Kapsel Posted October 2, 2011 Posted October 2, 2011 Oby sie udało!!!!!!!! Biedne boksiołki :-( Quote
ageralion Posted October 3, 2011 Author Posted October 3, 2011 Fafluk pilnie szuka domu :( Jest w Stargardzie, gadzie zostac nie moze, bo nie potrafi zostawac sam w domu i wyje. Ma tatuaz schroniskowy w uchu http://www.dogomania.pl/threads/215107 Quote
tatankas Posted October 6, 2011 Posted October 6, 2011 [quote name='kamilqax95x'] płeć: suka wiek: 2 lata rasa: boks: K-27 numer: 1127/11 sterylizacja/kastracja: tak szczepienia: nie odrobaczenie: nie Suczka trafiła do naszego Schroniska 20.09.2011, została dowieziona przez nasz samochód interwencyjny z Osiedla Leśnego na Bezrzeczu. płeć: pies wiek: 3 lata rasa: boks: 38 numer: 1165/11 sterylizacja/kastracja: nie szczepienia: tak odrobaczenie: nie Pies trafił do naszego Schroniska po zakończonej w Gminie Police kwarantannie, czeka na nowych odpowidzialnych opiekunów, zanających zachowania psów w typie boksera, jest radosnym i żywiołowym zwierzakiem. Byłam dziś w schronisku,to wpadłam do boksiów oczywiście najpierw :) Sunia-młoda,moim zdaniem nawet roku nie ma,szczuplutka,ale dość wysoka.Miziasta,pocieszna.Podobno ma właściciela,już została do niego notka ze schroniska wysłana,że pies znajduje się w nim.Jeżeli do 10 października nie odbierze jej to sunia pójdzie do adopcji,do pań,które były zainteresowane adopcją Gabora,zadzwoniły do mnie niestety dla nich już po tym jak Gabor znalazł domek,więc zaproponowałam im wziąć dziewuchę ze schronu.Były już u niej dwa razy pod rząd.Za pierwszym razem nic się nie dowiedziały o niej(taki jest burdel u nas w schronie).Zadzwoniły do mnie po powrocie,przekazałam im wszystko co i jak załatwić i pojechały na drugi dzień-od wczoraj są na sunię zapisane.Gdy się właściciel nie zgłosi po nią,to schronisko będzie do nich dzwonić:) Boksio też miziasty,miluśki i żadnej agresji,do krat za budą wtulony,w boksie z 4 innymi psami.Przerażony,nawet nie szczekał.Spokojnie mogłam mu ręce wsadzić w mordkę i zobaczyć ząbki.Już został w schronisku wykastrowany,bo miał bliznę i szwy jeszcze widoczne.Już trochę chudziutki,ale nie przeraźliwie,zresztą sunia też. Na szczęście dowiedziałam się,że odnaleźli się właściciele i dzisiaj mieli po niego przyjechać,mam nadzieję,że go już odebrali,bo naprawdę był słodki,aż ciężko mi było odejść od boksu. Quote
Kapsel Posted October 8, 2011 Posted October 8, 2011 Co za dobre wieści. Tatankas:calus::iloveyou::iloveyou::iloveyou: Quote
tatankas Posted October 30, 2011 Posted October 30, 2011 [quote name='kamilqax95x'] płeć: suka wiek: 2 lata rasa: boks: K-27 numer: 1127/11 sterylizacja/kastracja: tak szczepienia: nie odrobaczenie: nie Suczka trafiła do naszego Schroniska 20.09.2011, została dowieziona przez nasz samochód interwencyjny z Osiedla Leśnego na Bezrzeczu. A pamiętacie tą sunię-dobre wieści.Sunia ma swój domek w Dobrej Szczecińskiej.Pani zadzwoniła w sprawie Gaborka,a że Gaborek został już adoptowany,to poleciłam pojechać pani do schroniska,gdzie była ta pięknotka.No i udało się,dziś dostałam wieści z nowego domku: sonia miewa sie swietnie bawi sie z innymi psami :) I jej zdjęcia z nowego domku: Quote
AjdaTola Posted November 3, 2011 Posted November 3, 2011 Uwaga!!!! W dniach 10-11.12.2011r. w Szczecinku (woj zachodniopomorskie) odbędą się warsztaty okulistyczne dla lekarzy weterynarii. Osobą prowadzącą będzie prof. Kiełbowicz. W związku z czym jest możliwość przeprowadzenia nieodpłatnych zabiegów okulistycznych. Poszukujemy psów ew. kotów wymagających specjalistycznej pomocy. Liczba zakwalifikowanych pacjentów jest ograniczona. Samej kwalifikacji do zabiegu będzie dokonywał prof. Kiełbowicz. Dlatego też jeśli ktoś z was jest właścicielem zwierzaka lub zna bidę z dogo wymagającą pomocy i chciałby z niej skorzystać proszę o kontakt pod adresem e-mail: pani.doktor.wet@wp.pl Ważne: - w e-mailu proszę przesyłać zdjęcia oczu (dobrej jakości) wraz z historią choroby i namiarami na opiekuna/właściciela - to jest wymogiem wstępnej