Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 766
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

zerduszko napisał(a):
I obfocę oczywiście? ;)

noo to się rozumie samo przez się :lol:

Saththa napisał(a):
Aaaaoooo.... jaki olbrzym:hmmmm:

pogryziony biedak z jednego ze schronisk, ale nie wiem czy w ogóle będę mogła mu założyć wątek bo jest mega tajemnica i knucie, zeby go świnie wydali... najwyżej będą jego fotki na wątku Zbynia i w mojej galerii - no zobaczymy jak to będzie...

Posted

malawaszka napisał(a):

pogryziony biedak z jednego ze schronisk, ale nie wiem czy w ogóle będę mogła mu założyć wątek bo jest mega tajemnica i knucie, zeby go świnie wydali... najwyżej będą jego fotki na wątku Zbynia i w mojej galerii - no zobaczymy jak to będzie...

O kurcze. to ja zaczynam 3mac kciuk ipukać i pluć!

Posted

Puszczykowski nockę przespał ładnie, albo ja byłam tak zmęczona, że nic nie słyszałam :D ale chyba był cicho :loveu: koncertowanie zaczął koło 7 rano :lol: byliśmy na łąkach - ja, Puszczyk i trymer hakowy :errrr: zostawiliśmy na łąkach 1/3 Puszczyka - wysmuklał od razu :D BARDZO grzeczny przy skubaniu, czesaniu, trymowaniu - super się zachowywał, mimo momentów świrowania bo się dziecko znudziło i chciało pobrykać :D on teraz całym sobą nadrabia te miesiące zamknięcia - wszystko szybko, wszędzie wyniuchać, popatrzeć, pobiegać - wulkan! i wcale złej kondycji nie ma :D kudełki wychodziły z niego leciutko więc je wyjęłam - te najdłuższe piórka, został jeszcze podszerstek, który psuje mi szyki bo jest kremowawy i boję się, że jak ogolę Puszczyka to zrobi się żółty :D a tego byśmy nie chcieli :evil_lol: ale na razie mu wyrównam te kudełki które ma i maszynką zrobię głowę - strasznie mi szkoda tej brody która się w schronisku zmarnowała bo miał taką śliczną na początku

o tu miał śliczną

a teraz ma wytarte na nosie, dół do obcięcia ech :( trzeba było go brać wtedy ze schronu to już dawno by grzał dupkę w domu bo jest fajnym psem!

Posted

Puszczyk raczej do domu bez małych dzieci :D była z nami na spacerze teraz 6 letnia Oliwia siostrzenica ma i Puszczyk (jak to Oliwia określiła) - za mocno ją przytulił, chyba za bardzo kocha dzieci :evil_lol: ale to tez może być związane z jego wnętrostwem bo coś tam się może dziać z hormonami przez to - pójdziemy do weta i będziemy go ciachać jak najszybciej

Posted

o haha - biedna Oliwia - ale sprytne dziecko , tak fajnie to wytłumaczyła :) Puszczyku Ty Ty niedobry piesku !! myślę że on się tak cieszy że nie może nad emocjami zapanowac :)

a na poważnie to mój Lilek też ma takie zapędy ale potrafi nad tym zapanowac jak nakrzycze na niego - wie że źle robi. Ale i tak próbuje...
A Puszczyk tylko do Oliwii czy do wszystkich ?? bo może się okazac że do Ciebie się tez przymierzy żeby pokazac kto rządzi...

Posted

lilo napisał(a):
o haha - biedna Oliwia - ale sprytne dziecko , tak fajnie to wytłumaczyła :) Puszczyku Ty Ty niedobry piesku !! myślę że on się tak cieszy że nie może nad emocjami zapanowac :)

a na poważnie to mój Lilek też ma takie zapędy ale potrafi nad tym zapanowac jak nakrzycze na niego - wie że źle robi. Ale i tak próbuje...
A Puszczyk tylko do Oliwii czy do wszystkich ?? bo może się okazac że do Ciebie się tez przymierzy żeby pokazac kto rządzi...

no on się bardzo emocjonuje wszystkim jeszcze, no i po kastracji mu to raczej przejdzie, ale te jego skoki tż dla malutkich dzieci mogłyby być nie bardzo, no i patyka nie chciał oddać jak mu rzuciłam, więc małe dzieci lepiej nie
do mnie też próbował jak siedzieliśmy na łące i go skubałam to chciał się przytulić do moich pleców :errrr: ale szybciutko poleciał na parter :D i nie stawiał się

zara będa foty

Posted

[quote name='wilczy zew']mam wątpliwości,czy te problemy : sikanie,przytulanie to przez wnętrostwo;wnętrostwo grozi bezpłodnoscia

jednostronny wnętr może zostać ojcem... a on ma jedno jajo normalne

uałooo się :lol:

łiii

Posted

Hahahah Monika znowu podmieniła psa !! :evil_lol: Gadaj wiedźmo coś z Puszczykiem zrobiła :mad: Już jest śliczny :) A co będzie dalej to strach sie bac :multi: