::evil_lol: A tatuś śliczności:loveu: Będą zdjątka, spokojnie-przecież wiesz, że ja pilnym uczniem jestem i się muszę na niemiecki na jutro uczyć :razz::cool1: *kleo* napisał(a):No proszę, aż musiałam się zalogować, żeby pogratulować :) Życzę bezproblemowego porodu i zdrowych, ślicznych maluchów z takimi świetnymi charakterami jak mają nasze - też Lolkowe - dzieci ;) Widzisz jaką miałaś motywację :evil_lol: Ach dziękujemy bardzo! Właśnie, jak już mama się uparła na tego Lolka-patrzę na facebooku, że Bucek ma również piękna dzieciątka :loveu: Oby te Blankowe też takie piękne były :p Bucia naturalnie urodziła, czy cesarką? AgataP napisał(a):ale tu nowości, gratuluję maluszków, a większe będą gratulacje jak urodzą się zdrowe kluchy ;) to pewnie teraz długo Was nie zobaczymy na ringu, chyba, że Ty jako MP ;) Dziękujemy! Blanka jak na razie na macierzyńskie idzie :lol: ale ja na MP będę się zabierała z dobrodusznymi ludźmi :evil_lol: Quote
*kleo* Posted April 28, 2012 Posted April 28, 2012 I jak tam Matka Polka? Bo chyba jakoś na dniach się ma rozsypać nie? ;) Quote
Mani2000 Posted April 28, 2012 Posted April 28, 2012 Blaneczeczka matką zostaje, a ty nic nie mówisz?! Oj nie dobrze :mad: Ważne że zdrowe będą kluseczki :loveu: A imiona na A przemyślane?:D Quote
Casablanca Posted April 30, 2012 Author Posted April 30, 2012 *kleo* napisał(a):I jak tam Matka Polka? Bo chyba jakoś na dniach się ma rozsypać nie? ;) Wszelkie informacje już niedługo :evil_lol: Mani2000 napisał(a):Blaneczeczka matką zostaje, a ty nic nie mówisz?! Oj nie dobrze :mad: Ważne że zdrowe będą kluseczki :loveu: A imiona na A przemyślane?:D Oby były zdrowe :loveu: Jeszcze nie, ale na pewno nie będą na A ;) Quote
Casablanca Posted May 1, 2012 Author Posted May 1, 2012 Na początek nadrobię zaległości :diabloti: Nie pamiętam, czy pisałam, ale Casablanca zajęła I lokatę, ocenę doskonałą, CWC oraz została Najlepszą Suką w Rasie na KWPR w Jarosławiu 4.3.2012, tym samym ukończyła Championat Polski w najkrótszym dla nas możliwym czasie :multi: Ja, wystawiałam airedale terriera :p W Młodym Prezenterze, gr. starsza zajęłam III miejsce z pudlem dużym białym :multi: Z Nariną zajęłam I miejsce w szkolnym konkursie Mam Talent :cool1: Quote
Recommended Posts