Naklejka Posted July 28, 2011 Posted July 28, 2011 Jets też siedzi cały dzień na dworze, w domu się nudzi, jego wybór :P Tylko że on biega luzem.... Quote
Mysia_ Posted July 28, 2011 Posted July 28, 2011 Naklejka napisał(a):Jets też siedzi cały dzień na dworze, w domu się nudzi, jego wybór :P Tylko że on biega luzem.... wiesz tylko Jetsan to jest trochę taki niedźwiedź :eviltong: nie dziwię sie, że mu wygodniej na dworze :razz: ale ma za to cały ogród do dyspozycji :cool3: Quote
Naklejka Posted July 28, 2011 Posted July 28, 2011 Mysia_ napisał(a):\ale ma za to cały ogród do dyspozycji :cool3: 2/3 ogrodu :P Angi mi tu pisze, że nie wie czy przyjedzie... a ja tak nie lubię sama jeździć, bo ciężko psy się łapie.... Quote
Mysia_ Posted July 28, 2011 Posted July 28, 2011 Naklejka napisał(a):2/3 ogrodu :P Angi mi tu pisze, że nie wie czy przyjedzie... a ja tak nie lubię sama jeździć, bo ciężko psy się łapie.... a co cennego macie na tej 1/3 ogrodu? :eviltong: Quote
Naklejka Posted July 28, 2011 Posted July 28, 2011 No właśnie syf :P, furtkę i bramy, oraz wejście do domu :D Quote
Ola164 Posted July 28, 2011 Posted July 28, 2011 Moje wręcz odwrotnie. Nawet nie chce im się tyłków ruszyć z domu. Każde w swoim kącie i w swojej ulubionej pozycji do spania... :roll: Quote
Mysia_ Posted July 28, 2011 Posted July 28, 2011 Ola164 napisał(a):Moje wręcz odwrotnie. Nawet nie chce im się tyłków ruszyć z domu. Każde w swoim kącie i w swojej ulubionej pozycji do spania... :roll: moje chcą siedzieć na ogrodzie, ale ja im nie pozwalam :eviltong: bo wtedy ich ulubiona rozrywką jest ganianie koło płota i szczekanie na wszystko i wszystkich :mad: Wika nie ma juz na to zdrowia, ale Lucek bardzo się potem nakręca :roll: A wracając do Majka to przecież on nie jest znowu takich wielki jak np. Jetsan, więc według mnie spokojnie do mieszkania sie nadaje... Zreszta ludzie przecież biorą do mieszkann huskie, ONki, boksery... to czemu takiego pięknego Majka nie chcą? :-(:shake: Quote
Ola164 Posted July 28, 2011 Posted July 28, 2011 Powiedz moim żeby ruszyły doopska to zobaczysz jak na Ciebie popatrzą bokiem :D Majk jest taki w sam raz... Quote
Mysia_ Posted July 31, 2011 Posted July 31, 2011 Majk ma teraz prawdziwe wakacje ;) Z tego co widzę to prawie codziennie ma spacerek :cool3: Quote
Ola164 Posted August 1, 2011 Posted August 1, 2011 Ooo ;) To chociaż tyle... Ostatnio dwójka naszych weteranów (2002 i 2003 rok) znalazły domy ;) Majkowi tez się uda ;) Quote
Mysia_ Posted August 1, 2011 Posted August 1, 2011 Beatkaa napisał(a):Żeby i jemu się udało... kiedyś na pewno się uda, musi! Quote
ania > Posted August 1, 2011 Posted August 1, 2011 byle nie za kilka lat... ale ja też nie rozumiem dlaczego go nikt nie chce. piękny, fajny psiak, w miarę młody, rzuca się w oczy w schronisku, nie jest żadnym olbrzymem (nie takie psy ludzie trzymają w mieszkaniach). może gdyby lubił dzieci miałby większa szansę :roll: Quote
Mysia_ Posted August 1, 2011 Posted August 1, 2011 możliwe... ale przecież nie każdy ma w domu dzieci. Quote
ania > Posted August 1, 2011 Posted August 1, 2011 wiadomo, że nie każdy, ale musiałby wziąć go ktoś kto już ma starsze/dorosłe dzieci, albo ich nie planuje, bo nawet jak ktoś jeszcze nie ma, to musi pomyśleć 10 lat w przód. żeby potem nie było że pańcia w ciąży=pies do schroniska :roll: Quote
Mysia_ Posted August 1, 2011 Posted August 1, 2011 ania >;17365444 napisał(a):wiadomo, że nie każdy, ale musiałby wziąć go ktoś kto już ma starsze/dorosłe dzieci, albo ich nie planuje, bo nawet jak ktoś jeszcze nie ma, to musi pomyśleć 10 lat w przód. żeby potem nie było że pańcia w ciąży=pies do schroniska :roll: właśnie myślę o takich ludziach z już odchowanym dziećmi ;) zawsze jak oprowadzam ludzi po schronisku pytam czy piesek będzie miał kontakt z dziećmi, mnóstwo jest takich którzy mówią, że nie... Quote
Ola164 Posted August 2, 2011 Posted August 2, 2011 Jest dużo takich ludzi.A jeśli dzieci przychodzą raz na czas (np rodzina) to przecież da się odseparować... Quote
Mysia_ Posted August 8, 2011 Posted August 8, 2011 Ola164 napisał(a):Jest dużo takich ludzi.A jeśli dzieci przychodzą raz na czas (np rodzina) to przecież da się odseparować... no na pewno... Zresztą też do końca nie wiadomo o co chodzi temu Majkowi z tymi dziećmi... Ciągle mnie kusi, żeby zabrać go na spacer z Mikołajem :roll::eviltong: Quote
Bjuta Posted August 10, 2011 Author Posted August 10, 2011 Wow... Mikołaj to twardy zawodnik jest, ale hm... Quote
Recommended Posts