Casablanca Posted August 10, 2011 Author Posted August 10, 2011 [quote name='Chiquita&DeeDee']Ja mam szafeczki pod mój wzrost:evil_lol: heheh a, że tak spytam ile Ty masz lat?;)[/QUOTE] Hehe :) Ja mam 13 ;) Quote
Casablanca Posted August 10, 2011 Author Posted August 10, 2011 Nowy filmik pt. "Chihuahua nie na kolanka...czyli BLANKA!" :D http://www.youtube.com/watch?v=rocNFoMfmrU Zapraszam do oglądania :) Quote
Yuveza Posted August 10, 2011 Posted August 10, 2011 Super! Agility cudne!:klacz::klacz: ale ona malutka :loveu: zazdroszczę wam wskoku na plecy:( u nas też filmiki Quote
Casablanca Posted August 10, 2011 Author Posted August 10, 2011 [quote name='westie_justa']Super! Agility cudne!:klacz::klacz: ale ona malutka :loveu: zazdroszczę wam wskoku na plecy:( u nas też filmiki[/QUOTE] Dziękuję ;) Wam nie źle skok przez plecy wychodzi :) Ja pytałam w twojej galerii, ale tam wielki tłok i nie zauważyłaś ;) można się uśmiechnąć po kilka kartek kalendarza? :D czy robisz odpłatnie? Quote
Yuveza Posted August 10, 2011 Posted August 10, 2011 Może byc ten skok:P ale dzięki:) Kalendarze....na razie jeszcze ie robie, będę robić na zamówienie później pewnie całe ale na razie nie wiem jeszcze ile za druk itp;) na Just Design będzie napisane;) Quote
Casablanca Posted August 10, 2011 Author Posted August 10, 2011 [quote name='westie_justa']Może byc ten skok:P ale dzięki:) Kalendarze....na razie jeszcze ie robie, będę robić na zamówienie później pewnie całe ale na razie nie wiem jeszcze ile za druk itp;) na Just Design będzie napisane;)[/QUOTE] A bez druku? Po prostu projekt ;) Quote
Yuveza Posted August 10, 2011 Posted August 10, 2011 myslę że takie bedę wysyłać gotowe;) bo jednak 12 projektów :evil_lol: Quote
Casablanca Posted August 10, 2011 Author Posted August 10, 2011 [quote name='westie_justa']myslę że takie bedę wysyłać gotowe;) bo jednak 12 projektów :evil_lol: :D znaki znaki Quote
jola77 Posted August 10, 2011 Posted August 10, 2011 [quote name='Casablanca']Nowy filmik pt. "Chihuahua nie na kolanka...czyli BLANKA!" :D http://www.youtube.com/watch?v=rocNFoMfmrU Zapraszam do oglądania :) bardzo mądra psica!!!!! Quote
Mani2000 Posted August 10, 2011 Posted August 10, 2011 Blaneczce nieźle na tych wystawach idzie! Quote
Casablanca Posted August 10, 2011 Author Posted August 10, 2011 [quote name='jola77']bardzo mądra psica!!!!![/QUOTE] Dziękujemy :) [quote name='Mani2000']Blaneczce nieźle na tych wystawach idzie![/QUOTE] Heh :) Quote
jola77 Posted August 10, 2011 Posted August 10, 2011 [quote name='Casablanca']Trzymam kciuki ;) Z tego co wiem, to hodowla, z której mam Blankę chyba będzie się spodziewać szczeniaków tej jesieni :cool3: Zobacz sobie stronkę: www.eminentiacanis.com :lol: Pozdrowionka dla Kajtusia :loveu: ile kosztuje taki piesek ? Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted August 11, 2011 Posted August 11, 2011 Blanka jest niesamowita:loveu: jaka mądra i ile pracy w nią włożyłaś!:) super! Więcej takich filmików poproszę;) Oj... to Ty młodziutka jesteś;) a ze mnie już staruszek... :evil_lol: Quote
Casablanca Posted August 11, 2011 Author Posted August 11, 2011 [quote name='jola77']ile kosztuje taki piesek ? To wszystko zależy od osiągnięć rodziców pieska, jego budowy i hodowli ;) Ale tak około 2,5-4 tysiące [quote name='Chiquita&DeeDee']Blanka jest niesamowita:loveu: jaka mądra i ile pracy w nią włożyłaś!:) super! Więcej takich filmików poproszę;) Oj... to Ty młodziutka jesteś;) a ze mnie już staruszek... :evil_lol: Blanka uczy się jednej sztuczki w 5-minut :evil_lol: Filmiki mam jeszcze dwa, ale mój program strajkuje i nie chce mi zapisać :shake: No tak, po 20. to już tylko do grobu :eviltong: Quote
*kleo* Posted August 11, 2011 Posted August 11, 2011 [quote name='Casablanca']To wszystko zależy od osiągnięć rodziców pieska, jego budowy i hodowli ;) Ale tak około 2,5-4 tysiące[/QUOTE] No chyba, że pet to i za mniej niż 2 można dostać. [quote name='Casablanca']No tak, po 20. to już tylko do grobu :eviltong:[/QUOTE] O przepraszam, ja tam się nigdzie jeszcze nie wybieram, chociaż już jestem po od jakiegoś czasu :evil_lol: Quote
Casablanca Posted August 11, 2011 Author Posted August 11, 2011 [quote name='*kleo*']No chyba, że pet to i za mniej niż 2 można dostać. O przepraszam, ja tam się nigdzie jeszcze nie wybieram, chociaż już jestem po od jakiegoś czasu :evil_lol:[/QUOTE] 'Chihuahuę' bez rodowodu można nawet za 400zł dostać :/ No i stąd się biorą żywe trupy :D :evil_lol: Quote
