Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 766
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ale z drugiej strony to lepiej niech zostanie niż miałby wrócić po miesiącu z powrotem,pani jest nie pewna swej decyzji autorytetu w śród zwierząt,więc mogłyby się nie dogadać nie czując przewodnictwa

Posted

Najgorzej że przytulisko jest w przygotowawczej fazie do przeniesienia, tam gdzie Kasia nie da rady psów dogladać, bo inna gmina. Jak Puszczyk i inne tam pojadą - to będzie kanał. Musimy go stamtąd szybciej zabrać - teraz sprawa stała się mega pilna.

Posted

ja na tą adopcję nie naciskam, bo zagwarantować, że kociaki do psa się przyzwyczają na 100% nie mogę a to Łódź parę kilometrów jest
szkoda bo dom fajny, nawet bardzo

Posted

no i tak jak Gosia napisała, nie wiadomo jak losy puszczyka dalej będą wyglądać bo schronisko przenoszone, nie wiadomo jaki pracownik, jak będe miała okazję podjechać tam od świeta, nie tak jak tu, kontroli takiej jak tu nad wydawaniem też mieć nie będziemy....

Posted

Chyba w ogólne rozwiąże sie umowa o współpracy - bo nie wyobrażam sobie zostawiać umów adopcyjnych żeby wypisywali na psy któych nie znamy...Żeby choć Puszczyk tymczas znalazł.

Posted

chciałam dać Puszczyka pod kosiarkę mimo, że w schronisku jest, bo inaczej to cięzko widzę ten jego dom ale teraz gdy to wszystko ma być przeniesione to nie ma mowy o czymś takim :shake:

Posted

Jeszcze nie wiemy, ale że jest, to pewne.
Pilnie szukamy DT dla Puszczyka, błagamy pomóżcie. Przepadnie jak pojedzie tak daleko od Kasi i od naszych mozliwości ingerencyjnych.

Posted

a ja sobie nie wybaczę jak nasz chłopak przepadnie....

zobaczcie takiego Pele, tyle biedak w schronisku czekał, trafił do DT do Karoliny i migiem domek się znalazł, z Puszczykiem też tak będzie, trzeba go tylko odpicować

Posted

Do innego przytuliska, będa połączone dwie gminy. Tyle że my tam nie mamy wolontariuszy i z uwgai na ilość zwierzaków nie będziemy w stanie pomóc w adopcjach - na takiej zasadzie jak tu. Nie będzie spacerów, poznawania psiaków. Sznup biedny będzie. Jak i inne.