Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No i nie jedziemy. :( przez pogodę... Yumanji ma dopiero od niewdawna prawo jazdy i boi się jechać w te pogodę. :( strasznie szkoda, ale rozumiem... A raczej innej opcji tak szybko nie wymyśle. :(

Posted

Oj Dasti, Dasti, ale giniesz w otchłaniach dogomanii.

Niedługo zrobię dla małego bazarek - mam dwie fajne, nowe kosmetyczki sygnowane logiem Canona z trzyletnią gwarancją. :) Gdyby ktoś miał coś dorzucić na bazarek, to można zrobić wspólny.

Poza tym zamawiam u Tani na www.activdog.pl przepiękne szeleczki i smycz dla Dastiego. Będziemy się pokazywać w Warszawie, zamierzam małego ściągnąć na jakiś czas do siebie i z nim spacerować odzianym w chustę szukam domu! No i szykuję małą niespodziankę dla Was i dla Dastiego, ale o tym później. :)

Posted

[quote name='Bonsai']Oj Dasti, Dasti, ale giniesz w otchłaniach dogomanii.

Niedługo zrobię dla małego bazarek - mam dwie fajne, nowe kosmetyczki sygnowane logiem Canona z trzyletnią gwarancją. :) Gdyby ktoś miał coś dorzucić na bazarek, to można zrobić wspólny.

Poza tym zamawiam u Tani na www.activdog.pl przepiękne szeleczki i smycz dla Dastiego. Będziemy się pokazywać w Warszawie, zamierzam małego ściągnąć na jakiś czas do siebie i z nim spacerować odzianym w chustę szukam domu! No i szykuję małą niespodziankę dla Was i dla Dastiego, ale o tym później. :)

To może ja dorzucę ten perfum?
A obroże z activdoga niedawno zamawiałam dla moich mord, piękne są :)

Posted

paulinken napisał(a):
To może ja dorzucę ten perfum?

O, byłoby fajnie. :) :) Jak będę robić bazarek, to się odezwę w takim razie, na razie padam po marszu (NIE)milczenia.

Posted

Dasti ma na koncie 25 zł... Szelki kosztowały 37 zł, ale już nie mam sumienia odbierać z jego skarpety. Miejmy nadzieję, że w sobotę znajdzie dom...

Posted

Ma, mnóstwo rożnych wersji ogłoszeń, ale w wiekszosc już pewnie spadła. Ale w piątek jedzie do mnie, a w sobotę będzie wielka promocja małego, są ulotki, ładne szelki, chusta szukam domu... Słowem będziemy się pokazywać. :)

Posted

Bonsai napisał(a):
Ma, mnóstwo rożnych wersji ogłoszeń, ale w wiekszosc już pewnie spadła. Ale w piątek jedzie do mnie, a w sobotę będzie wielka promocja małego, są ulotki, ładne szelki, chusta szukam domu... Słowem będziemy się pokazywać. :)

Nie denerwuj sie ,dowioze go ,chocby autostopem.Samochod popsul sie wczoraj,wiec moze nie wywali drugi raz takiego numeru.A oddasz mi go z powrotem?Tzn Dustego...przynajmniej dopoki mu sie domek nie trafi?bo my go lubimy bardzo.

Posted

_Goldenek2 napisał(a):
oj yumanji ;). Czytam tak Twoje wpisy i na wątku Rudusia i Dastiego i tak se myślę, że żal tyłek ściśnie, gdy będziesz się z nimi żegnała.... Taki los DT :(

Niestety....zawsze mi sie wydaje,ze nikt tak sie nimi nie zajmie,jak ja...choc resztki rozsadku i doswiadczenie w tej kwestii mowia mi,co innego...Ostatnio spotkalam na Ursynowie,zupelnie przypadkiem,suczke,ktora byla u mnie kilka tygodni i poszla do DS.Siedzialam na chodniku i plakalam ,a suka lizala mnie po twarzy.

Posted

yumanji napisał(a):
Niestety....zawsze mi sie wydaje,ze nikt tak sie nimi nie zajmie,jak ja...choc resztki rozsadku i doswiadczenie w tej kwestii mowia mi,co innego...Ostatnio spotkalam na Ursynowie,zupelnie przypadkiem,suczke,ktora byla u mnie kilka tygodni i poszla do DS.Siedzialam na chodniku i plakalam ,a suka lizala mnie po twarzy.

ech, coś wspaniałego :) Gratuluję!

Posted

yumanji napisał(a):

Dobra z Ciebie dziewczyna....
Ale sunia ma dobry dom?

Posted

yumanji napisał(a):
Nie denerwuj sie ,dowioze go ,chocby autostopem.Samochod popsul sie wczoraj,wiec moze nie wywali drugi raz takiego numeru.A oddasz mi go z powrotem?Tzn Dustego...przynajmniej dopoki mu sie domek nie trafi?bo my go lubimy bardzo.

Ja mam cichą nadzieję, że mały pójdzie po weekendzie do DS, jeśli będzie się coś kroić, to może chwilę (tydzień?) u mnie pobyć po całej imprezie, by zrobić wizytę przedadopcyjną etc. Więc na wszelki wypadek pożegnajcie się z Dastim. Zwłaszcza, że i finanse nie za bardzo pozwalają na trzymanie Dastiego w hoteliku...