Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 292
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Hmm ogólnie się zgadza ale potrafi ząbki pokazać, nie rzuca się oczywiście jak szalona tylko nie daje sobie wejść na głowę...Lara jesteś zainteresowana Klarą ? jeśli tak to dowiem się więcej szczegółów :)

Posted

marra napisał(a):
Hmm ogólnie się zgadza ale potrafi ząbki pokazać, nie rzuca się oczywiście jak szalona tylko nie daje sobie wejść na głowę...Lara jesteś zainteresowana Klarą ? jeśli tak to dowiem się więcej szczegółów :)

Nie no, nie chce robić cioteczko nadziei zbędnych, podpytuje, bo lada moment wyprowadzam się na swoje, jakby mój TZ zdobył pracę to a nuż :) kocham jamniki i czekam już na psa 2 lata... możesz podpytać :) chodzi mi zwłaszcza o takie mniejsze zwierzęta, typu królik, chomik, czy Klara by ich nie goniła, nie zdominowała.

Posted

Asia napisała że raczej nie możliwe jest aby Klara biegala z królikiem czy chomikiem w jednym pomieszczeniu, Asia ma fretkę i też raczej sa odizolowane. Z kolei w lesie bardzo lubi węszyć i wykopywać ...myszy :D Jednak myślę że jak chomik czy królik będzie dobrze zabezpieczony to będzie ok :)
Lara ...a nóż to Ty jesteś TYM domem :D :)

Posted

halbinko, a wiesz, że ja zamieszkam prawdopodobnie w Zabrzu za miesiąc, po slubie? :) pracuje w Zabrzu ;) i to będzie chyba w Biskupicach, niedaleko waszego schronu ;)

Kurcze, to niedobrze, że nie mogą razem przebywać :/ narazie będziemy mieszkać w kawalerce i nie widzę możliwości izolowania zwierzaków od siebie :/ nie mogę tego zafundować mojemu Bolsikowi (królikowi), którego też adoptowałam.

Posted

marra napisał(a):
:( szkoda :( rozumię że Bolsik to mieszka sobie na luzaku i kica po całym domu ? ;)

Właśnie tak cioteczko ;) nie mogłabym mu tego zrobić...dlatego będę szukać jamniora przyjaznego do domowych zwierzątek ;) Ale Klarze na pewno też jeszcze się uda znaleźć wspaniały domek!