Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Pochwalę się:roll: taki o to piękny portret mojego Neronka pieronka zamówiłam na bazarku na dogo. Zdjęcie jednak nie oddaje całego uroku. Oczy normalnie wygladaja jak zywe na tym portrecie.

• Replies 2.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dziś byłam na wystawie psów. Ring 30 był mój :) szczenięta i młode buldożki. Cud miód malina. Istny raj wokół same płaskie mordki :loveu: w dniu dzisiejszym upewniłam się, że muszę mieć drugiego takiego stworka. Mój Tz nie protestuje:loveu:

Posted

monia&nero napisał(a):
dziś byłam na wystawie psów. Ring 30 był mój :) szczenięta i młode buldożki. Cud miód malina. Istny raj wokół same płaskie mordki :loveu: w dniu dzisiejszym upewniłam się, że muszę mieć drugiego takiego stworka. Mój Tz nie protestuje:loveu:

I ja mam w planie nabyć KIEDYŚ bulwiszonka :loveu:
Może się spotkamy na jakimś ringu ;)

Posted

monia&nero napisał(a):
Oj do pojawienia się drugiego czeka nas jeszcze długa droga oszczędzania :) ale warto! w poniedziałek jaką lokatę systematycznego oszczędzania założę :)

ha ha, Ty wiesz, że to jest super myśl!
Nie wpadłam jeszcze na to! :lol: :lol: ;)

Posted

monia&nero napisał(a):

Agucha napisał(a):
I ja mam w planie nabyć KIEDYŚ bulwiszonka :loveu:
Może się spotkamy na jakimś ringu ;)

monia&nero napisał(a):
Oj do pojawienia się drugiego czeka nas jeszcze długa droga oszczędzania :) ale warto! w poniedziałek jaką lokatę systematycznego oszczędzania założę :)

mój TZ chciał kiedyś buldoga-angielski lub frnacuz....decyzja padła na angielskiego,chyba że ja znajdę shih tzu które zawładnie szybciej naszym sercem...plany poszły w las....ale mam skarbonkę-taką puszkę,że można ją otworzyć dopiero jak będzie pełna-tam zbieram na psa z papierkami....a mam pewnie kilka lat....dokształcanie dało nam zauroczenie staffikami,ale że warunki domowe raczej nam nie pozwolą na tą rasę-chyba,że coś zmienie w naszym życiu....więc pewnie stanie na tym,że jeszcze będzie anglik lub francuz...ale oszczędzanie się opłaca..ale nie myślałam o lokacie-chyba skradnę do ciebie ten pomysł

Posted

Świetny pomysł z tą lokatą;)
A dwa psiaki w domu - rewelacja i sama radość:loveu:
Teraz już nigdy nie miałabym jednego...;)
A z trzema to Ci powiem za kilka dni - ale na razie nie odczuwam zmiany, poza jedną michą więcej:lol: