kadziumia Posted June 29, 2006 Posted June 29, 2006 gwiezdny-wyslannik napisał(a):Jaka Ty szybka! :) My dopiero w sobotę rano wyjeżdzamy do Olsztyna, następnie do Mrągowa i dopiero do Augustowa ;) hihihi, to trasę mamy bardzo podobną, przy czym ja wyjeżdzam z Elbląga ;), a dalej też Olsztyn, Mrągowo , konkretnie Zalec, gdzie nocuję i zostawiam córkę na letnisku, no i Augustów :) pozdrawiam Quote
gwiezdny-wyslannik Posted June 29, 2006 Posted June 29, 2006 Gdzie dokładnie śpimy w Mrągowie to nie mam pojęcia, ale gdzieś napewno :) Quote
Kasia_i_Łukasz Posted June 30, 2006 Posted June 30, 2006 Matagi napisał(a):Na wystawe jest zgłoszonych 525 psów,więc nie dużo,ale jak zwykle będzie fajnie!:lol: Augustowska wystawa ma swój klimat,którego nie da sie porównać do innych :lol: ;) Moja Baba jest jedyna shibą ,będzie niepocieszona:evil_lol: ,nie będzie miała kogo ucapić:diabloti: /oczywiście ona się tylko stara ,ale my jej nie pozwalamy,i wtedy wydaje ....hm....specyficzne odgłosy żalu:evil_lol: /.W akitach zaś tylko mój Okii i jego synek Noritsu.....zgłoszona jest suczka Kasi,ale chyba nie dojedzie...:shake: :-( A ja lubię konkurencję i zapraszam zawsze....ale cóż...:-( W Olsztynie akit zgłoszonych całe 2 sztuki,troche mnie to pociesza....;) Suczka Kasi mam nadzieję, że jednak dojedzie ;) Bardzo dziękujemy Lilu za tak gorące zaproszenie :lol: Do zobaczenia w Augustowie :multi: Quote
gwiezdny-wyslannik Posted July 2, 2006 Posted July 2, 2006 Spike - CWC, Bryza - CWC, NSwR i rozpoczęła championat :) Quote
Basik Posted July 2, 2006 Posted July 2, 2006 Gratulacje dla sweterków, tfu seterków :) !!! A wyniki bestów - plissss!!!!!!!!!!!! Quote
Agappe Posted July 2, 2006 Posted July 2, 2006 [SIZE="5"]BABA (shiba) od MATAGI: Zw.Mł., Zw.RASY, BOG III BOG V: 1. pomeranian 2. sh 3. shiba Quote
Bulwinka Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 Agappe napisał(a):BABA (shiba) od MATAGI: Zw.Mł., Zw.RASY, BOG III :laola: serdecznie gratuluję !! Quote
talut Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 GRATULACJE!! :loveu::loveu: a my się nie wystawiliśmy, bo Monka od sobotniego kąpania w jeziorze dostała stanu zapalnego w ogonie i nie dawała się do dotykać :( na szczęście teraz już jest dobrze :) chociaż w sumie to nie żałuję, bo jak patrzyłam na sędziowanie to mi się odechciało wystawiać... Quote
Kasia_i_Łukasz Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 Dziewięciogodzinna podróż pociągiem została uwieńczona sukcesem - nasza trzynastomiesięczna suczka akitka dostała Zw.Mł, NJwR i zgarnęła również BOB :multi: :loveu: ARASHI Tajgeta :loveu: Quote
akrim Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 gratulacje ,a jak sobie radziliście w tym pociągu? Quote
Kasia_i_Łukasz Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 akrim napisał(a):gratulacje ,a jak sobie radziliście w tym pociągu? Dziękujemy bardzo :lol: Pociąg na szczęście nie był zbyt zatłoczony, więc znaleźliśmy miejsce dla nas i małej. Dla Aszi rozłożyliśmy kocyk na siedzeniu i tak sobie jechała całą drogę. Początkowo trochę się denerwowała, sapała i obszczekiwała podróżnych. W niedługim czasie jednak oswoiła się z nowym miejscem i nie było już żadnych problemów :p Quote
JustynaJK Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 o rany ale samozaparcie-9h w pociągu!w inna w-w pod bokiem podziwiam:lol: Quote
Gonia Posted July 6, 2006 Posted July 6, 2006 Na stronie oddziału są wyniki i fotki z finałów:lol: Quote
Recommended Posts