monia&nero Posted December 3, 2010 Author Posted December 3, 2010 z serii samochodowe minki :lol: Quote
monia&nero Posted December 3, 2010 Author Posted December 3, 2010 Demolka to moje drugie imie:cool3: Quote
monia&nero Posted December 3, 2010 Author Posted December 3, 2010 Tą minką załatwi ze mną wszystko ale ciii nie mówcie mu;) Quote
aniao Posted December 21, 2010 Posted December 21, 2010 taki śmieszny szkrabek był, jak był mały, a teraz kurczę taki dostojny facet z niego. normalnie widzę go w garniturze :) Quote
monia&nero Posted December 21, 2010 Author Posted December 21, 2010 no tak zmienił się nasz synuś :) własnie dziś dostałam w prezenicie gwiazdkowym aparat! yupi:multi: w końcu bedę mogła zrobić sesję zimową Neronkowi Quote
aniao Posted December 21, 2010 Posted December 21, 2010 noo to teraz to dopiero będą foty :) a ja też dostałam w prezencie aparat, wiesz? dlatego tak męczę zdjęciami ostatnio, bo się nacieszam :D Quote
monia&nero Posted December 22, 2010 Author Posted December 22, 2010 aniao napisał(a):noo to teraz to dopiero będą foty :) a ja też dostałam w prezencie aparat, wiesz? dlatego tak męczę zdjęciami ostatnio, bo się nacieszam :D ależ wszyscy uwielbiają foty Vitusia :) muszę się pośpieszyć bo mi śnieg topnieje :) jak dostałam aparat to odwilż przyszła he he Quote
monia&nero Posted December 26, 2010 Author Posted December 26, 2010 a tu po spacerku wtulony w moją nogę:cool1: Quote
monia&nero Posted December 26, 2010 Author Posted December 26, 2010 hmmm a ja jem suchą karmę :mad: Quote
aniao Posted January 1, 2011 Posted January 1, 2011 Boziu jaki on jest kochany! Monia my musimy się chyba w końcu spotkać na jakiś spacerek :) Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku!! Quote
monia&nero Posted January 2, 2011 Author Posted January 2, 2011 Bardzo chętnie:lol: Tylko musimy Nerusia wykurować bo się trochę przeziębił i narazie ograniczamy mu spacery do minimum. Również najlepszego w tym nowym 2011 roku! Quote
monia&nero Posted January 4, 2011 Author Posted January 4, 2011 aniao napisał(a):no to dużo zdrówka Nerusiowi życzę! Neruś dziękuje :) Quote
aniao Posted January 9, 2011 Posted January 9, 2011 słodziaczek. a jak tam jego zdrówko? już wykurowany? a Vitek dostał pod choinkę taką samą zabawkę jak ma Neruś - to kółko gumowe, tylko zielone :) Quote
monia&nero Posted January 9, 2011 Author Posted January 9, 2011 aniao napisał(a):słodziaczek. a jak tam jego zdrówko? już wykurowany? a Vitek dostał pod choinkę taką samą zabawkę jak ma Neruś - to kółko gumowe, tylko zielone :) tak juz dużo lepiej. Oszczędzamy go jednak. W lutym czeka go skrócenie podniebienia miękkiego :( Quote
Recommended Posts