Becia66 Posted November 24, 2010 Posted November 24, 2010 Za chwilę jadę do Boguchwały bo Państwo przyspieszyli przyjazd o godzinę. Nie wiem czemu ale mam świder w brzuchu.... Quote
Dzika_Figa Posted November 24, 2010 Posted November 24, 2010 Reksiu pokaż im jaki jesteś fajny!!! Quote
karolciasz28 Posted November 24, 2010 Posted November 24, 2010 Mocno trzymam. Reksiu daj czadu! Quote
majuska Posted November 24, 2010 Author Posted November 24, 2010 Puszczajcie kciuki! Rozmawiałam z Becią, pojechał:multi::multi: Becia jak wejdzie to pewnie ze szczegółami wszystko opowie.... Albo nie puszczajcie kciuków, teraz trzymamy, żeby sie zaaklimatyzował na nowym miejscu :) Quote
Dzika_Figa Posted November 24, 2010 Posted November 24, 2010 Wiedziałam!!!! Powodzenia Reksiu!!! Quote
figa33 Posted November 24, 2010 Posted November 24, 2010 jupiiiii !!!!!:multi::multi::multi::cunao: Quote
majuska Posted November 24, 2010 Author Posted November 24, 2010 Wyników badań i tak jeszcze nie było, więc został wzięty " w ciemno":evil_lol:...ale na pewno świadomie :) Quote
Dzika_Figa Posted November 24, 2010 Posted November 24, 2010 Allegro, muszę podmienić allegro i nie mam na kogo... ONek potrzebny, bo przed końcem aukcji (3 dni) miniatury mi już nie zmieni... EDIT : Co ja bredzę :roll: Toż to ja wyrodna ciotka jestem co o Reksiu zapomniała robiąc allegra :-(:shake: To teraz Ty się Figo męcz z podmienianiem!:cool3: Quote
karolciasz28 Posted November 24, 2010 Posted November 24, 2010 Reksiu kochany, cudownie!:multi::multi::laugh2_2::laugh2_2: Quote
Becia66 Posted November 24, 2010 Posted November 24, 2010 Szczerze przyznam, że nie byłam przygotowana na dzisiejszą adopcję Reksa, nie miałam nawet ze sobą jego książeczki zdrowia i umowy adopcyjnej bo myslałam że go nie zabiorą ze względu na brak wyników badań. A Państwo chwilę z psiakiem pobyli i padła decyzja że jadą. Zostali w przytulisku, ja w międzyczasie skoczyłam po Reksa papiery i potem szybko sie wszystko potoczyło. Reks z ochotą wskoczył do wyścielonego bagażnika, czym mnie zadziwił i wygodnie ulokował się na posłaniu. Jakby wiedział że jedzie do domu. Dom z 8-arowym ogrodem, mały piesek śpi w domu, na Reksa też czeka domowe posłanie - chyba że wybierze budę która stoi w ogrodzie. Pan Mąż się smiał, ze żona na silę będzie psa ciągnąc do domu nawet wbrew jego woli. Państwo ok.trzydziestoletni, mili, przyjechali z kilkuletnim synkiem. Na pytanie dlaczego akurat Reks - starszy pies, z bagażem doświadczeń i wątpliwego zdrowia, Pani odpowiedziała że zawsze mysleli o ON-ku i jak zobaczyli go w intwrnecie to strasznie szkoda im się zrobiło że ostatnie lata życia musi spędzić w schronisku bez swojego człowieka, więc czemu nie Reks ? zapewniała że będą o niego dbali, że mają w pobliżu dobrego weta i będzie mu u nich dobrze. Jutro mają sie kontaktować z Justynką / nasza wet/ w sprawie wyników badań. Wszystko dobrze wygląda ale jak będzie czas najbliższy pokaże więc jeszcze sie nie ekscytujmy bo te pierwsze dni najważniejsze. Majuska ma zamiar w najbliższym czasie odwiedzić Reksa. Quote
Dzika_Figa Posted November 24, 2010 Posted November 24, 2010 Beciu, będzie dobrze wszystko! Reksiu, w samą porę... Niedługo się zima zacznie, śnieg i mróz... a Ty będziesz sobie mógł w domu grzać doopę do woli! Quote
Florentynka Posted November 24, 2010 Posted November 24, 2010 A jednak Reksiowi się udało!!! Bardzo się cieszę. Quote
Andzike Posted November 24, 2010 Posted November 24, 2010 Florentynka napisał(a):A jednak Reksiowi się udało!!! Bardzo się cieszę. Rewelacja :) Bardzo się cieszę:) niech Reksio będzie nadzieją dla innych ON-ków czekających w schronisku !!! Quote
majuska Posted November 24, 2010 Author Posted November 24, 2010 Kurczę, ale fajnie:) będę za Reksikiem tęsknić, jednak się z nim zżyłam i cholerka nie pożegnałam się...ale odwiedzę go na pewno. Miałam dziś dzwonić, ale pomyślałam, że nie będę ich "molestować" , zadzwonię rano to się więcej dowiem, jak spał chłopak, czy w domku czy w budzie, jaki ma apetyt....Na razie nikt nie dzwoni to chyba problemów większych nie ma... Quote
figa33 Posted November 24, 2010 Posted November 24, 2010 poproszę o kandydata/kandydatkę do podmianki allegro:cool3: :cunao: Quote
majuska Posted November 24, 2010 Author Posted November 24, 2010 No to u nas "puchy" teraz....mamy Emi, Tekturkę, Terrego - Foksika, Wojtusia i Czesława - kotka po wypadku.....nie ogarniam czy wszyscy mają allegro Quote
figa33 Posted November 24, 2010 Posted November 24, 2010 Emi , Wojtuś i Foksik mają u Dzikiej_Figi , Tekturka to chyba biegusiem pójdzie , choć nie wiem Tekturka czy Czesław ? Quote
majuska Posted November 24, 2010 Author Posted November 24, 2010 Może Czesław, bo on ma małe szanse...tyle że z kontaktem na Justynkę, bo ona ma aktualne info o stanie jego zdrowia Quote
Dzika_Figa Posted November 24, 2010 Posted November 24, 2010 Tekturka ma allegro u mnie po Kropce, więc zdecydowanie rób Czesława Quote
Becia66 Posted November 25, 2010 Posted November 25, 2010 Majuska dzwoniła do Reksiowego domu. Wszystko w najlepszym porządku, spał w domu przy łóżku, grzeczny, spokojny i usłuchliwy. Był dwukrotnie na spacerku - Pan chwalił że pięknie chodzi na smyczy. Z pieskiem domownikiem tez ugodowo.... Mamy się nie martwić. Uffff...kamień spadł z serca. Teraz czekamy tylko na jego wyniki. Byleby nic poważnego. Quote
Florentynka Posted November 25, 2010 Posted November 25, 2010 No to trzymam kciuki za te wyniki. Bardzo się cieszę, że Reksio ma się gdzie przytulić na stare lata. Quote
Dzika_Figa Posted November 25, 2010 Posted November 25, 2010 To teraz jeszcze tylko te wyniki... Tak się cieszę, że się ten dom udał! Quote
Recommended Posts