Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

No i następny psiak z naszej zabrzańskiej kolekcji:shake: . Kery (pozycja 4395) jest dość małym psiaczkiem, pełnym energii i młodym (około 2-3 lata):lol: . Wygląda jak pluszowa maskotka:loveu: a jednak nikt nie chce go przygarnąć. Wszyscy którzy odwiedzają schronisko się nim zachwycają, ale nie na tyle by go ze sobą zabrać:-( . Psiulek nie ma ogonka więc gdy się cieszy to aż cała tylna część tułowia się kręci:loveu: . Maluch ma jednak jedną wadę - jest małym terrorystą jeśli chodzi o inne psy. Lubi po prostu mieć władzę w boksie, w którym się znajduje:evil_lol: . W stosunku do ludzi nie jest agresywny:lol:

To zdjęcie było robione zaraz po przybyciu do schroniska teraz jest ciut grubszy i zdecydowanie bardziej puszysty :)

Kontakt:
Schronisko dla bezdomnych zwierząt w Zabrzu
ul. Bytomska 133
tel. 0 32 271 47 97

lub ze mną:
tel. 0 513 139 349
e-mail. patikujek@o2.pl

• Replies 489
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

o matko tożto bliźniak Rudzika którego znalazłam w autobusie na początku roku, Rudzik juz znalazł kochany domek, ten też szybko znajdzie! takie piekności nie siedzą w schroniskach :thumbs:

Posted

HebaNova napisał(a):
o matko tożto bliźniak Rudzika którego znalazłam w autobusie na początku roku, Rudzik juz znalazł kochany domek, ten też szybko znajdzie! takie piekności nie siedzą w schroniskach :thumbs:

Też mam taką nadzieję ale jak na razie nikt szczególnie na niego uwagi nie zwrócił :(