lilo Posted March 29, 2011 Posted March 29, 2011 A dobra , z racji tego ze uważam że Puszczyk szybko znajdzie domek tylko trza go odpicowac deklaruje 10 zł co miesiąc dla niego + doraźną pomoc w miarę możliwości no i oczywiscie ogloszenia tylko nie wiem czy juz czy dopiero po tjuningu :) Quote
snuszak Posted March 29, 2011 Author Posted March 29, 2011 ogłoszenia można już ;) tjuning może wtedy nie będzie konieczny ;) Quote
malawaszka Posted March 29, 2011 Posted March 29, 2011 ja bym go do Ulki wzięła nawet teraz, tylko musi się miejsce zwolnić Quote
snuszak Posted March 29, 2011 Author Posted March 29, 2011 wszystko pięknie ale my możemy mieć teraz problem by sponsorować kolejnego psiaka w hoteliku, może by tak na czas kastracji i fryzjera ? Quote
malawaszka Posted March 29, 2011 Posted March 29, 2011 nie no - jak ja biorę psa to finanse są na mojej głowie, ale póki co nie ma szans bo miejsca nie ma a na hotel za 450 nie mam, a odpicować, wykastrować i odstawić do schroniska sobie nie wyobrażam :( Quote
zerduszko Posted March 29, 2011 Posted March 29, 2011 No to mówię Birman sioo do domu i Puszczyk dostanie szanse :) Quote
lilo Posted March 29, 2011 Posted March 29, 2011 Malawaszka ale mozna pozbierac deklaracje albo przynajmniej spróbowac - wierze ze Puszczyk szybko znajdzie domek. Ziarnko do ziarnka ... Quote
supergoga Posted March 29, 2011 Posted March 29, 2011 Gdyby Mona nie wróciła - kto wie. Miejsce w hotelu zajął Sandy i dobrze, okazalo się że ma problemy skórno-hormonalne - potrzebuje leków. Tyle że jakoś nikt nie pyta o niego. Mona mogłaby wrócić do schroniska w Buku, Paweł mówił, że miejsce znajkdzie - bo ona stamtąd. Ale powiedzcie, jak mam jej to zrobić? Nie potrafie i nie zrobię. Quote
malawaszka Posted March 29, 2011 Posted March 29, 2011 ja póki co nie biorę się za deklaracje bo niestety nie tylko Puszczyk jest w tej chwili moim bólem głowy, brzucha czy czego tam jeszcze :( jest jeszcze taki pan - w gorszej sytuacji i duży :( w okropnym schronisku prowadzonym przez śmieciarzy i nie wiem co z nim zrobić :( Quote
lilo Posted March 29, 2011 Posted March 29, 2011 wiem Malawaszko - Ty masz już wystarczająco dużo kosztów i problemów na głowie... a ten drugi to kto ?? Quote
malawaszka Posted March 29, 2011 Posted March 29, 2011 ten drugi w Racoborzu chociaz nie powinnam pisać, ale poza ten wątek nie wyjdzie póki co... kolejne miejsce, gdzie nie wolno nic dla psów... Quote
lilo Posted March 29, 2011 Posted March 29, 2011 o matko , z dużymi gorzej :( przykro mi że nie mogę pomóc domkiem tymczasowym - w każdej innej sprawie oczywiście możecie na mnie liczyc , widac że to piękny pies tylko jak to pokazac - niedogomaniacki dom nigdy nie dostrzeze tego pod ta kupa kłaków brudnych... Quote
malawaszka Posted March 29, 2011 Posted March 29, 2011 no i najgorsze, że zarówno Puszczyk jak i ten psiak coraz gorzej wyglądają :( snuszka - w jakich cenach u Was jest hotel? po amancie pamiętam, ze było 450 zł nawet dla takiego malca? Quote
lilo Posted March 29, 2011 Posted March 29, 2011 mam troche rzeczy na bazarek to zrobie na Puszczyka , niech ma cos na koncie... Quote
malawaszka Posted March 29, 2011 Posted March 29, 2011 supergoga napisał(a):Gdyby Mona nie wróciła - kto wie. Miejsce w hotelu zajął Sandy i dobrze, okazalo się że ma problemy skórno-hormonalne - potrzebuje leków. Tyle że jakoś nikt nie pyta o niego. Mona mogłaby wrócić do schroniska w Buku, Paweł mówił, że miejsce znajkdzie - bo ona stamtąd. Ale powiedzcie, jak mam jej to zrobić? Nie potrafie i nie zrobię. teraz dopiero zauważyłam ten post - nie - w żadnym wypadku nie można psa do schroniska :( Puszczyk poczeka i damy radę! Quote
Ajula Posted March 29, 2011 Posted March 29, 2011 supergoga napisał(a): Nie potrafie i nie zrobię. nie można, jak już jest w Szczepankowie, to niech tu zostanie Quote
supergoga Posted March 29, 2011 Posted March 29, 2011 W nas najniższa stawka to 20 zł + karma - niestety to ogromna kwota. Musimy przekonsultować z ekipą. Czy damy radę. I teraz kto: spaniel Fredi czy Puszczyk. No a Sam? Quote
malawaszka Posted March 29, 2011 Posted March 29, 2011 ja pierniczę!!!!!! koszmarnie drogo!!!! :mdleje: Quote
Ajula Posted March 29, 2011 Posted March 29, 2011 supergoga napisał(a): No a Sam? no a Sam to już ma właściwie obiecane...... :hmmmm: Quote
lilo Posted March 29, 2011 Posted March 29, 2011 mysle ze narazie do hotelu musi isc psiak ktory ma obiecane a z Puszczykiem cos wymyslimy , trzeba zaczac kase zbierac i zobaczymy jak sie sytuacja rozwinie czy uda sie nabierac na hotel czy Puszczyk zdazy do domku isc... Quote
Ajula Posted March 29, 2011 Posted March 29, 2011 lilo napisał(a): trzeba zaczac kase zbierac i zobaczymy jak sie sytuacja rozwinie chyba tak trzeba zrobić, i zobaczymy, może któryś z hotelowców pójdzie do DS i trochę się nam zluźni..... Quote
lilo Posted March 29, 2011 Posted March 29, 2011 to moze dopiszcie dziewczynki w tytule ze zbieramy deklaracje i kasiorkę... Quote
malawaszka Posted March 29, 2011 Posted March 29, 2011 jak dla mnie 600 zł/mies jest nie do przejścia - nie ze wzgl na to, że nie uzbieramy tylko po prostu - za dużo :mdleje: ja płacę za Birmana 400, za Gustawa 450 zł a to olbrzymy, za mniejsze psy 300-350 - 600 zł to jakiś kosmos i jeszcze plus karma :mdleje: Quote
Recommended Posts