Ingrid44 Posted June 6, 2012 Posted June 6, 2012 Wlasnie, moze wiedza jaka to rasa i moze znaja jakis milosnikow tej rasy ? Nigdy nie wiadomo . Quote
Ingrid44 Posted June 18, 2012 Posted June 18, 2012 Cos cicho uMajkusia, pewnie wszyscy mecze ogladaja :) Quote
Panca Posted June 18, 2012 Posted June 18, 2012 kolejne lato nadchodzi a co za tym idzie zastoj w adopcjach:( Quote
Ingrid44 Posted June 21, 2012 Posted June 21, 2012 Panca napisał(a):kolejne lato nadchodzi a co za tym idzie zastoj w adopcjach:( Niestety :( Quote
Beatkaa Posted June 29, 2012 Posted June 29, 2012 No no no !!! :):) Kurczę podgląda go tyle ludzi....a nikt nie chce :/ Quote
Ingrid44 Posted June 30, 2012 Posted June 30, 2012 Co to za podgladanie , do domku pieska brac a nie ogladac ! taki piekny , bialutki i grzeczny. Quote
Mysia_ Posted July 17, 2012 Posted July 17, 2012 w schronisku jest właściwie nie zauważalny :-( Quote
agumka Posted July 18, 2012 Posted July 18, 2012 Musimy coś konkretnego wymyśleć, coś czego nie ma w innych schroniskach i co mogłoby byc super fajne... Moze partnerzy schroniska dodadza jakies zdjecie u siebie o Majku? Moze np. Psiefoty zamiast pisac o Joszirze zrobiliby sesje promocyjno-adopcyjna Majkowi? Moze sa jakies konkursy foto w internecie gdzie mozemy zglosic zdjecie Majka (nawet jak konkurs nie jest o psach to zdjecie bedzie w galerii prac) z jakims opisem z kim sie kontaktowac w jego sprawie? Quote
ania > Posted July 18, 2012 Posted July 18, 2012 [quote name='agumka']Moze partnerzy schroniska dodadza jakies zdjecie u siebie o Majku? Moze np. Psiefoty zamiast pisac o Joszirze zrobiliby sesje promocyjno-adopcyjna Majkowi?[/QUOTE] wlasnie chcialam wziac Majka, tyle lat już siedzi, w schronisku niezauwazalny, a na zdjeciach wychodzi super! Marcin wybral Joszira, ale nastepna sesje zrobimy juz Majkowi :) Quote
agumka Posted July 18, 2012 Posted July 18, 2012 ania >;19391156 napisał(a):wlasnie chcialam wziac Majka, tyle lat już siedzi, w schronisku niezauwazalny, a na zdjeciach wychodzi super! Marcin wybral Joszira, ale nastepna sesje zrobimy juz Majkowi :) Marcin wybrał Joszira ;-) ok, dzięki za info ;-) Wiem, że karmimy psiaki planuje coś z Majkiem wymyśleć, więc może w końcu Majk trafi w te odpowiednie ręce :) Quote
Ingrid44 Posted July 19, 2012 Posted July 19, 2012 Oby to nastapilo jak najszybciej. Tyle lat juz biedak siedzi w Schronisku . Quote
Panca Posted July 20, 2012 Posted July 20, 2012 super ze sa pomysly jak wypromowac naszego pechowca Quote
Mysia_ Posted July 28, 2012 Posted July 28, 2012 ania >;19391156 napisał(a):wlasnie chcialam wziac Majka, tyle lat już siedzi, w schronisku niezauwazalny, a na zdjeciach wychodzi super! Marcin wybral Joszira, ale nastepna sesje zrobimy juz Majkowi :) agumka napisał(a):Marcin wybrał Joszira ;-) ok, dzięki za info ;-) Wiem, że karmimy psiaki planuje coś z Majkiem wymyśleć, więc może w końcu Majk trafi w te odpowiednie ręce :) super, oby się udało :) Quote
agumka Posted July 28, 2012 Posted July 28, 2012 Mysia_ napisał(a):super, oby się udało :) Mysiu, w połowie sierpnia przyjadę z Olą od Frędzla po psa, Ola jest już zdecydowana że bierze psitulankę tylko jeszcze nie wie kogo... Może jakoś wspólnymi siłami nagonimy jej Majusia ? :) Quote
Ingrid44 Posted July 28, 2012 Posted July 28, 2012 Oj ,Naganiajcie cioteczki. On juz tyle czeka na domek. Taki sliczny , bialutki i taki grzeczny. Quote
Mysia_ Posted August 6, 2012 Posted August 6, 2012 agumka napisał(a):Mysiu, w połowie sierpnia przyjadę z Olą od Frędzla po psa, Ola jest już zdecydowana że bierze psitulankę tylko jeszcze nie wie kogo... Może jakoś wspólnymi siłami nagonimy jej Majusia ? :) było by cudownie! :) Quote
agumka Posted August 6, 2012 Posted August 6, 2012 Mysia_ napisał(a):było by cudownie! :) Cos mi wspominala ostatnio o Nakilu, ze Nakil jej wpadl w oko, bo waha sie gdyz u Majka pisze ze nie nadaje sie do dzieci a u niej jest 2 letnia dziewczynka w domu w ktorym Majk spedzalby z nia wakacje, swieta itd. Quote
Mysia_ Posted August 17, 2012 Posted August 17, 2012 [quote name='agumka']Cos mi wspominala ostatnio o Nakilu, ze Nakil jej wpadl w oko, bo waha sie gdyz u Majka pisze ze nie nadaje sie do dzieci a u niej jest 2 letnia dziewczynka w domu w ktorym Majk spedzalby z nia wakacje, swieta itd.[/QUOTE] gdzieś też czytałam, że to nie może być duży psiak... [quote name='Ingrid44']Co slychac u Majkusia ?[/QUOTE] zupełnie bez zmian :-( Quote
agumka Posted August 17, 2012 Posted August 17, 2012 [quote name='Mysia_']gdzieś też czytałam, że to nie może być duży psiak...[/QUOTE] Tak, wczoraj pisała u tej Owczarki Niemieckiej której właściciel się przeprowadza i szuka jej domu, że jest za duża :( Więc szukamy teraz czegoś między Nakilem, a Frędzlem, chociaż ostatnio się mnie pytała o któregoś psiaka ale zdecydowałyśmy, że ostateczny wybór padnie w Psitulu :-) A Majk naprawde nie do dzieci..? nic sie nie zmieniło przez tych kilka lat :(? Quote
Ingrid44 Posted August 18, 2012 Posted August 18, 2012 Tez sie zdziwilam ze on dzieci nie lubi ? Moze mu sie zmienilo ? Quote
Recommended Posts