Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='majuska']Dzięki figuniu, czekamy na telefony...niestety z Metra nikt do mnie więcej nie zadzwonił...:([/QUOTE]

no tak, po co komu starszy pies, dzwonią jak widzą pięknego Onka ale jak o wieku sie mówi, to eeeee...stary. I koniec.
Qrcze, a to taki cudowny pies, on z charakteru podobny do Nero, łagodny, mądry i zrównoważony. Żeby też miał tyle szczęścia...

• Replies 208
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Byłam dzisiaj u Reksia, martwi mnie chłopak bo żle wygląda jak na moje oko. Wychudł, a przecież jedzenia mu nie brakuje.
Jutro zabieram 2 fachowców z Rzeszowa i jedziemy ocieplać budy i łatać dachy boksów. Zaczniemy od Reksa oczywiście bo chłopak ma najgorzej, nie dość że buda dziurawa to jeszcze z dachu kapie...

Posted

Rozmawiałam z Justynką o jego zdrowiu, zwłaszcza o tych biegunkach...podejrzewa jakieś kłopoty z trzustką, będziemy chyba kombinować jakieś badania krwi, trzeba mu pobrać krew i do Rzeszowa przywieźć na zbadanie

Posted

majuska napisał(a):
Przyjedziesz w styczniu to se posiedzisz :)

Pewnie, że se posiedzę. Ja bym miała nie posiedzieć?
Mam tylko nadzieję, że wtedy to już nie będzie buda Reksa.
Do domu, psiaku... taki masz pysk poczciwy...

Posted

[quote name='Dzika_Figa']. taki masz pysk poczciwy...

poczciwy i smutny ostatnio. Mam wrażenie że stracił energię, jest słaby. Może to zima, może wiek, może jakieś choróbsko go drąży bo żle chłopak wygląda...Wychudł, a przecież nie z głodu....
Z ciężkim sercem jeżdżę teraz do przytuliska, coraz mocniej mnie to wszystko przytłacza bo nie mam siły patrzeć na tak smutnego psa który z kolei pustym wzrokiem patrzy gdzieś przed siebie....
Może już się gdzieś wybiera....
Tulę to wychudzone ciałko za każdym razem, całuję tę cudną, mądrą łepetynę i ściska w gardle....:-( Nawet teraz...

Posted

Tak Beciu , ja też to widzę, rozmawiałyśmy zresztą...i dziś Agatka to samo mówiła...Reks jakby przygasł:roll:....pamiętasz go jak jeszcze w lecie z Nerusiem za piłką biegał:shake:.....teraz jest znacznie bardziej stateczny..i statyczny:roll:

Posted

Reksiu nas na prawdę bardzo martwi :(

Był dziś na spacerku, zwykle bardzo raźnie maszerował, nigdy nie szarpał smyczy, ale dziarsko przebierał łapkami, a dziś...pomalutku, troszkę chwilami nóżki się plątały, zatrzymywał się, tulił......

Posted

Takie narośla mu znalazłam :

podobne ma na oczku , a na szyi pod skórą jakiegoś guza też wyczułam...nie wiem co otym wszystkim sądzić.....to nie jest ten sam Reksio jakiego pamiętam jeszcze z letnich miesięcy jak z Nerusiem w piłkę grał.
Reksio zamkniety w boksie zwykle domagał się wypuszczenia, poszczekiwał na inne biegające psiaki, a dziś: