Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

w takim razie trzeba to ustalić z Krzyśkiem,
jak wróci to się dowiem, bo teraz z tego co wiem gania z Gosią po polach jakąś bezdomną sunię z ranną łapą :roll:

• Replies 766
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

i co i co? bo jak nie da rady teraz, albo może macie miejsce dla Puszczyka u Was skoro Sam poszedł do adopcji? to ja mogę wziąć innego psiaka - np gryzionego sznupka z nowodworu :cry: sznupkowe nieszczęście znowu puka z każdej strony :(

Posted

Krzysiek może jechać w czwartek
czy do Łodzi ktoś może wyjechać? da radę?
Kasia czy Ty w czwartek mogłabyś przyjść i pomóc Krzyskowi go zapakować? Bo on Krzyska nie lubi ;)

Posted

malawaszka napisał(a):
pewnie pojadę ja, mam nadzieję, że się wyleczę do czwartku bo dziś to z nosa jak z kranu :shake:

współczuję, jakbyś była nadal chora, to Krzysiek pojedzie już do samej Częstochowy

Posted

nie wiem co zrobić - rozmawiałam teraz z Karoliną - Ona ma 4 maja obronę doktoratu więc moze wziąć Puszczyka po 4 maja, wcześniej nie da rady bo nauka/stres itd... to nie byłby dobry czas na przyjęcie tymczasowicza - i teraz co? mogę go wziąć do PDT u Ulki12 i po 4 maja do Karoliny bo lepiej żeby się z mieszkaniem oswoił i przypomniał sobie co i jak po tak długim czasie w schronisku, czy lepiej żeby przyjechał po 4 maja od razu do Karoliny? co myślicie?

Posted

4 maja juz niedaleko - pytanie jest co najlepsze dla Puszczyka , czy zmiana domku dwa razy w tak krótkim czasie nie zafunduje mu zbyt dużej dawki stresu ?? z drugiej strony im krócej w schronisku tym lepiej ale nie wiem czy ten krótki czas jest w stanie coś zmienic. Ja bym chyba zawiozła go prosto do Karoliny.

Posted

A z trzeciej strony, to i tak będzie musiał znieść przeprowadzkę do DS. I może podwójne przeprowadzanie go oswoi trochę? Tym bardziej, że on w schronie nie jest za szczęśliwy, a może uda się DS znaleźć szybko?

Posted

Ha , no trzeciej strony nie brałam pod uwagę . Może i racja , trochę się chłopak rozerwie , pozna nowe miejsca , nowych ludzi i oswoi ze światem.
Myślę że w schronie nikt nie jest za szczęśliwy... :( DS napewno łatwiej będzie znaleźć z DT a nie ze schronu... jak będzie odpicowany już...

Posted

ja tylko popieram opinię, że Karolinie trzeba dać spokój z tymczasowiczem, aż się obroni
a reszta nie wiem - przemawiają do mnie argumenty i z jednej, i drugiej, i trzeciej strony ;)

Posted

Ja jednak myśle, że mozna zarezerwować Puszczyka i niech poczeka. Niestety takie rozrywki z przenosinami są dla nas fajne jak lubimy podróże. Myśle, że psy funduje to sporo dodatkowych stresow. Wystarczy że DT najpierw a potem DS. A jeśli jeden tymczas, za chwilę drugi tymczas a dopiero potem dom - dla mnie za duzo wrażeń. Ale jeszcze najwięcej ma Kasia do powiedzenia.

Posted

coś ostatnio tak mało dobrych wieści , przydałaby się jakaś super adopcja żeby kopa dostać ... myślałam że Puszczyk będzie następny