Becia66 Posted October 27, 2010 Posted October 27, 2010 Piesku kochany, wszyscy po kolei opuszczają przytulisko, ostatnio Tosia, Lenka, Teddy, Bono....a ty wciąż tkwisz i światełka dla ciebie nie widać.... Quote
Dzika_Figa Posted October 27, 2010 Posted October 27, 2010 Strasznie mi żal Reksia, że tak zupełnie nikt go nie chce... Quote
majuska Posted October 30, 2010 Author Posted October 30, 2010 Reksiuniu przypomnę cię...nikt tu nie zagląda... Quote
Becia66 Posted October 30, 2010 Posted October 30, 2010 majuska napisał(a):Reksiuniu przypomnę cię...nikt tu nie zagląda... no bo i co napisać majuska ? nie byłyśmy ostatnio w przytulisku... Quote
majuska Posted October 31, 2010 Author Posted October 31, 2010 ale musimy dbać o nasze (aż cztery) psiaki , nie mogą spadać tak nisko... Quote
Becia66 Posted October 31, 2010 Posted October 31, 2010 majuska napisał(a):ale musimy dbać o nasze (aż cztery) psiaki , nie mogą spadać tak nisko... wszystkie w ogłoszeniach i cisza.... Quote
Dzika_Figa Posted October 31, 2010 Posted October 31, 2010 I wszystkie cztery tak bardzo potrzebują domu, że nie wiadomo, który bardziej... Terry za długo czeka, Emilka kruszynka w ogóle nie powinna isę w przytulisku znaleźć, Wojtuś musi się odchudzać.... ... A Reks... No dlaczego nikt ich nie chce? Quote
figa33 Posted November 1, 2010 Posted November 1, 2010 dla Reksa http://allegro.pl/reks-zrownowazony-owczarek-pies-z-klasa-i1302114447.html Quote
majuska Posted November 2, 2010 Author Posted November 2, 2010 Kolejna szansa dla naszego chłopaka :) Dziękujemy figuś:buzi: Quote
figa33 Posted November 4, 2010 Posted November 4, 2010 jakieś głupie maile dostaję , czy Reks nadaje się na psa stróżującego ....:shake: ja piszę pies z klasą , a ludzie czy do budy...ech...:shake: w życiu , nawet nie odpiszę... Quote
majuska Posted November 4, 2010 Author Posted November 4, 2010 On się nadaje do stróżówania, jak najbardziej, ale to jest specjalny stróż , trzeba go głasiać, miziać, dbać o niego , dogadzać mu, rzucać piłeczkę, a spanie to najlepiej na jakiś miękkich poduchach i przy kominku, żeby stare kostki grzał i odpowiednia dietka :) od czasu do czasu może postróżwać jak mu się zechce:evil_lol::evil_lol: Quote
figa33 Posted November 4, 2010 Posted November 4, 2010 no tak , do takiego stróżowania to pewnie , czemu nie:lol: ale tu ,że do firmy i czy głośno szczeka , i mają już psa i sukę ... i do budy... brakowało mi jeszcze pytania , czy dużo je.. Quote
Becia66 Posted November 4, 2010 Posted November 4, 2010 Myślę że jakiś nowy tekst do ogłoszeń trzeba machnąć bo to nie pies do stróżowania tylko już specjalnej troski. Quote
majuska Posted November 5, 2010 Author Posted November 5, 2010 Chyba się dziś z dziewczynami w Boguchwale będe widzieć to ponapieram znów na te badania, żeby cokolwiek było wiadomo.... Quote
Dzika_Figa Posted November 5, 2010 Posted November 5, 2010 Reksiu, bidoku, czemu nikt nie chce takiej poczciwej mordy? Quote
majuska Posted November 7, 2010 Author Posted November 7, 2010 Reksiunio dziś pospacerował i wymiziany został, jest jakby pogodniejszy i radośniejszy, mordeczka uchachana...( na razie nie miał badań bo Justynka chorowała w tym tygodniu ) Fajny sympatyczny , zrównoważony i bardzo mądry psiak wciąż bez domu :(..ani jednego telefonu :( [video=youtube;xuzFIlZdhbg]http://www.youtube.com/watch?v=xuzFIlZdhbg[/video] Quote
figa33 Posted November 7, 2010 Posted November 7, 2010 kurcze , biedny psiak , naprawdę , a tu zima idzie...ech..:-( Quote
Becia66 Posted November 7, 2010 Posted November 7, 2010 poczciwy Reksio, dobry, mądry pies, wspaniały przyjaciel....czy naprawdę bez szans ? Quote
figa33 Posted November 11, 2010 Posted November 11, 2010 Reksiu też ma wielbiciela , ale chyba jeszcze bardziej nieśmiałego niż Emilka...:shake: Quote
Dzika_Figa Posted November 11, 2010 Posted November 11, 2010 Reksiu, bidulku... Czemu nikt nie chce takiego fajnego psa? Quote
majuska Posted November 11, 2010 Author Posted November 11, 2010 Wróciłam włąśnie od psiaków, nagrałam filmik jak Reksik gra w piłke z Agatką, potem wstawię, jak mi pozwola załadować :) Kochane psisko z niego, takie rozczulające, byli razem z Terrym na długim spacerze, razem tzn. równocześnie i nie było żadnych awantur ;) Quote
Becia66 Posted November 11, 2010 Posted November 11, 2010 majuska napisał(a):byli razem z Terrym na długim spacerze, razem tzn. równocześnie i nie było żadnych awantur ;) szkoda im czasu było na awantury.... - co innego w przytulisku bo poawanturować się z nudów to w końcu też jakaś atrakcja. Quote
Dzika_Figa Posted November 11, 2010 Posted November 11, 2010 Czyli się da. Mądre psiaki. Fajne takie... Czeu kurna nikt nie chce? Nie rozumiem i nie potrafię się z tym pogodzić. Będę allegro odnawiać wkrotce - mile widziane wszelkie sugestie Quote
Becia66 Posted November 11, 2010 Posted November 11, 2010 Dzika_Figa napisał(a): Będę allegro odnawiać wkrotce - mile widziane wszelkie sugestie to może już bez tego zapytania ,, co z nim nie tak ?'' I chyba wiek trzeba podnieść bo od ponad roku piszemy że 4 - letni. Sama nie wiem....bo tak naprawdę same nie wiemy ile on ma. No i jako pierwsze dałabym zdjęcie z dzieckiem. Quote
majuska Posted November 12, 2010 Author Posted November 12, 2010 Wreszcie łaskawy jutub dał filmik załadować. Oto on: [video=youtube;QFpFDVmZy2I]http://www.youtube.com/watch?v=QFpFDVmZy2I[/video] Quote
Recommended Posts