Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Przemiło się czyta takie wieści o Puszczyku! :) Taki fajny psiak, a tyle musiał się nasiedzieć za tymi przytuliskowymi kratami :( Teraz to już po prostu MUSI mu się poszczęścić i w mig znajdzie domek !!!

• Replies 766
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

malawaszka napisał(a):
goi się jak na psie i kto wie - może w piątek będziemy mieć dla Was niespodziankę - sprawdzamy domek dla chłopaka :kciuki:

łooo a ja własnie miałam postulat złozyc o zmiane tytułu wątku a tutaj takie wieśći ;)

Zaciskam nie puszczam, pluje i pukam :)

Posted

Puszczyk mi dziś zrobiła nieładną niespodziankę, mam bardzo zły dzień :( a on na wieczornym spacerze wytarzał się w ludzkim g... :( jakbym dzisiaj dorwała tego, co nie mógł się załatwić jak człowiek w ubikacji to nei wiem co bym mu zrobiła... musiałam Puszczyka prowizorycznie umyć, powycierałam, potem poszliśmy na długi spacer i mam nadzieję, że się nie przeziębi bo jeszcze tego mi brakuje :(

Posted

to ja dziękuję Supergoga! pieniążki już są

a dla Puszczyka pojawił się drugi chętny domek i chociaż nie lubię tak robić to skłaniam się ku temu drugiemu - to domek z ogródkiem, sunia sznupkowata do towarzystwa i babcia na emeryturze, która stale jest w domu jak Pani jest w pracy - więc wg mnie lepiej Puszczykowi byłoby w takim domku niż w bloku, bo ja się boję, że on może hałasować albo niszczyć zostawiony sam ze sobą - to wulkan energii a z sunią by się wyszalał na ogrodzie i no - lepiej dla niego co?

Posted

malawaszka napisał(a):
to ja dziękuję Supergoga! pieniążki już są

a dla Puszczyka pojawił się drugi chętny domek i chociaż nie lubię tak robić to skłaniam się ku temu drugiemu - to domek z ogródkiem, sunia sznupkowata do towarzystwa i babcia na emeryturze, która stale jest w domu jak Pani jest w pracy - więc wg mnie lepiej Puszczykowi byłoby w takim domku niż w bloku, bo ja się boję, że on może hałasować albo niszczyć zostawiony sam ze sobą - to wulkan energii a z sunią by się wyszalał na ogrodzie i no - lepiej dla niego co?

Ten drugi faktycznie lepszy dla Puszczyka (nie ogólnie lepszy, bo pewnie oba dobre). Ciekawe jak ludzie to odbiorą. W sprawie Mario, to zostałam kłamczuchą, bo on wcale nie ma 8 lat, a ja łżę, bo już go "bierze ktoś z Węgierskiej Górki". Uroki pisania za dużo na publicznym forum ;)

Posted

zerduszko napisał(a):
Ten drugi faktycznie lepszy dla Puszczyka (nie ogólnie lepszy, bo pewnie oba dobre). Ciekawe jak ludzie to odbiorą. W sprawie Mario, to zostałam kłamczuchą, bo on wcale nie ma 8 lat, a ja łżę, bo już go "bierze ktoś z Węgierskiej Górki". Uroki pisania za dużo na publicznym forum ;)

ups... no niestety, ale dla nas musi być ważniejsze żeby warunki były jak najlepsze dla konkretnego psa, a nie że ludzie "CHCĄ"

Posted

tak własnie robię - posyłam Pani Filipka od Anulki, już rozmawiałam przez telefon z Panią i czeka na zdjecia Filipka- bardzo fajna Pani i rozumie to, że dla każdego psiaka staramy się dobrać optymalny domek

Posted

[quote name='malawaszka']tak własnie robię - posyłam Pani Filipka od Anulki, już rozmawiałam przez telefon z Panią i czeka na zdjecia Filipka- bardzo fajna Pani i rozumie to, że dla każdego psiaka staramy się dobrać optymalny domek
No to super! Niektórym niestety to wali po ambicji... a już taka sytuacja, że ja tylko informuję ile pies ma lat, a tu foch i posądzenie o kłamstwo, to wiele mówi. Ale nie ma tego złego, wizyty nie trzeba przynajmniej robić.

To trzymam kciuki za obu chłopaków :)