Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted (edited)

Można by Majkowi zamówić ogłoszenie w gazecie. Dziennik Zachodni w tygodniu waha się między 14 a 16 zł w dniach od pn. do czw. i sb. na cały Śląsk, natomiast w piątki najlepiej jest brać ogłoszenie na 5 miast (ja zawsze wybieram Katowice, Zabrze, Ruda Śląska, Świętochłowice, Chorzów) bo jest za 16 zł.

Jakby co to jak znajdzie się kasa mogę zamówić ogłoszenie.

Edited by agumka
Posted

[quote name='Bjuta']16 jeszcze wygrzebię. Daj mi Agumko nr konta.[/QUOTE]

Wysłany w PW.
Zamówić Majusia na 16.11 na piątek na 5 miast (mają w piątki większy nakład) czy na cały Śląsk między 12 a 15.11 ?

Posted

No to może tak? Mysia w razie telefony wytłumaczy, że Majk nie dla dzieci.[B]

Śnieżnobiały, ostrowłosy piękny pies Majk – czeka na dom w Zabrzu. Majk jest łagodny i spokojny. Jest dosyć duży. tel 692-581-343

[/B][CENTER][CENTER][IMG]https://lh3.googleusercontent.com/-Bt0aXmP1SHk/TqQ7yRURs4I/AAAAAAAAU24/8D7UvPrsd3k/s512/przytulali-158.jpg[/IMG]

[/CENTER]

[/CENTER]

Posted

No Ciotki, znajdzie dla mnie wreszcie jakiś dom...???

[CENTER][IMG]https://lh4.googleusercontent.com/-ngKwpZ90K6g/TvivX1toewI/AAAAAAAAbvw/xoaRcU6bfGY/s640/DSC%2520048.jpg[/IMG]

[/CENTER]

Posted

[quote name='agumka']Wysłany w PW.
Zamówić Majusia na 16.11 na piątek na 5 miast (mają w piątki większy nakład) czy na cały Śląsk między 12 a 15.11 ?[/QUOTE]

lpiej chyba na Śląsk :)

jakie by to miały być miasta?

Posted (edited)

[quote name='Angi']lpiej chyba na Śląsk :)

jakie by to miały być miasta?[/QUOTE]

"[COLOR=#000000]Można by Majkowi zamówić ogłoszenie w gazecie. Dziennik Zachodni w tygodniu waha się między 14 a 16 zł w dniach od pn. do czw. i sb. na cały Śląsk, natomiast w piątki najlepiej jest brać ogłoszenie na 5 miast (ja z[B]awsze wybieram Katowice, Zabrze, Ruda Śląska, Świętochłowice, Chorzów[/B]) bo jest za 16 zł."

[/COLOR][B][COLOR=#ee82ee]Zamówię na 14.11 na cały Śląsk (będzie razem z Łatkiem, którego sponsoruje współlokatorka Hatowej Oli) OK?[/COLOR][/B][COLOR=#000000]

[/COLOR][quote name='Bjuta']No to może tak? Mysia w razie telefony wytłumaczy, że Majk nie dla dzieci.[B]

Śnieżnobiały, ostrowłosy piękny pies Majk – czeka na dom w Zabrzu. Majk jest łagodny i spokojny. Jest dosyć duży. tel 692-581-343[/B][/QUOTE][CENTER]
[/CENTER]
Zmieniłam trochę tekst bo wskazywał na to jakby Majk szukał domu w Zabrzu :)
[COLOR=#000000][FONT=arial]
[B]Śnieżnobiały, szorstkowłosy, dosyć duży piękny pies o imieniu Majk czeka na dom.[/B][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#000000][FONT=arial][B]Majk jest łagodny i spokojny. Kontakt: 692 581 343

[/B]a zdjęcie obciełam żeby był widoczny lepiej sam pies bo w DZ nie są duże te zdjęcia

[IMG]http://przeklej.net/uploads/image/1352309020majk.jpg[/IMG][/FONT][/COLOR]

Edited by agumka
Posted

[quote name='agumka']"[COLOR=#000000]Można by Majkowi zamówić ogłoszenie w gazecie. Dziennik Zachodni w tygodniu waha się między 14 a 16 zł w dniach od pn. do czw. i sb. na cały Śląsk, natomiast w piątki najlepiej jest brać ogłoszenie na 5 miast (ja z[B]awsze wybieram Katowice, Zabrze, Ruda Śląska, Świętochłowice, Chorzów[/B]) bo jest za 16 zł."[/COLOR][/QUOTE]
Czytałam, myślałam że coś innego jescze jest : P

Posted

[quote name='Angi']Czytałam, myślałam że coś innego jescze jest : P[/QUOTE]

to jest jako Katowice + "Pakiet Śląski 4" w którym są te pozostałe 4 miasta. Bo jest potem jeszcze np Pakiet Śląski 1 lub 2 lub 3 lub 5 i zawsze są to 4 miasta, np. Rybnik, Bytom, Będzin, Siemianowice. Mysłowice, Sosnowiec, Bielsko, Żywiec. itd :-)

Posted

[quote name='agumka']to jest jako Katowice + "Pakiet Śląski 4" w którym są te pozostałe 4 miasta. Bo jest potem jeszcze np Pakiet Śląski 1 lub 2 lub 3 lub 5 i zawsze są to 4 miasta, np. Rybnik, Bytom, Będzin, Siemianowice. Mysłowice, Sosnowiec, Bielsko, Żywiec. itd :-)[/QUOTE]
no i o to mi chodziło. bo źle napisałam :P

dzięki!

Posted

[quote name='Ingrid44']Mialo sie ukazac 14 .11. Ciekawa jestem czy byl jakis odzew?[/QUOTE]

[quote name='Bjuta']Mysia u Liderka napisała, że były dwa psiaki wczoraj i ani jednego telefonu :([/QUOTE]

Ludzie często potrzebują czasu na podjęcie decyzji, zastanawiają się i dzwonią :-)

• 2 weeks later...