Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 208
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Takie kochane psisko, łagodne, spokojne, mądre, dostojne i z klasą - on mi naszego collie Nerunia przypomina z charakteru....
Obaj byli tacy ,,starsi panowie dwaj '' i świetnie się dogadywali ze sobą...Tylko że Neruś już w domku...

Posted

Oj...coś kiepsko nam z Reksikiem idzie..a to taka fajna psina. Z "wraku" psa przytulisko stworzyło zdrowego, pogodnego, otwartego i przyjaznego psiaka...tylko nie może stworzyć jednego, tego najważniejszego - prawdziwego domku pełnego miłości ;(

Posted

Mamy dla Reksia przekazane od Florentynki wykupione na bazarku ogłoszenia dla suni która znalazła domek. Jutro rano sie ogarnę i wyślę materiały do koosiek, może akurat się chłopakowi poszczęści....
Florentynko , dziękujemy bardzo w imieniu Reksia:loveu:

Posted

No i póki co nic....w sumie 3 telefony....ostatni mnie powalił...dzwonił bezdomny człowiek ( nie wiem skąd miał telefon, mówił, że kolega mu pożyczył ) jest zachwycony Reksem, jego oczami, mówi, że widać, że to mądry psiak i on by go chętnie przygarnął, ale nie ma gdzie i wie, że my mu go nie damy, a on bardzo kocha zwierzęta, ale nie ma warunków, żeby je trzymać......
Najrozsądniejszy był telefon spod Krakowa, domek z ogrodem, ale pan miał jeszcze z żoną porozmawiać i ewentualnie zadzwonić......

Posted

Reksiu dzisiaj miał ucztę - pełną michę ciepłego jedzonka, kurczak z makaronem i marchewką i takie tam jeszcze...Bardzo mu smakowało bo chłopak oblizywał sie przez pół godziny. Grzeczny, mądry, zrównoważony psiak, mam nadzieję że ten pan z Krakowa jeszcze sie odezwie...