Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

taki raczej starszy niż nie, zresztą sam przyznał że ma problemy ze zdrowiem dlatego teraz jest w szpitalu

to zdecydowanie nie dom dla Puszczyka - energicznego sznaucerka, a innego nie chciał

• Replies 766
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

snuszkak napisał(a):
taki raczej starszy niż nie, zresztą sam przyznał że ma problemy ze zdrowiem dlatego teraz jest w szpitalu

to zdecydowanie nie dom dla Puszczyka - energicznego sznaucerka, a innego nie chciał

inny byłby "za stary" - masakra z takimi ludźmi - sami ledwo łażą, a psa jak najmłodszego :shake: a potem niech się inni martwią jak pana zabraknie wrrr

Posted

snuszkak napisał(a):

okolica lekko pseudo, więc boje się chłopaka dać do fryzjera i zostawić w klatce, chociaż może nie ma innego wyjścia? może warto zaryzykować

czemu ja nie widziałam tych zdjęć???? :mdleje: ale fajny! kurcze mus go koniecznie zabrać już no!

Posted

czy dalibyście radę podwieźć go jakiś kawałek? ja chciałabym go zabrać nawet jeśli nie do Karoliny to do PDT do Ulki12 jak tylko zwolni się miejsce, a to już niedługo, Karolina ma w środę ważny egzamin więc jeśli do niej to po środzie, ale to póki co są moje marzenia - oby się udało! bo kurcze serce boli, ze on już tyle czasu i ciągle ktoś inny jest ważniejszy :(

Posted

Karolina jest kochana :loveu:
no kurcze, trzeba jakiś transport wymyślić.......
może Krzysiek?
tylko że to znowu cały dzień z głowy

ps. Malawaszka też jest BARDZO kochana :loveu:

Posted

malawaszka napisał(a):
czemu ja nie widziałam tych zdjęć???? :mdleje: ale fajny! kurcze mus go koniecznie zabrać już no!

ja tu specjalnie wklejam zdjęcia dla Ciebie na pokusę a Ty ich nie widziałaś no :mad:

trzymam kciuki za DT u Karoliny, naszemu Pelaszkowi przyniosła szczęście :loveu:

Posted

w niedzielę kończy się ostatni bazarek na psiaki z fundacji w tym na Puszczyka, szały nie ma ale grosik jakiś na kastrację będzie.
No i nasi podopieczni ukazali się w lokalnej gazetce, aż strach się bać kto po nich przyjdzie.....

Posted

No strach, może by trzeba jeszcze dogadać, aby jak sobie ktos psa upatrzy musiał z nami sie umówić i przez nas brać. Sama nie wiem. W czwartek mamy spotkanie w Urzędzie - będziesz mam nadzieję Kasiu - to może jakos pogadamy.

Co do przewozu - to jeśli weekend - to może mój Darek mi łba nie urwie i pojedziemy!

Posted

właśnie miałam mówić na ten temat ostatnio w biurze, tylko czy posłuchają, ale warto się postarać bo teraz wszystkie u nas trudne. Lockie co szczeka i wyje, Fred co gryzie obcych i może jeszcze z tego wszystkiego okaze się że nasz Puszczyk najlepszy ;D

Posted

ale to musi iść do Karoliny ( za egzamin kciuki trzymam!) bo teraz nawet nie ma jak skorzystać z funduszy bo ani nie zostanie w schronie ciachnięty ani wygolony :)

Posted

Ajula kiedy moglibyście pomóc z transportem Puszczyka? bo ja myślę, że nawet jeśli nie do Karoliny to ja go wezmę do Ulki bo własnie się zwalnia miejsce jutro więc może przyjechać choćby jutro :lol: możemy go u nas wykastrować bo mamy fajnego i niedrogiego weta tutaj do takich zabiegów