marra Posted October 1, 2010 Author Posted October 1, 2010 Lilka:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: może się uda:loveu::loveu::loveu: Rozumię że Pan będzie dzwonił do nas ? (do Fundacji) Jeżeli możesz to wyślij mi PW z numerem od Pana, przekaże go Formicy :loveu::loveu: Quote
lilk_a Posted October 1, 2010 Posted October 1, 2010 Wysłałam ;) tak do fundacji , tylko taki nr jest tam podany :) Quote
marra Posted October 1, 2010 Author Posted October 1, 2010 to super to suuuper :D dziękujemy :* jak będe coś wiedziala dam znać :D Quote
marra Posted October 4, 2010 Author Posted October 4, 2010 Nie wiem czy pisałam Wam że Klara już wysterylizowana, rana ładnie się zagoiła :) Jamniorka jest gotowa do adopcji, niestety po akcji w Platanie nikt w jej sprawie nie dzwonił:( a Klara ? no coż 90 % swojego czasu spędza na wylegiwaniu się na miękkich kanapach lub u kogoś na kolanach prosząc o głaski :D miziak z niej nieziemski :D Kto pokocha ?:( Quote
marra Posted October 4, 2010 Author Posted October 4, 2010 Pan z allegro niestety nie mógł się dodzwonić do Formicy bo była za granicą od piątku...ale napewno napisze do Pana :) czekamy dalej :) Quote
lilk_a Posted October 4, 2010 Posted October 4, 2010 marra napisał(a):Pan z allegro niestety nie mógł się dodzwonić do Formicy bo była za granicą od piątku...ale napewno napisze do Pana :) czekamy dalej :) to trzeba koniecznie skontaktować się z panem .... może jeszcze coś to da :) Quote
marra Posted October 5, 2010 Author Posted October 5, 2010 Formica napewno napisała do Pana wczoraj, czekam aż wejdzie na gg :D Quote
marra Posted October 6, 2010 Author Posted October 6, 2010 Niestety Pan się nie odzywa, dziwne trochę ale jeszcze nie tracę nadzieji, może się uda ;) Quote
lilk_a Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 Klara ma 5 obserwujących na allegro, jeszcze ktoś się odezwie , na pewno :) Quote
marra Posted October 7, 2010 Author Posted October 7, 2010 [quote name='lilk_a']Klara ma 5 obserwujących na allegro, jeszcze ktoś się odezwie , na pewno :)[/QUOTE] Oooo to teraz moja nadzieja jeszcze się zwiększyła :) Quote
marra Posted October 11, 2010 Author Posted October 11, 2010 Nikt cie nie podrzucił malutka jak mnie nie było nawet :( Quote
Recommended Posts