zerduszko Posted July 11, 2011 Posted July 11, 2011 Upewnij się, bo na ogół są w niedziele. A moje autko dalej nie na chodzie teoretycznie, to nie pomogę. Quote
lilo Posted July 12, 2011 Posted July 12, 2011 malawaszka napisał(a):uhm... nie byłby to najlepszy pomysł - szukamy mu DOBREGO domu :D widze że będziesz wyjątkowa Matką Chrzestną :) Quote
malawaszka Posted July 12, 2011 Posted July 12, 2011 lilo napisał(a):widze że będziesz wyjątkowa Matką Chrzestną :) to nie są źli ludzie, ale jako opiekunowie psa - niekoniecznie :lol: Quote
lilo Posted July 12, 2011 Posted July 12, 2011 wiem , rozumiem - sama mam mnóstwo znajomych których bardzo lubię i sa fajnymi ludźmi ale nie dałabym im psa z pełną odpowiedzialnoscią Quote
malawaszka Posted July 12, 2011 Posted July 12, 2011 aaa SkarpetKo chrzciny są jednak w niedzielę :splat: czy jest możliwe żebyś przyjechała w sobotę w takim razie z Puszczykiem??? Quote
SkarpetKa Posted July 13, 2011 Posted July 13, 2011 Czy w sobotę to muszę ustalić, praca. Dam dziś znać. Quote
Saththa Posted July 13, 2011 Posted July 13, 2011 i ja równiez zaciskam. Czas na szanse dla chłopaka nadszedł;) Quote
SkarpetKa Posted July 13, 2011 Posted July 13, 2011 Zrobię co w mojej mocy, ale jeszcze nic nie wiem, bo kolega się poważnego udaru nabawił i nie ma mnie kto zastąpić, a nie wiem czy wydobrzeje. Najgorsze, że przez swoja głupotę i na własne życzenie się tego dorobił, ach te dziady ;) Quote
zerduszko Posted July 13, 2011 Posted July 13, 2011 Trzymam kciuki! A macie jeszcze miejsce w tym aucie na jakiegoś psa, jakby się udało :P Quote
SkarpetKa Posted July 13, 2011 Posted July 13, 2011 Udać się musi, jak nie w ten to w inny dzień. Jak znajdę kogoś, kto ze mną pojedzie to i drugi pies się wtedy zmieści. :) To bez problemu. Quote
SkarpetKa Posted July 13, 2011 Posted July 13, 2011 W sobotę jedziemy!!! Jadę po pracy. W tej opcji koło Częstochowy byłabym ok 20/21. Malawaszka OK? Zerduszko jaki ten drugi piesek? Snuszkak czy Puszczyk się z nim dogada? ;) Quote
malawaszka Posted July 13, 2011 Posted July 13, 2011 o ja pierdziuuuuu no jak tak to tak trzeba - jakoś damy radę :lol: Quote
SkarpetKa Posted July 13, 2011 Posted July 13, 2011 Ale jak nie możesz tak to pisz, to przeniesiemy to na łikend za tydzień...bo w natępnym tyg jestem nad morzem, ale nie mam się z czego cieszyć, bo pewnie nic a nic go nie zobaczę, bo do pracy jadę :placz: Quote
malawaszka Posted July 13, 2011 Posted July 13, 2011 to chodzi tylko i wyłącznie o to, że nie lubię jeździć nocą bo do miejsca docelowego jedzie się dość dzikimi terenami - wsie, jura krak-częstochowska i ja mam zawsze schizy że mi psy, koty czy inne sarny będą na jezdnię wyskakiwać :oops: ale dam radę spokojnie, a teraz wymyśliłam, że przecieć nie muszę go od razu zawozić tylko może być u mnie w kojcu bo nowy jego mieszkaniec dopiero tydzień później ma przyjechać - więc jeśli tylko Tobie pasuje to jest git - a nawet lepiej bo go sobie odpicuję u siebie ;) uu a weekend nad morzem bez możliwosci skorzystania z jego uroków - współczuje! ale i tak chciałabym chociaz okiem rzucić :lol: Quote
snuszak Posted July 14, 2011 Author Posted July 14, 2011 heh to jak sprawa stoi? robić rezerwację na sobotę? Skarpetko napisz mi o której byś była w Puszczykowie :) Quote
SkarpetKa Posted July 14, 2011 Posted July 14, 2011 Będę w Puszczykowie dziś tak jak się umawiałyśmy o 13 z nożyczkami. :diabloti: Jeśli dla Malejwaszki to nie jest problem to ja pojadę w sobotę. Tylko jakbyś Malawaszko miała jechać gdzieś po nocy to odpada, jeśli może być Puszczyk u Ciebie to ok wtedy przyjeżdżamy :) Quote
malawaszka Posted July 14, 2011 Posted July 14, 2011 może być u mnie - spokojnie, wszystko gotowe - czekamy :loveu: tylko bardzo proszę te nożyczki trzymać z daleka od Puszczykowej brody :errrr: Quote
SkarpetKa Posted July 14, 2011 Posted July 14, 2011 Ok. W takim razie jesteśmy umówione! Poproszę na PW dokładny adres, albo współrzędne geograficzne drzewa, do którego mam go przywiązać :diabloti: Taki branżowy czarny humor bez urazy ;) A z tymi nożyczkami to spokojnie, ja chcę aby Puszczyk znalazł domek, a jakbym ja go opitoliła to marne by miał szanse :evil_lol: Tylko doopke wyczyścim i Fredowi dredy spróbujem poobcinać, obyśmy bez rąk przez to nie powrócili ;) Quote
malawaszka Posted July 14, 2011 Posted July 14, 2011 piąte drzewo po lewej w Alei NMP w Częstochowie - na wprost JASNEJ GÓRY :diabloti: Quote
snuszak Posted July 14, 2011 Author Posted July 14, 2011 taaa a Panie w biurze oczywiście książeczkę zdrowia zagubiły, dziś dzwonię do weta po duplikat! Quote
zerduszko Posted July 14, 2011 Posted July 14, 2011 SkarpetKa napisał(a):Zerduszko jaki ten drugi piesek? A jak Ci się wydaje? :razz: Wypytywałam ostatnio o jednego sznaucerka :D Szukam kogoś kto by się nim zajął przez weekend jak mnie nie będzie, ale na razie nikt się nie chce podjąć :shake: Quote
malawaszka Posted July 14, 2011 Posted July 14, 2011 snuszkak napisał(a):duplikat książeczki załatwiony :) a co Puszczyk ma tam w książeczce? był szczepiony na coś? Quote
SkarpetKa Posted July 14, 2011 Posted July 14, 2011 zerduszko napisał(a):A jak Ci się wydaje? :razz: Wypytywałam ostatnio o jednego sznaucerka :D Szukam kogoś kto by się nim zajął przez weekend jak mnie nie będzie, ale na razie nikt się nie chce podjąć :shake: Poważnie?!!!! No to działaj!!!! :):):):):):) Quote
Recommended Posts