Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 766
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

noo to dziś wyglądał podobnie bo radośnie wskoczył do rowu :D

nocka... mam nadzieję, że dzisiejsza będzie spokojniejsza :roll: darł się z krótkimi przerwami na złapanie oddechu, ja nasłuchiwałam nie wiem po co... gad jest deczko za mały na ten kojec bo łeb mu przechodzi między prętami :mdleje: ale reszta na szczęście nie

co psy jadły w przytulisku? paskud nie chce jeść suchej karmy, ale ja go przetrzymam - jak schudnie to mu się krzywda nie stanie baryłkowi jednemu...

teraz też się wydziera mimo, że byliśmy na długim spacerze właśnie

Posted

hahaha oby to było czasowe a nie na stałe bo zwariujecie z gadułą rozwrzeszczaną. Dobrze że ma dobry humor.

A jak po chrzcinach ?? Fajnie było ??Dzidziuś zadowolony z nowo nabytej matki chrzestnej ??

Posted

na chrzcinach jak na chrzcinach - fajnie po chrzcinach było :lol: dzidziuś to jest na etapie, że wszystko mu jedno :D

ze szczekaniem to myślę, że będzie tak jak z Sagą - dopóki nie załapała, że wychodzimy regularnie na spacery i że nie zostaje tam w kojcu sama na wieki tylko zawsze wracam to się uspokoiła

Posted

W schronie Puszczyk jadł suchą karmę lub zlewki z fermu świń lub szpitala. Nie będę opisywać w szczegółach, bo na chrzcinach było chyba dobre żarełko - znaczy po nich!!!
On jak sądzę jest jeszcze w stresie. Mam nadzieję, że sie uspokoi. W schronie jak nikogo nie było, siedział cicho, darły się, zresztą wszystkie, jak się zbliżaliśmy i jak byliśmy z nimi. Zazdrosne o uwage kierowana na inne psiule.

Posted

Malawaszka nie wiesz w co się wpakowałaś z tymi chrzcinami :diabloti: ja za dwa dni mam 3 latka ;) i co okazja, a u dzieci jest ich mnóstwo :roll: mam większy problem...jaki prezent kupić :evil_lol:

Cieszę się, że Puszczyk jest już u Ciebie. Dziękujemy za wzięcie jego pod swoje skrzydła. Czekam z niecierpliwością, jak zrobisz z niego sznupkowe bóstwo :)

Posted

ooo fuj... :shock: nie opisuj szczegółowo co jedli...

wczoraj troszkę podziubał karmę, dziś jeszcze nie, ale nic mu nie będzie - jest w stresie na pewno bo wokalizuje tenże mocno :D

Posted

SkarpetKa napisał(a):
Malawaszka nie wiesz w co się wpakowałaś z tymi chrzcinami :diabloti: ja za dwa dni mam 3 latka ;) i co okazja, a u dzieci jest ich mnóstwo :roll: mam większy problem...jaki prezent kupić :evil_lol:

oj wiem w co się wpakowałam wiem bo to już trzecia moja chrześnica :shock: no najbardziej pokrzywdzona jest jedna, która mieszka daleko i nie bywam tam :D

aaa wracając do Puszczyka - jest strasznie fajnym psem - jak biega na lince długiej i go zawołam to leeeciii - no prawie dosłownie leci nad ziemią i hooop na mnie - wysoko skacze :mdleje: za pierwszym razem się nachyliłam i mało zębów nie straciłam nie spodziewając się takiego susa niemal w ramiona :D

Posted

supergoga napisał(a):
No uważaj, bo nie wiem czy mamy możliwości finansowe na implanty dla Ciebie.

:lol:

aaa i zapomniałam o kwestiach zdrowotnych jak już mowa o implantach :D Puszczyk jest jednostronnym wnętrem - ma tylko jedno jajo :shake: i kto wie czy to nie przez to ma problem z sikaniem, albo i prostata - problem z sikaniem naświetliła mi już wczoraj SkarpetKa - czasem Puszczyk podnosi nogę i się modli... w kojcu nasikał więc nie jest tak, że nie może sikać wcale, ale czasem stoi i stoi i nic :niewiem:

Posted

malawaszka napisał(a):
:lol:

aaa i zapomniałam o kwestiach zdrowotnych jak już mowa o implantach :D Puszczyk jest jednostronnym wnętrem - ma tylko jedno jajo :shake: i kto wie czy to nie przez to ma problem z sikaniem, albo i prostata - problem z sikaniem naświetliła mi już wczoraj SkarpetKa - czasem Puszczyk podnosi nogę i się modli... w kojcu nasikał więc nie jest tak, że nie może sikać wcale, ale czasem stoi i stoi i nic :niewiem:

dawno temu tez bylismy na spacerze z Puszczykiem i też tak robił...ale pomyśleliśmy że kolo bardzo chce zaznaczyć teren ale juz nie ma czym ...i po prostu czeka az mu se nazbiera :D
mam nadzieje ze wszystko z nim w porządku !

super ze Puszczyk w dt ! nie moge sie doczekać zdjęć jak już będzie ostrzyżony !

Posted

ja to mam nadzieję, ze nie będzie cyrków tylko ładnie da się ostrzyc - ładnie wyglądał na pierwszych zdjęciach jak trafił do schroniska więc myslę, że powinien znać strzyżenie