zuziaM Posted July 7, 2006 Posted July 7, 2006 Piekna sunia. Pokazuje ja mezowi, tylko to, ze nie zgadza sie z innymi sukami....:shake: - a ja mam dwie..................... Quote
Mysia_ Posted July 7, 2006 Author Posted July 7, 2006 W sumie to na początku wojowała z innymi psiakami, ale teraz jest spokój na wybiegu :roll: Quote
Patikujek Posted July 10, 2006 Posted July 10, 2006 No to muszę przyznać że się Diana uspokoiła, już tak nie żadzi :) Quote
Mysia_ Posted July 13, 2006 Author Posted July 13, 2006 Ojejku... taka piękna sunia... a nikt jej nie chce :( Quote
Mysia_ Posted July 18, 2006 Author Posted July 18, 2006 moja piękna biegnij na pierwszą stronkę! :p Quote
zuziaM Posted July 20, 2006 Posted July 20, 2006 Patikujek_Zabrze napisał(a):Ślicznotko do góry!!! Do gory , psinko ! Jest sliczna ! Quote
Mysia_ Posted July 24, 2006 Author Posted July 24, 2006 To przychodzi tak nagle.... nie zapowiedzianie... Jeszcze kilka dni temu biegała szcześliwa po polach i lesie... Wczoraj kiedy przyszłam do schroniska Diana leżała na wybiegu, nie było by w tym nic dziwnego, ale ona zawsze witała mnie radośnie... tego dnia nie... :-( leżała i cichutko skomlała.... :-( nie potrafiła wstać... :-( Przenieśliśmy ją do szpitalika.... Diany nie ma już wśród nas... weterynarz określił to jako "porażenie zadu" i została uśpiona, ponieważ nie miał żadnych szans, że kiedyś wstanie... :placz: Kocham Cię Dianusiu... :placz: Quote
malagos Posted July 24, 2006 Posted July 24, 2006 Nic dobrego ta sunia nie uzyła w życiu.... jakie świadectwo wystawi nam, ludziom, po tamtej stronie Tęczy?..........:shake: Quote
akucha Posted July 24, 2006 Posted July 24, 2006 Oj cioteczki, macie cięzki tydzień :-( :-( :-( Dianka [ ' ], bądź szczęśliwa tam, gdzie żaden człowiek już cię nie skrzywdzi... Quote
Blondella Posted July 24, 2006 Posted July 24, 2006 Życie jest cholernie niesprawiedliwe dla tych biedaków ['] ['] ['] Quote
Patikujek Posted July 24, 2006 Posted July 24, 2006 ten tydzień to koszmar dlaczego najszybciej odchodzą najbardziej kochani:placz::placz::placz:??? Quote
Recommended Posts