Patikujek Posted May 30, 2006 Posted May 30, 2006 No i następny psiak z naszej zabrzańskiej kolekcji:shake: . Kery (pozycja 4395) jest dość małym psiaczkiem, pełnym energii i młodym (około 2-3 lata):lol: . Wygląda jak pluszowa maskotka:loveu: a jednak nikt nie chce go przygarnąć. Wszyscy którzy odwiedzają schronisko się nim zachwycają, ale nie na tyle by go ze sobą zabrać:-( . Psiulek nie ma ogonka więc gdy się cieszy to aż cała tylna część tułowia się kręci:loveu: . Maluch ma jednak jedną wadę - jest małym terrorystą jeśli chodzi o inne psy. Lubi po prostu mieć władzę w boksie, w którym się znajduje:evil_lol: . W stosunku do ludzi nie jest agresywny:lol: To zdjęcie było robione zaraz po przybyciu do schroniska teraz jest ciut grubszy i zdecydowanie bardziej puszysty :) Kontakt: Schronisko dla bezdomnych zwierząt w Zabrzu ul. Bytomska 133 tel. 0 32 271 47 97 lub ze mną: tel. 0 513 139 349 e-mail. patikujek@o2.pl Quote
Patikujek Posted May 30, 2006 Author Posted May 30, 2006 Dopiero co założyłam twój temat a ty juz tak daleko!!!:mad: Quote
HebaNova Posted May 30, 2006 Posted May 30, 2006 o matko tożto bliźniak Rudzika którego znalazłam w autobusie na początku roku, Rudzik juz znalazł kochany domek, ten też szybko znajdzie! takie piekności nie siedzą w schroniskach :thumbs: Quote
Patikujek Posted May 31, 2006 Author Posted May 31, 2006 HebaNova napisał(a):o matko tożto bliźniak Rudzika którego znalazłam w autobusie na początku roku, Rudzik juz znalazł kochany domek, ten też szybko znajdzie! takie piekności nie siedzą w schroniskach :thumbs: Też mam taką nadzieję ale jak na razie nikt szczególnie na niego uwagi nie zwrócił :( Quote
Mysia_ Posted June 1, 2006 Posted June 1, 2006 ja tegonie rozumię... Wszyscy odwiedzający schronisko nim się zachwycają, a jakoś biedak nie może znaleźć domu :( Quote
Patikujek Posted June 2, 2006 Author Posted June 2, 2006 Ludzie są dziwni i tacy pozostaną na nasze nieszczęscie Quote
Mysia_ Posted June 5, 2006 Posted June 5, 2006 czy on jest na Allegro? Jak nie to pisz Pati do Lucy :cool3: Quote
Patikujek Posted June 6, 2006 Author Posted June 6, 2006 Pisałam i Luca mówiła że go wystawi i z tego co wiem to już jest Quote
Mysia_ Posted June 12, 2006 Posted June 12, 2006 Łobuzie zmykaj do góry - na pierwszą stronę :) Quote
Recommended Posts