Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 766
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

malawaszka napisał(a):
uhm... nie byłby to najlepszy pomysł - szukamy mu DOBREGO domu :D

widze że będziesz wyjątkowa Matką Chrzestną :)

Posted

wiem , rozumiem - sama mam mnóstwo znajomych których bardzo lubię i sa fajnymi ludźmi ale nie dałabym im psa z pełną odpowiedzialnoscią

Posted

Zrobię co w mojej mocy, ale jeszcze nic nie wiem, bo kolega się poważnego udaru nabawił i nie ma mnie kto zastąpić, a nie wiem czy wydobrzeje. Najgorsze, że przez swoja głupotę i na własne życzenie się tego dorobił, ach te dziady ;)

Posted

W sobotę jedziemy!!! Jadę po pracy. W tej opcji koło Częstochowy byłabym ok 20/21. Malawaszka OK?

Zerduszko jaki ten drugi piesek?

Snuszkak czy Puszczyk się z nim dogada? ;)

Posted

Ale jak nie możesz tak to pisz, to przeniesiemy to na łikend za tydzień...bo w natępnym tyg jestem nad morzem, ale nie mam się z czego cieszyć, bo pewnie nic a nic go nie zobaczę, bo do pracy jadę :placz:

Posted

to chodzi tylko i wyłącznie o to, że nie lubię jeździć nocą bo do miejsca docelowego jedzie się dość dzikimi terenami - wsie, jura krak-częstochowska i ja mam zawsze schizy że mi psy, koty czy inne sarny będą na jezdnię wyskakiwać :oops: ale dam radę spokojnie, a teraz wymyśliłam, że przecieć nie muszę go od razu zawozić tylko może być u mnie w kojcu bo nowy jego mieszkaniec dopiero tydzień później ma przyjechać - więc jeśli tylko Tobie pasuje to jest git - a nawet lepiej bo go sobie odpicuję u siebie ;)

uu a weekend nad morzem bez możliwosci skorzystania z jego uroków - współczuje! ale i tak chciałabym chociaz okiem rzucić :lol:

Posted

Będę w Puszczykowie dziś tak jak się umawiałyśmy o 13 z nożyczkami. :diabloti:

Jeśli dla Malejwaszki to nie jest problem to ja pojadę w sobotę.

Tylko jakbyś Malawaszko miała jechać gdzieś po nocy to odpada, jeśli może być Puszczyk u Ciebie to ok wtedy przyjeżdżamy :)

Posted

Ok. W takim razie jesteśmy umówione! Poproszę na PW dokładny adres, albo współrzędne geograficzne drzewa, do którego mam go przywiązać :diabloti: Taki branżowy czarny humor bez urazy ;)

A z tymi nożyczkami to spokojnie, ja chcę aby Puszczyk znalazł domek, a jakbym ja go opitoliła to marne by miał szanse :evil_lol: Tylko doopke wyczyścim i Fredowi dredy spróbujem poobcinać, obyśmy bez rąk przez to nie powrócili ;)

Posted

SkarpetKa napisał(a):
Zerduszko jaki ten drugi piesek?

A jak Ci się wydaje? :razz: Wypytywałam ostatnio o jednego sznaucerka :D Szukam kogoś kto by się nim zajął przez weekend jak mnie nie będzie, ale na razie nikt się nie chce podjąć :shake:

Posted

zerduszko napisał(a):
A jak Ci się wydaje? :razz: Wypytywałam ostatnio o jednego sznaucerka :D Szukam kogoś kto by się nim zajął przez weekend jak mnie nie będzie, ale na razie nikt się nie chce podjąć :shake:

Poważnie?!!!! No to działaj!!!! :):):):):):)