Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 766
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A dobra , z racji tego ze uważam że Puszczyk szybko znajdzie domek tylko trza go odpicowac deklaruje 10 zł co miesiąc dla niego + doraźną pomoc w miarę możliwości no i oczywiscie ogloszenia tylko nie wiem czy juz czy dopiero po tjuningu :)

Posted

nie no - jak ja biorę psa to finanse są na mojej głowie, ale póki co nie ma szans bo miejsca nie ma a na hotel za 450 nie mam, a odpicować, wykastrować i odstawić do schroniska sobie nie wyobrażam :(

Posted

Gdyby Mona nie wróciła - kto wie. Miejsce w hotelu zajął Sandy i dobrze, okazalo się że ma problemy skórno-hormonalne - potrzebuje leków.
Tyle że jakoś nikt nie pyta o niego.
Mona mogłaby wrócić do schroniska w Buku, Paweł mówił, że miejsce znajkdzie - bo ona stamtąd. Ale powiedzcie, jak mam jej to zrobić? Nie potrafie i nie zrobię.

Posted

ja póki co nie biorę się za deklaracje bo niestety nie tylko Puszczyk jest w tej chwili moim bólem głowy, brzucha czy czego tam jeszcze :(

jest jeszcze taki pan - w gorszej sytuacji i duży :( w okropnym schronisku prowadzonym przez śmieciarzy i nie wiem co z nim zrobić :(

Posted

o matko , z dużymi gorzej :( przykro mi że nie mogę pomóc domkiem tymczasowym - w każdej innej sprawie oczywiście możecie na mnie liczyc , widac że to piękny pies tylko jak to pokazac - niedogomaniacki dom nigdy nie dostrzeze tego pod ta kupa kłaków brudnych...

Posted

supergoga napisał(a):
Gdyby Mona nie wróciła - kto wie. Miejsce w hotelu zajął Sandy i dobrze, okazalo się że ma problemy skórno-hormonalne - potrzebuje leków.
Tyle że jakoś nikt nie pyta o niego.
Mona mogłaby wrócić do schroniska w Buku, Paweł mówił, że miejsce znajkdzie - bo ona stamtąd. Ale powiedzcie, jak mam jej to zrobić? Nie potrafie i nie zrobię.

teraz dopiero zauważyłam ten post - nie - w żadnym wypadku nie można psa do schroniska :( Puszczyk poczeka i damy radę!

Posted

mysle ze narazie do hotelu musi isc psiak ktory ma obiecane a z Puszczykiem cos wymyslimy , trzeba zaczac kase zbierac i zobaczymy jak sie sytuacja rozwinie
czy uda sie nabierac na hotel czy Puszczyk zdazy do domku isc...

Posted

lilo napisał(a):
trzeba zaczac kase zbierac i zobaczymy jak sie sytuacja rozwinie

chyba tak trzeba zrobić, i zobaczymy, może któryś z hotelowców pójdzie do DS i trochę się nam zluźni.....

Posted

jak dla mnie 600 zł/mies jest nie do przejścia - nie ze wzgl na to, że nie uzbieramy tylko po prostu - za dużo :mdleje: ja płacę za Birmana 400, za Gustawa 450 zł a to olbrzymy, za mniejsze psy 300-350 - 600 zł to jakiś kosmos i jeszcze plus karma :mdleje: