Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 208
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

I wszystkie cztery tak bardzo potrzebują domu, że nie wiadomo, który bardziej...
Terry za długo czeka, Emilka kruszynka w ogóle nie powinna isę w przytulisku znaleźć, Wojtuś musi się odchudzać....
... A Reks... No dlaczego nikt ich nie chce?

Posted

jakieś głupie maile dostaję , czy Reks nadaje się na psa stróżującego ....:shake:
ja piszę pies z klasą , a ludzie czy do budy...ech...:shake:
w życiu , nawet nie odpiszę...

Posted

On się nadaje do stróżówania, jak najbardziej, ale to jest specjalny stróż , trzeba go głasiać, miziać, dbać o niego , dogadzać mu, rzucać piłeczkę, a spanie to najlepiej na jakiś miękkich poduchach i przy kominku, żeby stare kostki grzał i odpowiednia dietka :) od czasu do czasu może postróżwać jak mu się zechce:evil_lol::evil_lol:

Posted

no tak , do takiego stróżowania to pewnie , czemu nie:lol:
ale tu ,że do firmy i czy głośno szczeka , i mają już psa i sukę ...
i do budy...
brakowało mi jeszcze pytania , czy dużo je..

Posted

Reksiunio dziś pospacerował i wymiziany został, jest jakby pogodniejszy i radośniejszy, mordeczka uchachana...( na razie nie miał badań bo Justynka chorowała w tym tygodniu )
Fajny sympatyczny , zrównoważony i bardzo mądry psiak wciąż bez domu :(..ani jednego telefonu :(

[video=youtube;xuzFIlZdhbg]http://www.youtube.com/watch?v=xuzFIlZdhbg[/video]

Posted

Wróciłam włąśnie od psiaków, nagrałam filmik jak Reksik gra w piłke z Agatką, potem wstawię, jak mi pozwola załadować :)
Kochane psisko z niego, takie rozczulające, byli razem z Terrym na długim spacerze, razem tzn. równocześnie i nie było żadnych awantur ;)

Posted

majuska napisał(a):
byli razem z Terrym na długim spacerze, razem tzn. równocześnie i nie było żadnych awantur ;)

szkoda im czasu było na awantury.... - co innego w przytulisku bo poawanturować się z nudów to w końcu też jakaś atrakcja.

Posted

Dzika_Figa napisał(a):

Będę allegro odnawiać wkrotce - mile widziane wszelkie sugestie

to może już bez tego zapytania ,, co z nim nie tak ?'' I chyba wiek trzeba podnieść bo od ponad roku piszemy że 4 - letni. Sama nie wiem....bo tak naprawdę same nie wiemy ile on ma.
No i jako pierwsze dałabym zdjęcie z dzieckiem.