Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

gwiezdny-wyslannik napisał(a):
Jaka Ty szybka! :) My dopiero w sobotę rano wyjeżdzamy do Olsztyna, następnie do Mrągowa i dopiero do Augustowa ;)

hihihi, to trasę mamy bardzo podobną, przy czym ja wyjeżdzam z Elbląga ;), a dalej też Olsztyn, Mrągowo , konkretnie Zalec, gdzie nocuję i zostawiam córkę na letnisku, no i Augustów :)

pozdrawiam

• Replies 66
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Matagi napisał(a):
Na wystawe jest zgłoszonych 525 psów,więc nie dużo,ale jak zwykle będzie fajnie!:lol: Augustowska wystawa ma swój klimat,którego nie da sie porównać do innych :lol: ;)

Moja Baba jest jedyna shibą ,będzie niepocieszona:evil_lol: ,nie będzie miała kogo ucapić:diabloti: /oczywiście ona się tylko stara ,ale my jej nie pozwalamy,i wtedy wydaje ....hm....specyficzne odgłosy żalu:evil_lol: /.W akitach zaś tylko mój Okii i jego synek Noritsu.....zgłoszona jest suczka Kasi,ale chyba nie dojedzie...:shake: :-( A ja lubię konkurencję i zapraszam zawsze....ale cóż...:-( W Olsztynie akit zgłoszonych całe 2 sztuki,troche mnie to pociesza....;)

Suczka Kasi mam nadzieję, że jednak dojedzie ;) Bardzo dziękujemy Lilu za tak gorące zaproszenie :lol: Do zobaczenia w Augustowie :multi:

Posted

GRATULACJE!! :loveu::loveu:

a my się nie wystawiliśmy, bo Monka od sobotniego kąpania w jeziorze dostała stanu zapalnego w ogonie i nie dawała się do dotykać :( na szczęście teraz już jest dobrze :)

chociaż w sumie to nie żałuję, bo jak patrzyłam na sędziowanie to mi się odechciało wystawiać...

Posted

akrim napisał(a):
gratulacje ,a jak sobie radziliście w tym pociągu?

Dziękujemy bardzo :lol: Pociąg na szczęście nie był zbyt zatłoczony, więc znaleźliśmy miejsce dla nas i małej. Dla Aszi rozłożyliśmy kocyk na siedzeniu i tak sobie jechała całą drogę. Początkowo trochę się denerwowała, sapała i obszczekiwała podróżnych. W niedługim czasie jednak oswoiła się z nowym miejscem i nie było już żadnych problemów :p