Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 766
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='supergoga']Chyba Kasiu że uważasz, iż domek tymczasowy który miał wziąć Keksa może wziąć na razie Puszczyka - ale Ty go znasz i wiesz?[/QUOTE]

tam ma iść Frik jeśli zgodziliby się go przyjąc od poniedziałku..

Posted

To znaczy, że gdyby był wolny. Pani Agnieszka nie bardzo ma doświadczenie z wychowaniem szczeniaka oraz psa trudniejszego. Stąd moja koncepcja Łani, bo wydaje się być łagodna. W poniedziałek przyjedzie.
A może nasza Ola wzięłaby Puszczyka, jak Ginger pojedzie do domu?

Posted

malawaszka napisał(a):
kiedy godzina zero? ja chcę go wziąć jak pojedzie Norton do domu, tylko nie ma tego domu dla Nortona jeszcze :(
on taki grubasek jest?

to trzymam kciuki za Nortona!

Posted

malawaszka napisał(a):
tak - wystaczyłoby w okolice Częstochowy i ja go przejmę i zawiozę do hoteliku bo hotelik jest ciut dalej - pod Krakowem

Jeśłi nikt inny się nie znajdzie, kto akurat jedzie, to ja się w święte okolice z Puszczykiem mogę zabrać w łikend. Tylko dupkę mu trza oczyścić najpierw ;)

Posted

no nie cieszmy się za szybko bo on już miał wcześniej przyjezdzać i się pos*ało więc teraz - zaciskamy :kciuki:

no i co do transportu - ja mam w ten weekend chrzciny :cry: tzn jestem matką chrzestną :splat: więc nie mogę się wymigać :lol: chociaż zupełnie nie rozumiem czemu oni chcą mnie bezbożnika na to "stanowisko" :lol: no ale mniejsza o to - w kazdym razie musiałabym wiedzieć w który dzień Puszczyk może przyjechać - chrzciny są zdaje się w sobotę więc w tą sobotę ja nie będę mogła go odebrać :(

Posted

hahha spokojnie - jadę na chrzciny samochodem więc pijaństwa nie będzie :))) ale jutro się upewnię czy to alby na pewno w sobotę, a nie w niedzielę chrzciny :oops: bo pewna nie jestem