Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ni ma fotek, jak ide sama to nawet aparatu nie biorę, bo albo bym musiała go do drzewa przywiązać a wtedy się wkurza i wierci i tak nic nie wychodzi albo na smyczy robię zdjęcia dupek więc nie ma to większego sensu

zerduszko - jakiego domku? bo nie było nikogo chętnego :(

• Replies 766
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dziś będą kolejne odwiedziny bo Lockie idzie do domku, ja go osobiście do samochodu odprowadzę więc i zobaczę Puszczyka
niech ktoś weźmie chłopaka na tymczas to będzie super psiak :crazyeye:
a że się wkurza jak się go w klatce zostawia samego to normalne, ostatnio wspina się na kraty, przekłada głowę i czasem potrafi się lekko zawiesić biedak :shake:

Posted

snuszkak napisał(a):
zerduszko - jakiego domku? bo nie było nikogo chętnego :(

Ja miałam chętnego na mojego tymczasa i podesłałam tel. ludzi do supergogi. Ale jakby coś się kroiło, to pewnie juz by dała znać.

Posted

snuszkak napisał(a):
Szkoda, takie nieporozumienie można chyba jeszcze zadzwonić i zapytać.
zerduszko a to dobry dom dla Puszczyka, wiesz coś o nim?

To jest dom niesprawdzony, ale przez tel. brzmiał super. Niedawno im odszedł nastoletni średniak i szukają pieska. Mojego by wzięli z wszystkimi wadami (a ma ich trochę ;)), ale mój też ma naście lat i nie chcą tak szybko przeżywać rozstania, tym bardziej, że mają też nastoletnią olbrzymkę.

Posted

snuszkak napisał(a):
to zadzwonić warto, myślę tylko jak on z ta olbrzymką :)

Ze starszą suką lubiącą towarzystwo nie powinien być aż taki problem. Jakby co Ludzie są z Poznania (lub okolic).

Posted

tylko gdzie przetrzymać po kastracji? teoretycznie umowy są spisywane zawsze możemy sprawdzić, ale gdy weźmie ktoś nieodpowiedzialny, wiecie jak to wygląda z umowami, one jednno, ludzie drugie

Posted

snuszkak napisał(a):
tylko gdzie przetrzymać po kastracji? teoretycznie umowy są spisywane zawsze możemy sprawdzić, ale gdy weźmie ktoś nieodpowiedzialny, wiecie jak to wygląda z umowami, one jednno, ludzie drugie

niestety wiem...

Posted

po kastracji do boksu go też nie dam, nie do takiego bo zakażenie gotowe i problemy, ehhh gdyby to wszystko było łatwiejsze, nawet nie wiecie jak chłopak cieszy się nawet na najkrótszy spacer, jak tryska energią to wulkan, musi mieć aktywnego ludzia, kto pamięta Bisa ten wie, to ten sam typ, z tym że Bis (Matrix) w nowym domku się ładnie wyciszył