snuszak Posted May 25, 2011 Author Posted May 25, 2011 gdyby Puszczyk mógł już spędzić te wakacje w swoim domku Quote
snuszak Posted May 26, 2011 Author Posted May 26, 2011 a taką wiadomość dostałam: "Witam, Zierzaczkiem na sprzedaż jest sowa czy pies?? Poszukuje sowy. Pozdrawiam Barbara ;)" tylko, że mnie to już nie śmieszy... Quote
lilo Posted May 26, 2011 Posted May 26, 2011 o matko , co za banda debili - i myślą że to śmieszne Quote
zerduszko Posted May 26, 2011 Posted May 26, 2011 snuszkak napisał(a):a taką wiadomość dostałam: "Witam, Zierzaczkiem na sprzedaż jest sowa czy pies?? Poszukuje sowy. Pozdrawiam Barbara ;)" tylko, że mnie to już nie śmieszy... Coż za żal, że mózgu kupić nie można.... Jest taki nowy temat na tego typu zapytania ;) Quote
malawaszka Posted May 26, 2011 Posted May 26, 2011 widzisz Puszczyku - jakbyś był sową to byłoby łatwiej... Quote
lilo Posted May 26, 2011 Posted May 26, 2011 może trzeba Puszczyka nauczyc robic "puuuhuuuuu " wtedy bedzie więcej chetnych :) Quote
SkarpetKa Posted May 26, 2011 Posted May 26, 2011 snuszkak napisał(a):a taką wiadomość dostałam: "Witam, Zierzaczkiem na sprzedaż jest sowa czy pies?? Poszukuje sowy. Pozdrawiam Barbara ;)" tylko, że mnie to już nie śmieszy... Ręce opadają. Quote
Ajula Posted May 26, 2011 Posted May 26, 2011 bardzo śmieszne ha ha ha :roll: faktycznie warto to zamieścić na wątku "po ile ten pies" Quote
snuszak Posted May 27, 2011 Author Posted May 27, 2011 a gdzie ten wątek? po ile ten pies to już tyle razy dostałam, że przestaje mnie to dziwić.... Quote
malawaszka Posted May 27, 2011 Posted May 27, 2011 http://www.dogomania.pl/threads/207657-Po-ile-ten-pies-) Quote
snuszak Posted June 4, 2011 Author Posted June 4, 2011 dostałam potwierdzenia ogłoszeń Puszczyka na wielu portalach, nie wiem kto je robił ale serdecznie dziękuję! Quote
snuszak Posted June 4, 2011 Author Posted June 4, 2011 był i fajny telefon w sprawie Puszczyka :) w końcu jeden normalny, tylko muszę chłopa sprawdzić na koty, no i tego się obawiam.... Quote
zerduszko Posted June 4, 2011 Posted June 4, 2011 A ludzie daliby radę wypracować coś? Moja Sadie tez koty gania, ryja drze jak szalona, jakby je chciałą zamordować, a jak ją przyzwyczaję w domu, to śpią razem, bawią się itd. Quote
malawaszka Posted June 4, 2011 Posted June 4, 2011 oj kurcze Puszczyku kochany nie bądź zły dla kotków :kciuki: moje burki z kotami żyją w domu a na dworze huzia na józia żadnemu nie przepuszczą :roll: Quote
snuszak Posted June 4, 2011 Author Posted June 4, 2011 ja wiem, że tak się da, Pani też wie, bardzo rozsądna osoba, ale jak kota na moich rękach będzie chciał zjeść to go nie dam, ryzykować nie będę, bo nie mówię tu o poganiankach na dworze bo to normalne, co ucieka trzeba gonić :diabloti: Quote
zerduszko Posted June 4, 2011 Posted June 4, 2011 snuszkak napisał(a):ja wiem, że tak się da, Pani też wie, bardzo rozsądna osoba, ale jak kota na moich rękach będzie chciał zjeść to go nie dam, ryzykować nie będę, bo nie mówię tu o poganiankach na dworze bo to normalne, co ucieka trzeba gonić :diabloti: Nie namawiam, ale moja suka tak się właśnie zachowuje: zeżreć sierściucha :evil_lol: A na rękach moich, to by się była wściekła ;) Ma po prostu mocno utrwalony nawyk ganiania kotów i sam widok takowego ja pobudza, a jak nie chce uciekać, to go prowokuje, ale nie zje. Jak go znacie, to pewnie odróżnicie, co mu w głowie siedzi ;) Quote
snuszak Posted June 4, 2011 Author Posted June 4, 2011 raczej powinnam odróżnić, a jeśli będzie ciężko to trudno inny sznup znajdzie dom bo to Łódź, ja kotów rezydentów narażać nie będę :) Quote
zerduszko Posted June 4, 2011 Posted June 4, 2011 A tak jeszcze spytam: nie lepiej on na smyczy a kot luzem? Macie jakiegoś nie ociekającego kota? Jakby co mogę podesłać :D ;) Quote
supergoga Posted June 4, 2011 Posted June 4, 2011 Kasia testuje psy na własnym kocie - raczej byśmy też nie chcieli aby się zestresował za bardzo. Zresztą Kasia doświadczona dziewczyna i wie co robi. Quote
snuszak Posted June 4, 2011 Author Posted June 4, 2011 zerduszko napisał(a):A tak jeszcze spytam: nie lepiej on na smyczy a kot luzem? Macie jakiegoś nie ociekającego kota? Jakby co mogę podesłać :D ;) eh gdybyś była bliżej to ja takiego "nie ociekającego" :diabloti: kota bym zamówiła, by darować wrażeń swojej na stare lata Quote
malawaszka Posted June 4, 2011 Posted June 4, 2011 co ja sie nadumałam jaki to nie ociekający kot :D Quote
Recommended Posts