Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Witam, niniejszym donoszę, że w dniu 11 czerwca na Lotnisku Bemowo w Warszawie odbędzie się II Ogólnopolski Zjazd yorkomaniaków:multi: . Impreza startuje o godzinie 11.00. Będzie się działo, oby tylko pogoda dopisała. Organizator przewidział całe mnóstwo atrakcji i nagród.
A może jakieś spotkanko, zastanówmy się nad znakiem rozpoznawczym;) . Pozdrawiam.

Kasia+Tuptuś

• 2 weeks later...
Posted

Zlot za 13 godzin a tu cisza jak na pogrzebie organsty.
Czyżby poza nataliką nikt się nie wybierał?
My z Liluchą na pewno bedziemy...:)

Posted

Help! Czy ktoś może mi powiedzieć jak tam dojechać,bo lotnisko Bemowo to troszkę zbyt ogólnie jak dla mnie:shake: Jeśli ktos może mi podać jakies blizsze informacje to będę wdzięczna:razz:

Posted

witam,ja bede :-) Zabieram dwa psiaki
Dojechac tam nie wiem jak mozna :-( bo samochodem jade,ale to jest przy Carfurze na Bemowie,przy centrum bemowo jesli to cos pomoze,przt pentli tramwajowej,ale chyba Carrfur bedzie lepszym drogowskazem.Przy Ulicy Powstanców Slaskich

Posted

No, my już po zlocie dlatego pozwolę sobie na małą relację na gorąco.:lol:

Impreza została zorganizowana na lotnisku Bemowo. Wspaniała lokalizacja i cudowna pogoda pozwoliła na zebranie sporej ilości ludzi i piesków bez tłoku i stresu dla zwierząt.
Jak zwykle bywa na takich imprezach, sponsorzy popisali sie wspaniałymi prezentami dla psiaków (całe paki karmy Royal Canin) i dla ich właścicieli (zbieracze "k..y" i bezpłatne gazetki).
Stoiska wprost kipiały różnorodnymi akcesoriami, karmami, odżywkami i ozdobami dla psów.
Oczywiście najwiekszą atrakcją były psy. Truno jest mi powiedziec ile było piesków ale na pewno parę setek.
Odbyło sie kilka konkursow na najpiekniejsze, najwieksze itd Yorki, prowadzonych przez znaną miłośniczkę zwierząt Ewę Sałacką. W przerwach między konkursami czas wypełniały pokazy tańca i sztuk walki.
Głodni włściciele mogli posilić się wspaniałą karkówka z grilla i wypić zielone!:crazyeye: piwo. Dla dzieciaków oczywiście lody, cola i darmowe balony:razz:.
Uważam że impreza była bardzo udana i miło spedziłam tam czas. Moja sunia zawarła tam parę psich znajomości a ja miałam okazję pooglądać psy ulubionej rasy.
Wieczorem wstawię fotki, kto sie na nich znajdzie niech pisze.

ps.Organizatorzy Walentynek z Yorkiem w Promenadzie powinni się tam przejechać i zobaczyć jak powinna wyglądać impreza dla ludzi z psami.:roll:

Posted

Oto obiecane zdjęcia ze zjazdu na Bemowie.

Na poczatek kilka fotek uczestnikow.

Tutaj są uczestnicy konkursu na najpiękniejszego Yorczka.

Dzieci biorące udział w konkursie rysunkowym

oraz jego laureaci.

Szczęsliwa posiadaczka najpiękniejszej Yoreczki

Laureatki konkursu na najpodobniejszą pancie i psa

Dzieciaki biorące udział w konkursie, oraz ich psy.

Największy York!!! :) - ale widziałam tam wiekszego

Posted

Jak różni są właściciele tak różne są ich psy.
Niby ta sama rasa a jakie różnice...

Oto zdjęia samych Yorczków

A na koniec moja Liluiszka z nowo poznanym szczeniaczkiem

Posted

A to maleństwo poznałyśmy po zlocie, na lodach :lol:

Zwązek z Yorkami jest taki że jest wielkości mojej suczki mając tyklo 7 tygodni.

dog de bordoux

Posted

Lilu piękne foteczki, bardzo dziękujemy :loveu: :multi: :multi: :multi: :multi: Wspaniała jesteś, ja nie mogłam sie tam zjawić, to chociaz pooglądałam :lol: A Twoja Liluszka jak urosła, masz jesczez jakieś foty?

Posted

No i musze sie pochwalic ze moja Miamka została 2 najpięknijesza yorką zlotu,a Hatti został 2 najpiekniejszym psem zlotu :-)
Ponadto w wyscigu yorków Hatti zajoł 2 miejsce i do domu wrócilismy obładowani karma która chyba do konca roku nam wystarczy :-)

Posted

marlena924 - oczywiscie ze mam fotki mojej Lutki.
Oto one - oczywiście ze zlotu:multi:

Tutaj na scenie, bierzemy udział w konkursie na naj Yoreczke (jestem po środku, z małą szarą torebką)

odpoczywamy po konkursie

-"nazywam się Lilu, miło mi Cię poznać".

A tu już po...
a pancia je lody

I jeszcze hit dnia, kapelusiki kowbojskie (20 zeta za szt.:crazyeye:) - yo oczywiście nie jest Lilu.

Posted

niektóre yoreczki wprost ze stołu i talerza próbowały co tam dobrego ma Pan :-)

niektóre dzieci nie miały jeszcze yorczków,ale w konkursie na najpiękniejszy rysunek wygrywały nagrody dla swoich wymarzonych pupili