Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 825
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='westie_justa']Super!
Agility cudne!:klacz::klacz: ale ona malutka :loveu:
zazdroszczę wam wskoku na plecy:(
u nas też filmiki[/QUOTE]
Dziękuję ;) Wam nie źle skok przez plecy wychodzi :)
Ja pytałam w twojej galerii, ale tam wielki tłok i nie zauważyłaś ;) można się uśmiechnąć po kilka kartek kalendarza? :D czy robisz odpłatnie?

Posted

Może byc ten skok:P ale dzięki:)
Kalendarze....na razie jeszcze ie robie, będę robić na zamówienie później pewnie całe ale na razie nie wiem jeszcze ile za druk itp;)
na Just Design będzie napisane;)

Posted

[quote name='westie_justa']Może byc ten skok:P ale dzięki:)
Kalendarze....na razie jeszcze ie robie, będę robić na zamówienie później pewnie całe ale na razie nie wiem jeszcze ile za druk itp;)
na Just Design będzie napisane;)[/QUOTE]

A bez druku? Po prostu projekt ;)

Posted

[quote name='Casablanca']Trzymam kciuki ;)
Z tego co wiem, to hodowla, z której mam Blankę chyba będzie się spodziewać szczeniaków tej jesieni :cool3:
Zobacz sobie stronkę: www.eminentiacanis.com :lol:
Pozdrowionka dla Kajtusia :loveu:
ile kosztuje taki piesek ?

Posted

[quote name='jola77']ile kosztuje taki piesek ?
To wszystko zależy od osiągnięć rodziców pieska, jego budowy i hodowli ;) Ale tak około 2,5-4 tysiące
[quote name='Chiquita&DeeDee']Blanka jest niesamowita:loveu: jaka mądra i ile pracy w nią włożyłaś!:) super! Więcej takich filmików poproszę;)

Oj... to Ty młodziutka jesteś;) a ze mnie już staruszek... :evil_lol:
Blanka uczy się jednej sztuczki w 5-minut :evil_lol: Filmiki mam jeszcze dwa, ale mój program strajkuje i nie chce mi zapisać :shake:
No tak, po 20. to już tylko do grobu :eviltong:

Posted

[quote name='Casablanca']To wszystko zależy od osiągnięć rodziców pieska, jego budowy i hodowli ;) Ale tak około 2,5-4 tysiące[/QUOTE]
No chyba, że pet to i za mniej niż 2 można dostać.
[quote name='Casablanca']No tak, po 20. to już tylko do grobu :eviltong:[/QUOTE]
O przepraszam, ja tam się nigdzie jeszcze nie wybieram, chociaż już jestem po od jakiegoś czasu :evil_lol:

Posted

[quote name='*kleo*']No chyba, że pet to i za mniej niż 2 można dostać.

O przepraszam, ja tam się nigdzie jeszcze nie wybieram, chociaż już jestem po od jakiegoś czasu :evil_lol:[/QUOTE]
'Chihuahuę' bez rodowodu można nawet za 400zł dostać :/

No i stąd się biorą żywe trupy :D :evil_lol:

Posted

Hehehe, no ja też się jeszcze tam nie wybieram;) ale dawałam Ci z 16... ;) i jakoś się stara poczułam:D hehehe

Niestety, z każdą "modną" rasą tak jest- wystarczy spojrzeć na yorczki... "złoty biznes":placz:
"Pet" znaczy nie wystawowy? Ja ost wzięłam chi z hodowli z rodo, praktycznie za free, bo jest chora, ale ja tylko takie chorowitki mam..:)

Posted

[quote name='westie_justa']ja widziałam kiedyś za 100 :/ a na szeniaka chi to to nie wygladało....[/QUOTE]
No tak, ludzie próbują wciskać różne kity. Np. nie ma rodowodu, bo był 5 z miotu...
[quote name='Chiquita&DeeDee']Hehehe, no ja też się jeszcze tam nie wybieram;) ale dawałam Ci z 16... ;) i jakoś się stara poczułam:D hehehe

Niestety, z każdą "modną" rasą tak jest- wystarczy spojrzeć na yorczki... "złoty biznes":placz:
"Pet" znaczy nie wystawowy? Ja ost wzięłam chi z hodowli z rodo, praktycznie za free, bo jest chora, ale ja tylko takie chorowitki mam..:)[/QUOTE]
Proszę mnie nie "postarzać"! :D Chociaż może to i dobrze, że poważniej wyglądam, bo o wiele łatwiej jest pomagać bezdomniakom i wystawiać psy na wystawach. Jednak mało kto powiedziałby, że dałby psa "dla dziecka" poniżej 16. ...no cóż :evil_lol: się nie dziwię, przecież te dzieci takie nieodpowiedzialne i wgl :diabloti:
Złoty biznes, dobrze to ujęłaś to najgorsze okrucieństwo wobec zwierząt, a z takimi partiami politycznymi jak PiS nie uda się tego w Polsce wytępić :shake:

Posted

O nie, znowu mam minusik?:D hehe no fakt, dzieci to ja nie lubię, a najlepsze są te "bezstresowo wychowywane (czyt. brak wychowania wcale..)"

Proszę bardzo Casablanka polityką się interesujesz?;) ja nie ogarniam tego, ale jak widzę chociażby allegro, to opadają ręce.. Niestety ludzie są najgorszym gatunkiem jaki znam. Oby coś zmieniła koalicja dla zwierząt. Wierze w to:) a teraz ide na spacerek z ogonkami;)

Posted

[quote name='Chiquita&DeeDee']O nie, znowu mam minusik?:D hehe no fakt, dzieci to ja nie lubię, a najlepsze są te "bezstresowo wychowywane (czyt. brak wychowania wcale..)"

Proszę bardzo Casablanka polityką się interesujesz?;) ja nie ogarniam tego, ale jak widzę chociażby allegro, to opadają ręce.. Niestety ludzie są najgorszym gatunkiem jaki znam. Oby coś zmieniła koalicja dla zwierząt. Wierze w to:) a teraz ide na spacerek z ogonkami;)[/QUOTE]
Jak to "znowu"? Czy o czymś nie wiem :D
Ja sama nie lubię dzieci :evil_lol: "Bez stresowe" wychowanie, najlepiej jedynaków daje cudowne efekty-kasa dla Superniani :diabloti:

Polityką się nie interesuję i polityki nie trawię ;) Znienawidziłam PiS, po tym, że miała wejść nowa ustawa w sprawie okrucieństwa wobec zwierząt i kilka "pisowców" na głosowaniu głosowało przeciw, żeby się nie udało :-(

Posted

[quote name='Chiquita&DeeDee']heheh, nio jakoś tam już raz miałam adwokata szukać:D ale mi darowałaś:evil_lol: heheh

A to nawet nie wiedziałam, że tak było.

Poszłam na spacerek i nie zabrałam aparatu- skleroza postępuje;)
Aaaa :D
Skleroza przypomina, że po 20. do grobu! :evil_lol:

Zapraszam!

Posted

[quote name='Chiquita&DeeDee']Ja cierpliwa jestem, poczekam, aż moja koleżanka Casablanka będzie miała 20:D pójdziemy razem:evil_lol:
Hehe, to trzeba załatwić żeby *kleo* na nas poczekała to we trójkę się wybierzemy :D Ale ja mam jeszcze trochę czasu...:)