supergoga Posted July 7, 2011 Posted July 7, 2011 Na tym ostatnim malowniczy - tylko do ogłoszeń...pociecha jest. Szkoda że brak juz pomysłu na tymczas dla niego, a czas się zbliża - godzina "O". Quote
malawaszka Posted July 7, 2011 Posted July 7, 2011 kiedy godzina zero? ja chcę go wziąć jak pojedzie Norton do domu, tylko nie ma tego domu dla Nortona jeszcze :( on taki grubasek jest? Quote
snuszak Posted July 7, 2011 Author Posted July 7, 2011 tak grubasek :) ciągnie na spacerku, chętnie chodzi, a jak się zmęczy to kładzie się w piasku, na trawie, w stawie, bo kondycja średnia :) Quote
supergoga Posted July 7, 2011 Posted July 7, 2011 Chyba Kasiu że uważasz, iż domek tymczasowy który miał wziąć Keksa może wziąć na razie Puszczyka - ale Ty go znasz i wiesz? Quote
What May NN Posted July 7, 2011 Posted July 7, 2011 [quote name='supergoga']Chyba Kasiu że uważasz, iż domek tymczasowy który miał wziąć Keksa może wziąć na razie Puszczyka - ale Ty go znasz i wiesz?[/QUOTE] tam ma iść Frik jeśli zgodziliby się go przyjąc od poniedziałku.. Quote
snuszak Posted July 8, 2011 Author Posted July 8, 2011 a ja dzwoniłam jeszcze wczoraj i tymczasik mi powiedział, że już Gosiu dzwoniłaś i że ma iść Łania tam :) Quote
supergoga Posted July 8, 2011 Posted July 8, 2011 To znaczy, że gdyby był wolny. Pani Agnieszka nie bardzo ma doświadczenie z wychowaniem szczeniaka oraz psa trudniejszego. Stąd moja koncepcja Łani, bo wydaje się być łagodna. W poniedziałek przyjedzie. A może nasza Ola wzięłaby Puszczyka, jak Ginger pojedzie do domu? Quote
snuszak Posted July 10, 2011 Author Posted July 10, 2011 malawaszka napisał(a):kiedy godzina zero? ja chcę go wziąć jak pojedzie Norton do domu, tylko nie ma tego domu dla Nortona jeszcze :( on taki grubasek jest? to trzymam kciuki za Nortona! Quote
malawaszka Posted July 11, 2011 Posted July 11, 2011 snuszkak napisał(a):to trzymam kciuki za Nortona! ha! trzymałaś skutecznie! Dziś Norton jedzie do DS :loveu: pakujecie Puszczyka? jest szansa na podwózkę w nasze okolice? Quote
SkarpetKa Posted July 11, 2011 Posted July 11, 2011 Ale numer! Gratulacje!!! Koło Częstochowy, tak? Quote
malawaszka Posted July 11, 2011 Posted July 11, 2011 tak - wystaczyłoby w okolice Częstochowy i ja go przejmę i zawiozę do hoteliku bo hotelik jest ciut dalej - pod Krakowem Quote
SkarpetKa Posted July 11, 2011 Posted July 11, 2011 malawaszka napisał(a):tak - wystaczyłoby w okolice Częstochowy i ja go przejmę i zawiozę do hoteliku bo hotelik jest ciut dalej - pod Krakowem Jeśłi nikt inny się nie znajdzie, kto akurat jedzie, to ja się w święte okolice z Puszczykiem mogę zabrać w łikend. Tylko dupkę mu trza oczyścić najpierw ;) Quote
malawaszka Posted July 11, 2011 Posted July 11, 2011 dupkę w sensie że przed podróżą? bo strzyżenie to nie problem - ja go obetnę Quote
SkarpetKa Posted July 11, 2011 Posted July 11, 2011 Tak przed podróżą, bo on ma gringielki koło doopki ;) Quote
lilo Posted July 11, 2011 Posted July 11, 2011 Boże jak dobrze , Malawaszka jest cudotwórczynią , Puszczyk w locie znajdzie dom !! Quote
What May NN Posted July 11, 2011 Posted July 11, 2011 rewelacja :-) boszz jak cudownie :-) malawaszka - D Z I Ę K U J E M Y !!! Quote
snuszak Posted July 11, 2011 Author Posted July 11, 2011 jaaaa ale wiadomość! Malawaszko :B-fly::B-fly::B-fly: takie obsypanko kwiatkami Ci się należy tyle biedak czekał, no i się doczekał :multi::multi: Quote
malawaszka Posted July 11, 2011 Posted July 11, 2011 no nie cieszmy się za szybko bo on już miał wcześniej przyjezdzać i się pos*ało więc teraz - zaciskamy :kciuki: no i co do transportu - ja mam w ten weekend chrzciny :cry: tzn jestem matką chrzestną :splat: więc nie mogę się wymigać :lol: chociaż zupełnie nie rozumiem czemu oni chcą mnie bezbożnika na to "stanowisko" :lol: no ale mniejsza o to - w kazdym razie musiałabym wiedzieć w który dzień Puszczyk może przyjechać - chrzciny są zdaje się w sobotę więc w tą sobotę ja nie będę mogła go odebrać :( Quote
lilo Posted July 11, 2011 Posted July 11, 2011 Możesz Puszczyka w prezencie na chrzciny podarowac :evil_lol: Quote
malawaszka Posted July 11, 2011 Posted July 11, 2011 lilo napisał(a):Możesz Puszczyka w prezencie na chrzciny podarowac :evil_lol: uhm... nie byłby to najlepszy pomysł - szukamy mu DOBREGO domu :D Quote
SkarpetKa Posted July 11, 2011 Posted July 11, 2011 Jeśli chodzi o mnie to możemy na niedzielę umówić, chyba że Ty po chrzcinach jeszcze nie będziesz w stanie prowadzić :evil_lol: Quote
malawaszka Posted July 11, 2011 Posted July 11, 2011 hahha spokojnie - jadę na chrzciny samochodem więc pijaństwa nie będzie :))) ale jutro się upewnię czy to alby na pewno w sobotę, a nie w niedzielę chrzciny :oops: bo pewna nie jestem Quote
Recommended Posts