marra Posted September 15, 2010 Author Posted September 15, 2010 Hmmm ja nie mam jej fotek ale pokombinuję coś dla Ciebie Lara :D Quote
marra Posted September 15, 2010 Author Posted September 15, 2010 Duże oki :D Pozostałe zdjęcia Klary tu http://picasaweb.google.com/fundacja.szara.przystan/Klara# :) Quote
__Lara Posted September 15, 2010 Posted September 15, 2010 Ale słodziak :D :D :D ona jest teraz w Zabrzu? ;) Quote
marra Posted September 15, 2010 Author Posted September 15, 2010 Tak, jest w Zabrzu :) i jest przekochanym słodziakiem, miziastym nakolankowcem :D Quote
__Lara Posted September 15, 2010 Posted September 15, 2010 A wobec innych zwierzątek, też tych mniejszych? ;) Quote
marra Posted September 15, 2010 Author Posted September 15, 2010 Hmm ogólnie się zgadza ale potrafi ząbki pokazać, nie rzuca się oczywiście jak szalona tylko nie daje sobie wejść na głowę...Lara jesteś zainteresowana Klarą ? jeśli tak to dowiem się więcej szczegółów :) Quote
__Lara Posted September 16, 2010 Posted September 16, 2010 marra napisał(a):Hmm ogólnie się zgadza ale potrafi ząbki pokazać, nie rzuca się oczywiście jak szalona tylko nie daje sobie wejść na głowę...Lara jesteś zainteresowana Klarą ? jeśli tak to dowiem się więcej szczegółów :) Nie no, nie chce robić cioteczko nadziei zbędnych, podpytuje, bo lada moment wyprowadzam się na swoje, jakby mój TZ zdobył pracę to a nuż :) kocham jamniki i czekam już na psa 2 lata... możesz podpytać :) chodzi mi zwłaszcza o takie mniejsze zwierzęta, typu królik, chomik, czy Klara by ich nie goniła, nie zdominowała. Quote
halbina Posted September 16, 2010 Posted September 16, 2010 z tego, co wiem ja, to w hoteliku są różne stworzonka, ale lepiej dopytać... zapraszam na watek śmietnikowych maluchów: http://www.dogomania.pl/threads/192860-Wakacje-się-skończyły-dzieci-do-szkoły-szczeniaki-do-śmietnika...-(dziesięciodniowe są pod opieką fundacji "Szara Przystań". Quote
marra Posted September 17, 2010 Author Posted September 17, 2010 Tak w hoteliku jest królik :) Napisałam do Asi maila, jak odpisze dam znać :) Quote
marra Posted September 17, 2010 Author Posted September 17, 2010 Asia napisała że raczej nie możliwe jest aby Klara biegala z królikiem czy chomikiem w jednym pomieszczeniu, Asia ma fretkę i też raczej sa odizolowane. Z kolei w lesie bardzo lubi węszyć i wykopywać ...myszy :D Jednak myślę że jak chomik czy królik będzie dobrze zabezpieczony to będzie ok :) Lara ...a nóż to Ty jesteś TYM domem :D :) Quote
__Lara Posted September 19, 2010 Posted September 19, 2010 halbinko, a wiesz, że ja zamieszkam prawdopodobnie w Zabrzu za miesiąc, po slubie? :) pracuje w Zabrzu ;) i to będzie chyba w Biskupicach, niedaleko waszego schronu ;) Kurcze, to niedobrze, że nie mogą razem przebywać :/ narazie będziemy mieszkać w kawalerce i nie widzę możliwości izolowania zwierzaków od siebie :/ nie mogę tego zafundować mojemu Bolsikowi (królikowi), którego też adoptowałam. Quote
marra Posted September 20, 2010 Author Posted September 20, 2010 :( szkoda :( rozumię że Bolsik to mieszka sobie na luzaku i kica po całym domu ? ;) Quote
Iss Posted September 20, 2010 Posted September 20, 2010 a co z maluchami? można coś więcej na ich temat prosić? jakaś fotka sunieczki ? Quote
marra Posted September 20, 2010 Author Posted September 20, 2010 Maluchy już szczęśliwe w nowych wspaniałych domkach :) Do adopcji pozostała tylko przesłodka mamusia której zdjęcia tu : http://picasaweb.google.com/fundacja...przystan/Klara# :) Quote
__Lara Posted September 20, 2010 Posted September 20, 2010 marra napisał(a)::( szkoda :( rozumię że Bolsik to mieszka sobie na luzaku i kica po całym domu ? ;) Właśnie tak cioteczko ;) nie mogłabym mu tego zrobić...dlatego będę szukać jamniora przyjaznego do domowych zwierzątek ;) Ale Klarze na pewno też jeszcze się uda znaleźć wspaniały domek! Quote
marra Posted September 21, 2010 Author Posted September 21, 2010 Mamy nadzieje, trzeba ją gdzieś poogłaszać :( Quote
marra Posted September 21, 2010 Author Posted September 21, 2010 Jest ogłaszana, dzieki Tobie Lara bo to Ty zrobiłaś ogłoszenia :) ale nikt się nie zgłasza, może za mało... :( Quote
__Lara Posted September 21, 2010 Posted September 21, 2010 Przepraszam, ja się już gubię.... postaram się je odnowić. Quote
__Lara Posted September 23, 2010 Posted September 23, 2010 Mam nadzieję, że w weekend mi się uda. Quote
Recommended Posts