Beatkaa Posted April 25, 2011 Posted April 25, 2011 Panca napisał(a):gdyby byl w warszawskim schronie,dawno by mial dom ....jest przepiekny...moj fryzio w zamosciu siedzial 3 lata w schronie a w wawie ludzie mnie zaczepiaja niemal codziennie na ulicy ze to piekny pies i skad go mam ,gdy odpowiadam wylupiaja oczy z niedowierzaniem Hmm...to może z ogłoszeniami pokombinować żeby ludzie z Wawy go zauważyli... Quote
Panca Posted April 25, 2011 Posted April 25, 2011 dobry pomysl - ja wrzuce jego fote na Facebooka, nie jako wydarzenie tylko do mego schronskiwego albumu - mam ponad 800 znajomych moze ktos sie zainteresuje? Quote
Beatkaa Posted April 25, 2011 Posted April 25, 2011 Super ! Może coś wreszcie się ruszy... i ktoś się nim zainteresuje,przecież on jest piękny ! Quote
Mysia_ Posted April 25, 2011 Posted April 25, 2011 oby ktoś go zauwazył! On się podoba bardzo ludziom... ale jakoś nikt go nie chce :-( Quote
Panca Posted April 25, 2011 Posted April 25, 2011 moja mama ktorej pokazalam ,nie mogla uwierzyc ze on tyle czeka i zacytuje powiedziala"taki sliczny ,jak pluszak" miejmy nadzieje ze w koncu Majk pojedzie do domu Quote
Mysia_ Posted April 26, 2011 Posted April 26, 2011 ktoś zalicytował Majka na Allegro, ale Pani napisała, że to sprawka 4 letniego dziecka, ciekawe :-( Quote
Beatkaa Posted April 27, 2011 Posted April 27, 2011 Mysia_ napisał(a):ktoś zalicytował Majka na Allegro, ale Pani napisała, że to sprawka 4 letniego dziecka, ciekawe :-( Świetny powód,już lepszych nie ma:angryy:ehhh....:shake: Quote
Mysia_ Posted April 27, 2011 Posted April 27, 2011 już to widzę jak czterolatek wie gdzie klikać, żeby zalicytować... Na pewno... No cóż na kogoś trzeba zwalić ;) Majkuś przydałby się w końcu domek dla Ciebie! Quote
Ingrid44 Posted April 28, 2011 Posted April 28, 2011 Jesli ktos umie to moze robic mu caly czas gumtree na Warszawe ? Do Warszawy nie trudno bylo by go dowiezc. Quote
Sabina02 Posted May 2, 2011 Posted May 2, 2011 [quote name='Mysia_']ktoś zalicytował Majka na Allegro, ale Pani napisała, że to sprawka 4 letniego dziecka, ciekawe :-([/QUOTE] To bylo na dodatek wyroznione Allegro. Licytacja je zamknela bez mozliwosci zwrotu kosztow za wyroznienie. :angryy: A tak apropos, to juz kilka razy slyszalam taka historyjke, ze dziecko zalicytowalo. :shake: Quote
Panca Posted May 2, 2011 Posted May 2, 2011 nikt sie nie zglosil poki co ale moze to przez swieta i dlugi wknd? przypomne Majku w przyszlym tygodniu jak juz wszyscy wroca Quote
Ingrid44 Posted May 3, 2011 Posted May 3, 2011 [quote name='Sabina02']To bylo na dodatek wyroznione Allegro. Licytacja je zamknela bez mozliwosci zwrotu kosztow za wyroznienie. :angryy: A tak apropos, to juz kilka razy slyszalam taka historyjke, ze dziecko zalicytowalo. :shake:[/QUOTE] Powinni zwrocic kase jak tak zrobili. W te dzieci to ja nie wierze , zawsze zwala sie na dziecko. Quote
Beatkaa Posted May 3, 2011 Posted May 3, 2011 [quote name='Ingrid44']Powinni zwrocic kase jak tak zrobili. W te dzieci to ja nie wierze , zawsze zwala sie na dziecko.[/QUOTE] Zgadzam się ! Ja rozumiem jeden przypadek,ale nie taki,że jakiś dzieciak akurat wchodzi na allegro,akurat na psiaka i akurat przez przypadek klika licytacje...no jasne:angryy: Quote
Panca Posted May 4, 2011 Posted May 4, 2011 [quote name='Ingrid44']Jesli ktos umie to moze robic mu caly czas gumtree na Warszawe ? Do Warszawy nie trudno bylo by go dowiezc.[/QUOTE] zrobie mu na gumtree ogloszenie tresc ogloszenia jak na pierwszej stronie watku, prawda? Quote
Beatkaa Posted May 4, 2011 Posted May 4, 2011 [quote name='Panca']zrobie mu na gumtree ogloszenie tresc ogloszenia jak na pierwszej stronie watku, prawda?[/QUOTE] Tak kochana,super ! Quote
Ingrid44 Posted May 4, 2011 Posted May 4, 2011 [quote name='Panca']zrobie mu na gumtree ogloszenie tresc ogloszenia jak na pierwszej stronie watku, prawda?[/QUOTE] Pieknie Dziekujemy :) :) :) Quote
Panca Posted May 5, 2011 Posted May 5, 2011 powiedzcie mi prosze ile moze miec Majk lat obecnie?jutro robie mu ogloszenie i czyj telefon podawac? Quote
Beatkaa Posted May 5, 2011 Posted May 5, 2011 Kontakt z Gosią (pracownikiem schroniska) e-mail: gosha160@wp.pl tel.: 692-581-343 Ma około 7-8 lat. Quote
Panca Posted May 6, 2011 Posted May 6, 2011 zrobilam ogloszenie na warszawskim gumtree - w tytule wpisalam terier ;-)zeby latwiej bylo go znalezc:) Quote
Recommended Posts