Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

teresz10 napisał(a):
Szukam transportu, a w razie czego rozmawiałyśmy o 11.11,2010. Wiem ze to daleki domek w lublinie , ale ja mam jeszcze w sumie jeden ds w razie potrzeby - tez szukaja małej spokojnej suni która lubi kobiety. Na razie jednak póki wszystko nie bedzie z Klara ok ten domek bedzie "zapasowym"....Nie martwcie się - ja mam sunię z Sosnowca....

Czyli szukamy transportu Zabrze-Lublin :)

• Replies 292
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nie pojechała, nadal szukamy transportu. Zgłosiła się do mnie dziewczyna z transportem płatnym łączonym ale niestety Fundacji ni bardzo stać na takie coś dlatego czekamy do 10, jeżeli nikt nie się nie zaoferuje to Formica pojedzie do Lublina sama bo i tak musi tam pojechaś właśnie 10 :) więcchyba nie jest tak źle ?

Posted

Ja chcialam adoptowac Klare, ale nikt sie do mnie nie odzywa a wykonalam juz pare telefonow do Szarej Przystani i nic, mieszkam w kedzierzynie, znam psychike jamnikow bo mam je od lat, nie wiem czy to znaczy ze ona jest juz zaklepana?A ja ciagle o niej mysle! :( pozdrawiam
P.S. sama moge po nia przyjechac

Posted

Uuuu to ja tu nic nie wiem że chciałaś, Napiszę zaraz do Formicy czy Klara jest n 100% zaklepana i dam zać, a Ty antonowka próbuj dzwonić dalej, Formica jest teraz dosyć zabigana więc trzeba mieć t na uwadze i dzwonić aż odbierze, jakby co podam Ci gg na PW.

Posted

antonowka napisał(a):
Ja chcialam adoptowac Klare, ale nikt sie do mnie nie odzywa a wykonalam juz pare telefonow do Szarej Przystani i nic, mieszkam w kedzierzynie, znam psychike jamnikow bo mam je od lat, nie wiem czy to znaczy ze ona jest juz zaklepana?A ja ciagle o niej mysle! :( pozdrawiam

Witam. Pani Agnieszko rozmawiałyśmy przez telefon przecież i mówiłam Pani, że Klara ma najprawdopodobniej domek w Lublinie. Jeśli nie znajdzie się wcześniej transport, osobiście zawożę ją tam 11ego listopada. Mówiłam, że dla pewności może się Pani skontaktować z nami po 13tym, wtedy będzie wiadomo, czy adopcja doszła do skutku.
Proponowałam tez kontakt do teresz10 z dogo, która zajmuje się jamnikami do adopcji.

Posted

antonowka napisał(a):

Jeśli szuka Pani jamniczki do adopcji, to chętnie jakieś zaproponujemy :)

Posted

Serdeczne dzieki, poczekam do 11-stego i gdyby ci panstwo sie rozmyslili to biore slicznote. Jesli tam czeka na nia taki super domek to trudno, zycze psince jak najlepiej,kto pierwszy ten lepszy:( ona ma mordke jak moja Toska:)

Posted

[quote name='antonowka']Serdeczne dzieki, poczekam do 11-stego i gdyby ci panstwo sie rozmyslili to biore slicznote. Jesli tam czeka na nia taki super domek to trudno, zycze psince jak najlepiej,kto pierwszy ten lepszy:( ona ma mordke jak moja Toska:)

Niech Pani zajrzy na ten wątek http://www.dogomania.pl/threads/173573-Jamniki-i-jamnikowate-do-adopcji-z-ca%C5%82ej-Polski-!!!!!!!!!/page126
jamniczków do wyboru, do koloru ;)

Posted

Klarunia dohopsałaś się po domek? Śliczna jesteś, obyś przyniosła szczęście też innym jamnisiom - właśnie oglądałam jamnisiowe wątki (sama przygarnęłam bardzo podobną do Klarci sunię). Droga Antonówko, jeśli byłaby Pani po 11. dalej zainteresowana pokochaniem i uratowaniem jakiejś jamnisi - gorąco polecam jamniczy wątek - tak dużo ich czeka na domek - i niestety ciągle ich przybywa...

Posted

Kalva napisał(a):
Klarunia dohopsałaś się po domek? Śliczna jesteś, obyś przyniosła szczęście też innym jamnisiom - właśnie oglądałam jamnisiowe wątki (sama przygarnęłam bardzo podobną do Klarci sunię). Droga Antonówko, jeśli byłaby Pani po 11. dalej zainteresowana pokochaniem i uratowaniem jakiejś jamnisi - gorąco polecam jamniczy wątek - tak dużo ich czeka na domek - i niestety ciągle ich przybywa...

Dohopsała dohopsała :) szczęśliwie :) jednak wciąż czekamy na transport, ale nie martwimy się bo w razie czego jak już pisałam wcześniej po 10 Formica i tak musi jechać do Lublina więc zamiast pojechać pociągiem,pojedzie autem razem z Klarą :) Mam nadzieje że Klara przyniesie szczeście jeszcze komuś ;)