Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 208
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Becia66 napisał(a):
to może już bez tego zapytania ,, co z nim nie tak ?'' I chyba wiek trzeba podnieść bo od ponad roku piszemy że 4 - letni. Sama nie wiem....bo tak naprawdę same nie wiemy ile on ma.
No i jako pierwsze dałabym zdjęcie z dzieckiem.

a to sie odnosiło do Terrego i nie wiem czemu u Reksa wpisałam....

Posted

Wreszcie miałam jakiś sensowny telefon o Reksa, nie wiem czy coś z tego wyniknie, ale sympatyczna Pani,do domku z ogródkiem, żadne tam łańcuchy, jest drugi schroniskowy psiak, będa za ok. 2 tygodnie w Rzeszowie i mają do przytuliska zajrzeć poznać Reksa...zobaczymy...pisze o tym, żeby nie tracic nadziei, może sie wreszcie uda:roll:

Posted

Ej..ale wiecie, o co chodzi, żadne fanfary na razie...równie dobrze mogą się rozmyślić.....ale brzmiało na prawde dobrze to wszystko . Beciu wiesz, że da się wyczuć intuicyjnie od razu czy to fajny dom czy nie ....

Posted

majuska napisał(a):
Ej..ale wiecie, o co chodzi, żadne fanfary na razie...równie dobrze mogą się rozmyślić.....ale brzmiało na prawde dobrze to wszystko . Beciu wiesz, że da się wyczuć intuicyjnie od razu czy to fajny dom czy nie ....

chodziło mi o to, że właśnie zaczęłam tracić nadzieję, a tu jakby nowy duch wstąpił....niezależnie od tego czy przyjadą, sam fakt, że zwrócili na niego uwagę.

Posted

A bo sie tak raźniej zroiło, że ktoś się odezwał i zapomniłaś :) póki co dalszej tury nie było.....ale miało to być za jakieś 2 tygodnie, przed samym przyjazdem do Rzeszowa.

Posted

Nie był, nie był, dziś Pani dzwoniła potwierdzic swój przyjazd w środę całą rodziną, około 15- tej ( obejrzeć Reksa na żywo ),niestety ale ja chyba nie dam rady być o tej porze....Beciu Ty wyrobisz? bo jak nie to tylko Magda nam chyba zostaje...

Posted

Nie ma jeszcze dziś wyników badań krwi, natomiast Justynka twierdzi, że tak na "oko" nie wygląda nam Reks źle, jest w miarę żywiołowy, ruchliwy, guzki raczej wyglądaja na zwykłe brodawki, jutro sie coś konkretniejszego okaże...