snuszak Posted March 24, 2011 Author Posted March 24, 2011 ni ma fotek, jak ide sama to nawet aparatu nie biorę, bo albo bym musiała go do drzewa przywiązać a wtedy się wkurza i wierci i tak nic nie wychodzi albo na smyczy robię zdjęcia dupek więc nie ma to większego sensu zerduszko - jakiego domku? bo nie było nikogo chętnego :( Quote
snuszak Posted March 26, 2011 Author Posted March 26, 2011 dziś będą kolejne odwiedziny bo Lockie idzie do domku, ja go osobiście do samochodu odprowadzę więc i zobaczę Puszczyka niech ktoś weźmie chłopaka na tymczas to będzie super psiak :crazyeye: a że się wkurza jak się go w klatce zostawia samego to normalne, ostatnio wspina się na kraty, przekłada głowę i czasem potrafi się lekko zawiesić biedak :shake: Quote
zerduszko Posted March 26, 2011 Posted March 26, 2011 snuszkak napisał(a):zerduszko - jakiego domku? bo nie było nikogo chętnego :( Ja miałam chętnego na mojego tymczasa i podesłałam tel. ludzi do supergogi. Ale jakby coś się kroiło, to pewnie juz by dała znać. Quote
supergoga Posted March 26, 2011 Posted March 26, 2011 Nikt w sprawie Puszczyka nie dzwonił, niestety Quote
zerduszko Posted March 27, 2011 Posted March 27, 2011 Ale oni nie mogli zadzwonić, bo nie mają numeru tel. Dlatego podesłałam Ci ich nr, żeby im zaproponować Puszczyka. Quote
snuszak Posted March 28, 2011 Author Posted March 28, 2011 Szkoda, takie nieporozumienie można chyba jeszcze zadzwonić i zapytać. zerduszko a to dobry dom dla Puszczyka, wiesz coś o nim? Quote
zerduszko Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 snuszkak napisał(a):Szkoda, takie nieporozumienie można chyba jeszcze zadzwonić i zapytać. zerduszko a to dobry dom dla Puszczyka, wiesz coś o nim? To jest dom niesprawdzony, ale przez tel. brzmiał super. Niedawno im odszedł nastoletni średniak i szukają pieska. Mojego by wzięli z wszystkimi wadami (a ma ich trochę ;)), ale mój też ma naście lat i nie chcą tak szybko przeżywać rozstania, tym bardziej, że mają też nastoletnią olbrzymkę. Quote
snuszak Posted March 28, 2011 Author Posted March 28, 2011 to zadzwonić warto, myślę tylko jak on z ta olbrzymką :) Quote
zerduszko Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 snuszkak napisał(a):to zadzwonić warto, myślę tylko jak on z ta olbrzymką :) Ze starszą suką lubiącą towarzystwo nie powinien być aż taki problem. Jakby co Ludzie są z Poznania (lub okolic). Quote
snuszak Posted March 28, 2011 Author Posted March 28, 2011 tym lepiej można psiaki poznać, o0n z suką raz kojcu siedział, było ok Gosiu zadzwoń proszę :razz: Quote
zerduszko Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 Słuchajcie, ludzie dziś do mnie dzwonili, że oni jednak nie mogą zapomnieć o Swissie i chcą go mimo wieku :oops: Quote
Margi Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 o kurcze,a czy Swissowi w tym domku będzie napewno dobrze? Jakoś już się przyzwycziłam ,że on Zerduszkowy. Quote
malawaszka Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 Margi napisał(a):o kurcze,a czy Swissowi w tym domku będzie napewno dobrze? Jakoś już się przyzwycziłam ,że on Zerduszkowy. :lol: no nie mogę :D Quote
supergoga Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 To jeśli dobry dom, będzie pewnie miał dobre życie Quote
snuszak Posted March 29, 2011 Author Posted March 29, 2011 no to co gratulujemy Swissowi? a Puszczykowi życzymy znalezienia szybko swojego domku Quote
zerduszko Posted March 29, 2011 Posted March 29, 2011 Na razie to czekamy na wizytę. A Puszczykowi trzeba by przyciąć futro, porobić zdjęć i intensywnie ogłaszać, to na pewno domek się znajdzie. Quote
snuszak Posted March 29, 2011 Author Posted March 29, 2011 okolica lekko pseudo, więc boje się chłopaka dać do fryzjera i zostawić w klatce, chociaż może nie ma innego wyjścia? może warto zaryzykować Quote
malawaszka Posted March 29, 2011 Posted March 29, 2011 trzeba by go wykastrować też - razem z fryzjerem, bo inaczej to rzeczywiście strach jeśli nie można tam się dogadać, żeby nie wydali byle gdzie Quote
snuszak Posted March 29, 2011 Author Posted March 29, 2011 tylko gdzie przetrzymać po kastracji? teoretycznie umowy są spisywane zawsze możemy sprawdzić, ale gdy weźmie ktoś nieodpowiedzialny, wiecie jak to wygląda z umowami, one jednno, ludzie drugie Quote
malawaszka Posted March 29, 2011 Posted March 29, 2011 snuszkak napisał(a):tylko gdzie przetrzymać po kastracji? teoretycznie umowy są spisywane zawsze możemy sprawdzić, ale gdy weźmie ktoś nieodpowiedzialny, wiecie jak to wygląda z umowami, one jednno, ludzie drugie niestety wiem... Quote
snuszak Posted March 29, 2011 Author Posted March 29, 2011 po kastracji do boksu go też nie dam, nie do takiego bo zakażenie gotowe i problemy, ehhh gdyby to wszystko było łatwiejsze, nawet nie wiecie jak chłopak cieszy się nawet na najkrótszy spacer, jak tryska energią to wulkan, musi mieć aktywnego ludzia, kto pamięta Bisa ten wie, to ten sam typ, z tym że Bis (Matrix) w nowym domku się ładnie wyciszył Quote
zerduszko Posted March 29, 2011 Posted March 29, 2011 Wydamy Birmucha i Swisucha, to by jakieś mańce na hotel były. Albo co... Quote
Recommended Posts