Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 2 weeks later...
  • Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 3 weeks later...
Posted

Musimy coś konkretnego wymyśleć, coś czego nie ma w innych schroniskach i co mogłoby byc super fajne...

Moze partnerzy schroniska dodadza jakies zdjecie u siebie o Majku?
Moze np. Psiefoty zamiast pisac o Joszirze zrobiliby sesje promocyjno-adopcyjna Majkowi?
Moze sa jakies konkursy foto w internecie gdzie mozemy zglosic zdjecie Majka (nawet jak konkurs nie jest o psach to zdjecie bedzie w galerii prac) z jakims opisem z kim sie kontaktowac w jego sprawie?

Posted

[quote name='agumka']Moze partnerzy schroniska dodadza jakies zdjecie u siebie o Majku?
Moze np. Psiefoty zamiast pisac o Joszirze zrobiliby sesje promocyjno-adopcyjna Majkowi?[/QUOTE]
wlasnie chcialam wziac Majka, tyle lat już siedzi, w schronisku niezauwazalny, a na zdjeciach wychodzi super! Marcin wybral Joszira, ale nastepna sesje zrobimy juz Majkowi :)

Posted

ania >;19391156 napisał(a):
wlasnie chcialam wziac Majka, tyle lat już siedzi, w schronisku niezauwazalny, a na zdjeciach wychodzi super! Marcin wybral Joszira, ale nastepna sesje zrobimy juz Majkowi :)

Marcin wybrał Joszira ;-) ok, dzięki za info ;-)
Wiem, że karmimy psiaki planuje coś z Majkiem wymyśleć, więc może w końcu Majk trafi w te odpowiednie ręce :)

• 2 weeks later...
Posted

ania >;19391156 napisał(a):

agumka napisał(a):
Marcin wybrał Joszira ;-) ok, dzięki za info ;-)
Wiem, że karmimy psiaki planuje coś z Majkiem wymyśleć, więc może w końcu Majk trafi w te odpowiednie ręce :)

super, oby się udało :)

Posted

Mysia_ napisał(a):
super, oby się udało :)

Mysiu, w połowie sierpnia przyjadę z Olą od Frędzla po psa, Ola jest już zdecydowana że bierze psitulankę tylko jeszcze nie wie kogo... Może jakoś wspólnymi siłami nagonimy jej Majusia ? :)

• 2 weeks later...
Posted

agumka napisał(a):
Mysiu, w połowie sierpnia przyjadę z Olą od Frędzla po psa, Ola jest już zdecydowana że bierze psitulankę tylko jeszcze nie wie kogo... Może jakoś wspólnymi siłami nagonimy jej Majusia ? :)

było by cudownie! :)

Posted

Mysia_ napisał(a):
było by cudownie! :)

Cos mi wspominala ostatnio o Nakilu, ze Nakil jej wpadl w oko, bo waha sie gdyz u Majka pisze ze nie nadaje sie do dzieci a u niej jest 2 letnia dziewczynka w domu w ktorym Majk spedzalby z nia wakacje, swieta itd.

• 2 weeks later...
Posted

[quote name='agumka']Cos mi wspominala ostatnio o Nakilu, ze Nakil jej wpadl w oko, bo waha sie gdyz u Majka pisze ze nie nadaje sie do dzieci a u niej jest 2 letnia dziewczynka w domu w ktorym Majk spedzalby z nia wakacje, swieta itd.[/QUOTE]

gdzieś też czytałam, że to nie może być duży psiak...

[quote name='Ingrid44']Co slychac u Majkusia ?[/QUOTE]

zupełnie bez zmian :-(

Posted

[quote name='Mysia_']gdzieś też czytałam, że to nie może być duży psiak...[/QUOTE]

Tak, wczoraj pisała u tej Owczarki Niemieckiej której właściciel się przeprowadza i szuka jej domu, że jest za duża :(
Więc szukamy teraz czegoś między Nakilem, a Frędzlem, chociaż ostatnio się mnie pytała o któregoś psiaka ale zdecydowałyśmy, że ostateczny wybór padnie w Psitulu :-)
A Majk naprawde nie do dzieci..? nic sie nie zmieniło przez tych kilka lat :(?