Yuveza Posted August 11, 2011 Posted August 11, 2011 ja widziałam kiedyś za 100 :/ a na szeniaka chi to to nie wygladało.... Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted August 11, 2011 Posted August 11, 2011 Hehehe, no ja też się jeszcze tam nie wybieram;) ale dawałam Ci z 16... ;) i jakoś się stara poczułam:D hehehe Niestety, z każdą "modną" rasą tak jest- wystarczy spojrzeć na yorczki... "złoty biznes":placz: "Pet" znaczy nie wystawowy? Ja ost wzięłam chi z hodowli z rodo, praktycznie za free, bo jest chora, ale ja tylko takie chorowitki mam..:) Quote
Casablanca Posted August 11, 2011 Author Posted August 11, 2011 [quote name='westie_justa']ja widziałam kiedyś za 100 :/ a na szeniaka chi to to nie wygladało....[/QUOTE] No tak, ludzie próbują wciskać różne kity. Np. nie ma rodowodu, bo był 5 z miotu... [quote name='Chiquita&DeeDee']Hehehe, no ja też się jeszcze tam nie wybieram;) ale dawałam Ci z 16... ;) i jakoś się stara poczułam:D hehehe Niestety, z każdą "modną" rasą tak jest- wystarczy spojrzeć na yorczki... "złoty biznes":placz: "Pet" znaczy nie wystawowy? Ja ost wzięłam chi z hodowli z rodo, praktycznie za free, bo jest chora, ale ja tylko takie chorowitki mam..:)[/QUOTE] Proszę mnie nie "postarzać"! :D Chociaż może to i dobrze, że poważniej wyglądam, bo o wiele łatwiej jest pomagać bezdomniakom i wystawiać psy na wystawach. Jednak mało kto powiedziałby, że dałby psa "dla dziecka" poniżej 16. ...no cóż :evil_lol: się nie dziwię, przecież te dzieci takie nieodpowiedzialne i wgl :diabloti: Złoty biznes, dobrze to ujęłaś to najgorsze okrucieństwo wobec zwierząt, a z takimi partiami politycznymi jak PiS nie uda się tego w Polsce wytępić :shake: Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted August 11, 2011 Posted August 11, 2011 O nie, znowu mam minusik?:D hehe no fakt, dzieci to ja nie lubię, a najlepsze są te "bezstresowo wychowywane (czyt. brak wychowania wcale..)" Proszę bardzo Casablanka polityką się interesujesz?;) ja nie ogarniam tego, ale jak widzę chociażby allegro, to opadają ręce.. Niestety ludzie są najgorszym gatunkiem jaki znam. Oby coś zmieniła koalicja dla zwierząt. Wierze w to:) a teraz ide na spacerek z ogonkami;) Quote
Casablanca Posted August 11, 2011 Author Posted August 11, 2011 [quote name='Chiquita&DeeDee']O nie, znowu mam minusik?:D hehe no fakt, dzieci to ja nie lubię, a najlepsze są te "bezstresowo wychowywane (czyt. brak wychowania wcale..)" Proszę bardzo Casablanka polityką się interesujesz?;) ja nie ogarniam tego, ale jak widzę chociażby allegro, to opadają ręce.. Niestety ludzie są najgorszym gatunkiem jaki znam. Oby coś zmieniła koalicja dla zwierząt. Wierze w to:) a teraz ide na spacerek z ogonkami;)[/QUOTE] Jak to "znowu"? Czy o czymś nie wiem :D Ja sama nie lubię dzieci :evil_lol: "Bez stresowe" wychowanie, najlepiej jedynaków daje cudowne efekty-kasa dla Superniani :diabloti: Polityką się nie interesuję i polityki nie trawię ;) Znienawidziłam PiS, po tym, że miała wejść nowa ustawa w sprawie okrucieństwa wobec zwierząt i kilka "pisowców" na głosowaniu głosowało przeciw, żeby się nie udało :-( Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted August 11, 2011 Posted August 11, 2011 heheh, nio jakoś tam już raz miałam adwokata szukać:D ale mi darowałaś:evil_lol: heheh A to nawet nie wiedziałam, że tak było. Poszłam na spacerek i nie zabrałam aparatu- skleroza postępuje;) Quote
Casablanca Posted August 11, 2011 Author Posted August 11, 2011 [quote name='Chiquita&DeeDee']heheh, nio jakoś tam już raz miałam adwokata szukać:D ale mi darowałaś:evil_lol: heheh A to nawet nie wiedziałam, że tak było. Poszłam na spacerek i nie zabrałam aparatu- skleroza postępuje;) Aaaa :D Skleroza przypomina, że po 20. do grobu! :evil_lol: Zapraszam! Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted August 11, 2011 Posted August 11, 2011 Ja cierpliwa jestem, poczekam, aż moja koleżanka Casablanka będzie miała 20:D pójdziemy razem:evil_lol: Quote
Casablanca Posted August 11, 2011 Author Posted August 11, 2011 [quote name='Chiquita&DeeDee']Ja cierpliwa jestem, poczekam, aż moja koleżanka Casablanka będzie miała 20:D pójdziemy razem:evil_lol: Hehe, to trzeba załatwić żeby *kleo* na nas poczekała to we trójkę się wybierzemy :D Ale ja mam jeszcze trochę czasu...:) Quote
Recommended Posts