edi,feti,gusia Posted June 11, 2006 Posted June 11, 2006 ja i moje Skarnki :-D nasza piekna forumowa Jawusia :-) Quote
edi,feti,gusia Posted June 11, 2006 Posted June 11, 2006 Madzia z Jawą Pan Elegant w kapeluszu :-) oraz mała Dama w sukni i obrózce z dzecikami brylantami :-) Quote
edi,feti,gusia Posted June 11, 2006 Posted June 11, 2006 moj Hattunio :-) rodzinny piknik z yorkiem Quote
edi,feti,gusia Posted June 11, 2006 Posted June 11, 2006 i urocza sunia która biegnie wprost w kochajace rece Quote
Magda Posted June 11, 2006 Posted June 11, 2006 Ale cudne zdjecia!! :loveu::loveu: Szkoda, ze takie zloty sa organizowane tak daleko.......... zaluje, ze mnie tam z wami nie bylo:placz: Hatti jest juz chyba wiekszy od Miamki, co? Niezly z niego lobuziak. Quote
melinda:-) Posted June 11, 2006 Posted June 11, 2006 zazdroszcze wam tego zlociku-zdejcia super mozna je ogladac i ogladac.... szkoda ze blizej choc troszke blizej nie jest ten zlocik... Quote
Magdalena1 Posted June 11, 2006 Posted June 11, 2006 Edusiu Kochanie, dziękujemy za zdjęcia i za moją Bunię. Zdjęcia boskie :loveu: Było super, dziękuję za spotkanko :cool3: Quote
Burchardt Posted June 12, 2006 Author Posted June 12, 2006 Suuuuuper zdjęcia. Jednego tylko żałuję, za na mój post do dnia imprezy odpowiedziało tak mało osób. Myślałam, że taki zjazd to dobre miejsce i czas na spotkanie i poznanie się. A tak dużo osób było, ale nie poznaliśmy nikogo. Wielka szkoda, może następnym razem. Zabawa była fajna, ładna pogoda i całe mnóstwo frajdy. Pozdrawiamy. Kasia+Tuptuś Quote
madziulka Posted June 12, 2006 Posted June 12, 2006 Lilu -dziękujemy za wspaniałą sesję zdjęciową ,bardzo żałuję że nie mogłam uczestniczyć w tej imprezce :lol: jak widać było super :cool3: Ps. zauważyłam nową fryzurkę Twojej suni:loveu: Pozdrawiamy Quote
Recommended Posts