Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

mam jeszcze wczorajsze, ale mam też dzisiejsze :errrr: no nic na to nie poradzę, że lubię :D a Puszczyk nie lubi maszynki :shock: więc obcięłam go jak Zbynia - nożyczkami :D ząbki za jakiś tydzień zarosną i będzie git :D

• Replies 766
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Saththa']http://img810.imageshack.us/img810/1253/dsc0306hm.jpg szczęscie wolnośc i swoboda aż emanują z niego przez monitor na mnie! :)

Jak noc? Już sie trochu uspokoił?

noc super - po ostatnim spacerze koło 22 jak robi się ciemno u Puszczyka robi się cisza, rano zaczynał znowu koło 7 - płacze :( nie ujada tylko się żali auuuuuu auuuuu auuuu :cry:

Puszczyk opitolony nożyczkami :D chyba zrobię specjalizację z groomingu nożyczkowego :D

seria pt "nie będę pozował, chodźmy na spacer" :D

Posted

jutro jedziemy do weta rano, zrobimy USG, zobaczymy co z tym sikaniem i gdzie jest zaginione jajo i nie czekamy tylko ciachamy chłopaka, ciałka nabierać nie musi więc nie ma na co czekać - mam nadzieję, że z tym sikaniem mu się poprawi

Posted

proszę się nie naśmiewać :obrazic:

Jakby ktoś chciał wesprzeć zabieg Puszczyka to byłabym wdzięczna, pobyt u mnie jest oczywiście darmowy, ale niedługo pojedzie do PDT i na to też potrzebne pieniążki, a jak nie znajdzie się domek szybko dla tego wyjca to zapasik po Nortonku szybko się skończy

Puszczyk chce do domu!!!! On zjada karmę przy mnie, a jak odchodzę to nie je - w ogóle je jak ptaszek! Dziś go nakarmiłam z ręki :oops: i zjadł ze smakiem