kwalifikacji, - tak jak wspomniałam, jeśli pies zostanie zakwalifikowany do zabiegu, będzie on wykonany bezpłatnie bez żadnych dodatkowych kosztów, jedynym warunkiem jest dowiezienie pacjenta do Szczecinka i zgoda na wykonanie zabiegu - na zgłoszenia czekamy do poniedziałku - jeśli pacjent zostanie zakwalifikowany przez prof. Kiełbowicza, opiekun zostanie o tym powiadomiony Ja na dogo będę w niedzielę wieczorem, dlatego też podałam e-mail do kontaktu z organizatorem czyli lek.wet. Karoliną Brach - specjalistą chorób psów i kotów. Na podany adres proszę przesyłać konkrety, czyli zdjęcia i wspomniane historie choroby. Prosimy też o wyrozumiałości ze względu na iż pacjenci poszukiwani są również poza doga i nie każdy pies może zostać zakwalifikowany - choć chcieli byśmy pomóc wszystkim Quote
tatankas Posted November 4, 2011 Posted November 4, 2011 Dziewczyny w Szczecinie boksia do oddania: http://ogloszenia.infoludek.pl/ogloszenia/info/527310.xhtml Oddam w dobre ręce szczeniaka rasy Bokser Data: 04.11.2011 ID: 527310 Szczecin Oddam w dobre ręce za darmo szczenię Boksera. Jest to samica w wieku 4,5miesiąca o umaszczeniu biszkoptowym. Sunia posiada ogonek i uszka. Jest bardzo wesoła. Uwielbia się bawić i być głaskana po brzuszku. Najlepszą zabawą dla niej jest bieganie za kijkiem w parku :) Zainteresowanych proszę o kontakt telefoniczny 886174980 Nadawca: karolina Telefon: 886174980 Adres: 71-440 Szczecin Email: cheapkr@gmail.com Quote
olly Posted November 7, 2011 Posted November 7, 2011 Miejscowość: Szczecin + zapisz do schowka Zobacz też psy ogłoszenia na serwisie Morusek.pl Zapraszamy na stronę rasy Bokser oddam boksera Brutusa w dobre rece ,ma piekne umaszczenie skonczył juz roczek,jest bardzo ruchliwy i madry Kontakt z ogłoszeniodawcą Imię / schronisko: marzena Strona internetowa: brak Numer telefonu: Quote
tatankas Posted November 12, 2011 Posted November 12, 2011 I kolejny boksio do adopcji-10 miesięczny pies: http://ogloszenia.infoludek.pl/ogloszenia/info/529973.xhtml Quote
kamilqax95x Posted January 21, 2012 Posted January 21, 2012 KOLEJNA EDYCJA ;-) "JESTEM GWIAZDĄ YOUTUBE'A vol.2 : )" NA NADZIEJĘ AMSTAFFA TTB SZCZECIN :smile: ZAPRASZAM PO FILMIK, który może być fajna pamiątką :cool3: do 31 stycznia! http://www.dogomania.pl/threads/2215...7#post18445887 Quote
ageralion Posted March 15, 2012 Author Posted March 15, 2012 Piekny boksiolek w schronisku płeć: pies wiek: 3 lata rasa: boks: K-13 numer: 312/12 sterylizacja/kastracja: nie szczepienia: tak odrobaczenie: nie Sympatyczny, przyjazny pies trafił do naszego Schroniska 11.03.2012, został do nas doprowadzony z ul.Małopolskiej. Quote
tatankas Posted March 22, 2012 Posted March 22, 2012 Zapraszamy ciotki boksiowe i nie tylko po przypinki na sos bokserom: http://allegro.pl/przypinka-z-bokserem-fundacja-sos-bokserom-i2223880491.html Quote
kamilqax95x Posted August 8, 2012 Posted August 8, 2012 płeć: pies wiek: 3 lata rasa: boks: K-9 numer: 921/12 sterylizacja/kastracja: nie szczepienia: nie odrobaczenie: nie [FONT=Arial]Pies trafił do naszego Schroniska 06.08.2012, został dowieziony przez samochód interwencyjny z ul. Piasecznej.[/FONT] Quote
kamilqax95x Posted August 9, 2012 Posted August 9, 2012 Kolejny... płeć: pies wiek: 3 lata rasa: boks: K-9 numer: 935/12 sterylizacja/kastracja: nie szczepienia: nie odrobaczenie: nie [FONT=Arial]Pies trafił do naszego Schroniska 09.08.2012, został dowieziony przez samochód intwrwencyjny z ul.Okulickiego. Posiada numer czip.[/FONT] Quote
Larunia Posted September 15, 2012 Posted September 15, 2012 Czy to nie jest czasem Gabor???Jest tak podobny... Quote
tatankas Posted September 16, 2012 Posted September 16, 2012 [quote name='Larunia']Czy to nie jest czasem Gabor???Jest tak podobny...[/QUOTE] Dzwoniłyśmy do właścicielki Gaborka i jak to powiedziała:"Synuś w domku" :) To inny psiak niestety :( Quote
Larunia Posted September 17, 2012 Posted September 17, 2012 Ten boksio,jest tak łudząco podobny do niego,ale to dobrze że to nie on. Quote
Recommended Posts