Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 66
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Na wystawe jest zgłoszonych 525 psów,więc nie dużo,ale jak zwykle będzie fajnie!:lol: Augustowska wystawa ma swój klimat,którego nie da sie porównać do innych :lol: ;)

Moja Baba jest jedyna shibą ,będzie niepocieszona:evil_lol: ,nie będzie miała kogo ucapić:diabloti: /oczywiście ona się tylko stara ,ale my jej nie pozwalamy,i wtedy wydaje ....hm....specyficzne odgłosy żalu:evil_lol: /.W akitach zaś tylko mój Okii i jego synek Noritsu.....zgłoszona jest suczka Kasi,ale chyba nie dojedzie...:shake: :-( A ja lubię konkurencję i zapraszam zawsze....ale cóż...:-( W Olsztynie akit zgłoszonych całe 2 sztuki,troche mnie to pociesza....;)

Posted

[quote name='Heather']Kochani jedzie ktoś z Olsztyna, badz bedzie przejeżdzał przez Olsztyn i ma jedno miejsce wolne!?! :cool3:

Ja jadę z Olsztyna. A z pieskiem chcesz jechać? Z jakim, bo ja wiozę już kilka. Żebyśmy się pomieścili...

Posted

Robie sobie wakacje, bede w Augustowie do nastepnego piatku a zaraz potem weekendzik w Wawie:lol: To sie nazywa układac życie pod kynologie.

Posted

My wyjeżdżamy jutro, zakotwiczymy ok 25 km od Augustowa, w sobote rano Olsztyn, a w niedziele Augustów, wracamy we środe :evil_lol: no i w niedziele Wawa. Istny maraton wystawowy.

Posted

Do Lwowa bym sie chetnie kiedys przejechala, mam nadzieje ze w nastepnym roku mi sie uda odrobic zaległości, po Sopocie co tydzien objeżdżam dalej polskie wsie:roll: