Matagi Posted May 30, 2006 Posted May 30, 2006 Kto się wybiera do Augustowa?:lol: Wszelkie info jest tutaj: http://www.zkwp.bialystok.pl/augustow06info.html Quote
Musiałek Posted May 30, 2006 Posted May 30, 2006 My się wybieramy :lol: w sobotę będziemy w Silute a w niedzielę w Augustowie Quote
Matagi Posted May 30, 2006 Author Posted May 30, 2006 Musiałek napisał(a):My się wybieramy :lol: w sobotę będziemy w Silute a w niedzielę w Augustowie My to sie spotkamy chyba wcześniej jeszcze w Białymstoku na pickniku agilitowym w czerwcu,chyba,że się mylę....;) :lol: Quote
Musiałek Posted May 30, 2006 Posted May 30, 2006 na 100% ale nie teraz na czerwcowym (jedziemy do Krakowa) tylko na tym następnym co jest razem z wystawą :lol: Quote
Matagi Posted May 30, 2006 Author Posted May 30, 2006 Super!!!:multi: :lol: Na sierpniowym to chyba pobiegnie moja młoda z krzyczącym wynalazkiem:evil_lol: /na razie nauki pobierają obie:cool3: :evil_lol: /. Quote
talut Posted May 30, 2006 Posted May 30, 2006 my oczywiście też będziemy :cool3: Matagi, liczymy na koncert Baby z Monuchą :cool3: Quote
Matagi Posted May 30, 2006 Author Posted May 30, 2006 talut napisał(a):my oczywiście też będziemy :cool3: Matagi, liczymy na koncert Baby z Monuchą :cool3: Oooo!To se pośpiewają!:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Musiałek Posted May 30, 2006 Posted May 30, 2006 :lol: Super !!! Blusik bedzie za młody na oficjalne ale Ares będzie szalał :lol: Quote
dorotal Posted May 31, 2006 Posted May 31, 2006 Ja tez bede ale w kingach mam sedziego takie samego jak tydzien pozniej w Warszawie :angryy: , wiec chyba ich nie zglosze Quote
talut Posted May 31, 2006 Posted May 31, 2006 dorotal napisał(a):Ja tez bede ale w kingach mam sedziego takie samego jak tydzien pozniej w Warszawie :angryy: , wiec chyba ich nie zglosze my mamy tak samo :razz: ten sędzia oceniał nas w Łodzi, a będzie w Augustowie i Warszawie...:razz: Quote
Zeliika Posted June 1, 2006 Posted June 1, 2006 talut napisał(a):my mamy tak samo :razz: ten sędzia oceniał nas w Łodzi, a będzie w Augustowie i Warszawie...:razz: bo w tym roku dla VI grupy jest 3 sedziow na krzyz na zmiane :shake: Quote
Musiałek Posted June 1, 2006 Posted June 1, 2006 Zeliika napisał(a):bo w tym roku dla VI grupy jest 3 sedziow na krzyz na zmiane :shake: a dla grupy I - 4 sędziny na cały rok !!: Niciewicz, Semik, Łukasiewicz i Redlicka i na Augustowie kończę wystawianie w Polsce bo już nie ma gdzie jechać do innych sedzxiów :shake: :angryy: Quote
talut Posted June 2, 2006 Posted June 2, 2006 Zeliika napisał(a):bo w tym roku dla VI grupy jest 3 sedziow na krzyz na zmiane :shake: to może namówię rodziców gdzieś na Litwę albo Słowację, Czechy...bo w takim wypadku to nawet nie mamy jak zrobić tego ml.ch.pl :shake: więc może poczekamy do przyszłego roku... Quote
dorotal Posted June 2, 2006 Posted June 2, 2006 Dla mnie jest to dziwne wszyscy sedziowie sa z Polski. Nie rozumiem czemu nie mozna zaprosic sedziego z Litwy czy Bialorusi. Koszty tych sedziow powinne byc zblizone. Mowi sie w Bialymstoku ze przewodniczacy oddzialu nie chce zeby wystawa w Augustowie byla wieksza od wystawy Bialegostoku, dlatego nie jest spasowana z Mariampolem czy Alytus. :evil_lol: Quote
limnolka Posted June 12, 2006 Posted June 12, 2006 Masz racje Dorota, tez tak uwazam, zawsze mowilem, ze w Augustowie jest wieksza szansa na organizacje wiekszej wystawy niz w B-toku. O obsadzie wole nie mowic. Ostatnio bylem na wystawie w Vrazdin w Chorwacji, a odbywala sie na specjalnym terenie do wystaw Kynologicznych i treningow psow. Czemu to w naszym kraju czegos takiego nie ma? A moze wartoby pomyslec i zorganizowac np gdzies na Podlasiu, w Elckim czy na Suwalszczyznie, a mamy taakie duze wolne tereny niezagospodarowane ? Quote
Musiałek Posted June 12, 2006 Posted June 12, 2006 No to się zgłosiłam - do zobaczenia w Augustowie :)) Quote
NigdyNigdy Posted June 12, 2006 Posted June 12, 2006 Matagi napisał(a):Kto się wybiera do Augustowa?:lol: My się wybieramy - z dwoma kudłaczami :diabloti: Quote
Matagi Posted June 12, 2006 Author Posted June 12, 2006 NigdyNigdy napisał(a):My się wybieramy - z dwoma kudłaczami :diabloti: Oooooo!!!!:lol: :multi: Cieszem siem baaaardz0o!!!:lol: :multi: :lol: :multi: Quote
gwiezdny-wyslannik Posted June 13, 2006 Posted June 13, 2006 Widzę, że nie tylko gr. VII ubolewa nad sędziami... Ja będę tym razem z dziewczynką w klasie pośredniej, jedziemy w sobotę do Olsztyna i w niedzielę jesteśmy w Augustowie :) :) :) Quote
NigdyNigdy Posted June 13, 2006 Posted June 13, 2006 Matagi napisał(a):Oooooo!!!!:lol: :multi: Cieszem siem baaaardz0o!!!:lol: :multi: :lol: :multi: A my jak?! :razz: No tak na poważnie, to pierwszą połowę roku wystawowego mieliśmy zakończyć już w maju, bo tak zwykle psiule mi linieją, ale w tym roku, jakieś wredne som i nijak linieć nie scom :diabloti: Więc zgłosiłam jeszcze i do Krakowa i do Olsztyna i do Augustowa. W sumie, nie wiem, po co nam te wystawy, ale miło będzie spotkać znajomych :p Quote
gwiezdny-wyslannik Posted June 25, 2006 Posted June 25, 2006 Co tak temat cicho? Niedługo wystawa, a katalogu ni ma :( Quote
Matagi Posted June 25, 2006 Author Posted June 25, 2006 [quote name='gwiezdny-wyslannik']Co tak temat cicho? Niedługo wystawa, a katalogu ni ma :([/quo Ale będzie!:lol: może jutro już...;) Quote
jo-jo Posted June 25, 2006 Posted June 25, 2006 Matagi napisał(a): Ale będzie!:lol: może jutro już...;) Oj mógłby być już od rana :diabloti: , myśle że stawki ciut podobne będą do stawek z Olsztyna:razz: Quote
gwiezdny-wyslannik Posted June 25, 2006 Posted June 25, 2006 Dokładnie, bo pewnie połowa robi sobie "wystawowy weekend" :) Ja tam na stawkę nie narzekam w Olsztynie, suka i pies sami w klasie, a czy uda nam się powalczyć o coś więcej to tylko zależy od "humoru" sędziego, bo raczej na sprawiedliwe ocenianie nie liczę... :) Quote
Recommended Posts