Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 489
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ale mnie wszyscy męczą z tymi fotkami :( Pati gdzie jesteś? :roll: Niestety jak jestem w schronisku to w pierwszej kolejności muszę robić fotki nowym psiakom i nie zawsze starcza czasu na inne psiury.... :oops:

Posted

ja to normalnie musiała bym spędzać w tym schronisku conajmniej 15 godzin dziennie, żeby z tym wszystkim się wyrobić :evil_lol: Już nie wspomnę, że jestem w klasie maturalnej.... :roll:

Posted

Już wróciłam ostatnio kompletnie czasu nie miałam żeby robić foteczki tak samo ja i na dogo siedzieć ja jeszcze troche cghora jestem ale postaram się jutro do schroniska zajechać i nadrobie fotki a jka mi się nie uda to poproszę koleżnkę(manixse) tylko czy temu leniowi się będzie chciało:shake:

Posted

Patikujek_Zabrze napisał(a):
Już wróciłam ostatnio kompletnie czasu nie miałam żeby robić foteczki tak samo ja i na dogo siedzieć ja jeszcze troche cghora jestem ale postaram się jutro do schroniska zajechać i nadrobie fotki a jka mi się nie uda to poproszę koleżnkę(manixse) tylko czy temu leniowi się będzie chciało:shake:

jakby co ;) to trzeba zastosować tzw, dobrowolny przymus :mad:

a zdjecia maja byc :lol:

Posted

No to dawaj, kolejny odpoczynek planowany na jutro między godz. 19 a 2 w nocy. Poprosze tylko gotowe teksty, albo wątki z których te teksty mozna wysupłać, bo tworzenie to nie jest moja mocna strona.

Posted

Beata J. napisał(a):
No to dawaj, kolejny odpoczynek planowany na jutro między godz. 19 a 2 w nocy. Poprosze tylko gotowe teksty, albo wątki z których te teksty mozna wysupłać, bo tworzenie to nie jest moja mocna strona.

Uwaga :evil_lol: bo ja to biore na serio i zamiast pracowac :eviltong: zaraz cos wypocę ;) / u nas w Rzeszowie straszny tłok się zrobił i trzeba by rozdac trochę tego towarzystwa /

jeżeli mogę prosić na początek to w moim podpisie jest wątek Carocika i Zeberki dwa czarno białe wspaniałe psiaki jakby cos trzeba było uzupełnić to prosze pisać na PW albo GG -- to co stworzę ;) prześlę na Twoje PW - może tak być ?

z góry serdecznie dziękuję za pomoc :buzi: