Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Cześć dali mi na imię Max, mam ok. 2 lat.
Jestem teraz w Radomskim Schronisku na dużej kwarantannie.
Opowiem Wam moją smutną historię:
Swoje życie spędziłem na krótkim łańcuchu bez jedzenia i bez picia. Byłem przywiązany do futryny domu, nawet nie miałem jak się położyć . Mój Pan cały czas pił i nie miał czasu się mną zajmować, czasami nawet mnie uderzył. Byłem smutny i nie chciało mi się żyć.
30 lipca 2010 mój los troszkę się odmienił... spotkałem na swojej drodze dwie osoby (Pati i Włodi) których na początku się bałem. Skusili mnie kiełbaską. Odwiązali i zabrali do samochodu. Tam miałem kocyk i podusie, czułem się bezpiecznie. Byli dla mnie bardzo mili. Podczas podróży zasnąłem ... było tak milutko. Nie chciałem się budzić z pięknego snu. Kiedy dojechaliśmy na miejsce i wyszedłem z samochodu usłyszałem szczekanie psów. Zrobili mi posłanko i zamknęli w boksie.
Bardzo chciałbym żeby ktoś mnie pokochał, przytulił. Będę wiernym psiakiem.
Czekam na nowy dom i nowego kochanego właściciela. Nie chcę wracać do tego koszmarnego życia.
Proszę zabierz mnie ze Schroniska. :(

a tu na spacerku...z Pati

W sprawie mojej adopcji kontaktuj się :
Kasia, tel. 507 237 447
anhata@wp.pl

Czekam na Ciebie!!!!!!!!!!!!!!!!

• Replies 937
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ON CHYBA SAM SIĘ BOI WŁASNEGO CIENIA. Do ludzi jest troszkę nieufny, ale bardzo kochany i milutki, teraz jest w boksie z małą sunią i nic się nie dzieje. Na smyczy ładnie chodzi.