Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 766
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

supergoga napisał(a):
Malawaszka - nie potrzeba zbiórki na kastrację Puszczyka. On nadal jest psem fundacyjnym, czyli poprosimy fakturę na Fundację naszą - i przelewamy całość środków.

no i sa to dobre wieści :)

Posted

no jak zwykle ZERO kciuków - bardzo nam przykro z Puszczykiem - bardzo :( i w końcu się zamknę w sobie ...

Puszczyk już po zabiegu - biedny bo ma na brzuszku dwa rozcięcia - jedno normalne kastracyjne i drugie po szukaniu zaginionego jajka - udało się na szczęście je znaleźć i usunąć - takie mniejsze było niż to normalne, więc mimo zrobienia USG trochę trwało szukanie, ale to już za nami, teraz Puchaczek siedzi w kołnierzu

bardzo dużo sikał podczas zabiegu, prostatę ma powiększoną ale nie jakoś mega więc po kastracji powinna wrócić do normy

zapłaciłam 150 zł - Supergoga daj mi na pw adres gdzie wysłać fakturę bo nie wiem czy na adres Fundacji czy Twój?

Posted

malawaszka napisał(a):
no jak zwykle ZERO kciuków - bardzo nam przykro z Puszczykiem - bardzo :( i w końcu się zamknę w sobie ...

Kciuki były tylko w pracy.
Fajnie,że Puszczyk pozbył się balastu. :lol:

Posted

pitu pitu :D

ale się teraz martwiłam o Puszczyka, że nie wejdzie do budy a była burza i ulewa straszna, w efekcie ja zmoknięta jak kura a on suchy :lol: chodziłam do kojca i wciskałam go do budy tyłem, a on oczywiście wyłaził jak ja wychodziłam, ale teraz byłam zajrzeć i siedzi w budzie - mądry chłopczyk :loveu:

Posted

Bo to pewnie "opuchlizna głodowa" i tyle. Prosimy tu od grubasów nam Puszczyka nie wyzywać bo wpadnie w traumę. I jako sowa, nie miałby sił się wznieść, więc to na pewno "to".

Posted

supergoga napisał(a):
Bo to pewnie "opuchlizna głodowa" i tyle. Prosimy tu od grubasów nam Puszczyka nie wyzywać bo wpadnie w traumę. I jako sowa, nie miałby sił się wznieść, więc to na pewno "to".

:lol:

przypominam się o adres - gdzie wysłać fakturę :)

Posted

Puszczyk robi auuuu auuu i chce do domu :( nie wydziera się tylko płacze a mi zaraz serce pęknie :( szkoda, że nie mogę go tu do domu wziąć, na szczęscie zdążyliśmy na długi spacer zanim znowu zaczęło padać

To jest super pies i z każdym dniem jest fajniejszy!

Może ktoś ma chwilę dorobić mu ogłoszeń? :modla: bardzo bym chciała żeby poszedł do DS szybciutko - on ani razu nie zrobił kupy w kojcu! siku mu się zdarzyło, ale myślę, że to przez te jego problemy z sikaniem bo czasem popuścił jak się cieszył że idę do niego, a tak to nie jest jakoś mega nasikane - on do domu się nadaje mieszkać, jakby mu sięwpadka zdarzyła to na pewno się szybko nauczy, mądry i kochany pies z niego! Wycałował mnie dziś :loveu: