malawaszka Posted February 2, 2011 Posted February 2, 2011 ale suczki na pewno ok :) a wiadomo jak kotki? Quote
grzybkowa Posted February 2, 2011 Posted February 2, 2011 taki na spacerze bardziej obojętny... ale jak sandi na niego powarkiwał to puszczyk byl gotowy do walki... ale moze to tylko z inicatywy sandiego... :/ trzaby go sprawdzic z jakimiś pokojowymi psiakami... bo te co są w schronie to wszystkie samce i do tego raczej dominujące :/ Quote
snuszak Posted February 12, 2011 Author Posted February 12, 2011 z suczkami powinno być ok, jak trafił do schroniska był w klatce razem z Oliwką sunią jego wielkości i nie było najmniejszych problemów, ciekawe tylko jak z samcem - bardziej tolerancyjnym od naszych schroniskowych wariatów Quote
snuszak Posted February 18, 2011 Author Posted February 18, 2011 dziś mimo śniegu postaramy się z Hanią o ładne zdjęcia :) Quote
eduso Posted February 18, 2011 Posted February 18, 2011 Eh, a tak myślałam czy nie zostawić aparatu w domu ;-) , ale jak mus to mus, zdjęcia muszą być. Jak przedwczoraj byłam w schronie to niestety zabrakło czasu i sprzętu do wyprowadzenia Puszczyka - ale dostał suszone płucko i kilka ciasteczek - miał chyba największy apetyt z całej ferajny :) Quote
snuszak Posted February 18, 2011 Author Posted February 18, 2011 Puszczyk dziś bardzo zadowolony ze spacerku :) bardzo kontaktowy, super psiak i tyle! Malawaszko też dlatego mogę tu napisać, że gdybyś tylko miała jakiś tymczas dla sznupka z suczką, lub bez innych psów pomyśl o Puszczyku, gdyby z innymi psami to żeby był blisko aby można psiaki wcześniej zapoznać i zobaczyć czy się będą tolerować. Pojechałby zadbany, po fryzjerskim liftingu, ładny i pachnący, bo tak w schronie jak zimno to nie ma co go ciąć.... może wcześniej by się udało załatwić kastrację, tylko proszę pamiętaj o nim! Quote
malawaszka Posted February 18, 2011 Posted February 18, 2011 snuszko pamiętam nieustająco i wciąż tylko teraz wszędzie gdzie zabieram psiaki (czyli do mnie i do Ulki12 :D ) są chłopaki problemowi do innych, ale cały czas myślę o nim i pamietam Quote
eduso Posted February 23, 2011 Posted February 23, 2011 Foty Puszczyka z zeszlotygodniowego spaceru: Quote
malawaszka Posted February 23, 2011 Posted February 23, 2011 biedny taki zakudlony, niech już wiosna przyjdzie! Quote
What May NN Posted February 25, 2011 Posted February 25, 2011 piękny jest :-) mimo zaniedbania ma to coś!! Quote
malawaszka Posted February 26, 2011 Posted February 26, 2011 Kochani możecie napisać tekst dla Puszczyka? Quote
malawaszka Posted March 1, 2011 Posted March 1, 2011 hop hop???????? chociaż w punktach co o nim potraficie powiedzieć Quote
supergoga Posted March 1, 2011 Posted March 1, 2011 No to ja nie napiszę, bo akurat o nim wiem niewiele. Kasi nie ma cały tydzień, ma praktyki. Może Grzybkowa cos powie - też wychodziła z nim. Może Eduso. Zaraz poproszę. Quote
bleblehul Posted March 1, 2011 Posted March 1, 2011 puszczyk to dla mnie normalny pies. pieszczoch, cieszył się jak mu zakładaliśmy obroże i smycz wiec wnioskuje że miał swojego człowieka i na spacery chodził... napewno potrzebuje dużo zabawy,ruchu itp. ale to prawie kazdy potrzebuje ;) ....przydałoby się go na tymczas wziąć bo tak to trudno cokolwiek o nim.napisać... Quote
malawaszka Posted March 1, 2011 Posted March 1, 2011 a zanim jakiś tymczas się znajdzie - możecie następnym razem posprawdzać np jak reaguje na łapanie za nogi, czy jakiekolwiek polecenia wykonuje? czy jest kontaktowy jak już minie mu pierwszy szał spaceru i wywąchania całego świata? czy da sobie w paszczę zajrzeć - no różne takie czynności po których można wywnioskować czy on raczej z tych niedotykalskich, straszących czy może jak już się przełamał do ludzi to daje ze sobą zrobić wszystko? Quote
zuzia_kuzik Posted March 1, 2011 Posted March 1, 2011 Puszczyk- To dzis taka moda. I pomacha - Supergoga :) Malawaszka dopytuje, a zerduszko lamentuje. Quote
supergoga Posted March 6, 2011 Posted March 6, 2011 [quote name='zuzia_kuzik']Puszczyk- To dzis taka moda. I pomacha - Supergoga :) Malawaszka dopytuje, a zerduszko lamentuje. A to nam się Zuzia rozbrykała i wierszem gada. No proszę!!! Quote
zuzia_kuzik Posted March 6, 2011 Posted March 6, 2011 supergoga napisał(a):A to nam się Zuzia rozbrykała i wierszem gada. No proszę!!! :oops::oops::oops::oops::oops: Quote
Recommended Posts