marra Posted October 27, 2010 Author Posted October 27, 2010 teresz10 napisał(a):Szukam transportu, a w razie czego rozmawiałyśmy o 11.11,2010. Wiem ze to daleki domek w lublinie , ale ja mam jeszcze w sumie jeden ds w razie potrzeby - tez szukaja małej spokojnej suni która lubi kobiety. Na razie jednak póki wszystko nie bedzie z Klara ok ten domek bedzie "zapasowym"....Nie martwcie się - ja mam sunię z Sosnowca.... Czyli szukamy transportu Zabrze-Lublin :) Quote
paulinken Posted October 27, 2010 Posted October 27, 2010 Cioteczki, przepraszam za offa, potrzebny ktoś z Katowic-Piotrowic na wizytę dla Maćka z mojego podpisu. Quote
marra Posted October 28, 2010 Author Posted October 28, 2010 Nie pojechała, nadal szukamy transportu. Zgłosiła się do mnie dziewczyna z transportem płatnym łączonym ale niestety Fundacji ni bardzo stać na takie coś dlatego czekamy do 10, jeżeli nikt nie się nie zaoferuje to Formica pojedzie do Lublina sama bo i tak musi tam pojechaś właśnie 10 :) więcchyba nie jest tak źle ? Quote
__Lara Posted October 29, 2010 Posted October 29, 2010 Pewnie, że nie jest źle :) pojedzie w moje urodziny ;) Quote
marra Posted October 29, 2010 Author Posted October 29, 2010 Dziewczyny prosze zajrzyjce, kolejny psiak pod skrzydłami Szarej Przystani :( Mix Goldena czeka na pomoc: http://www.dogomania.pl/threads/195454-Właściciel-wyjeżdża-pies-na-bruk...goldenka-czeka-na-pomoc!?p=15635675#post15635675 Quote
antonowka Posted October 31, 2010 Posted October 31, 2010 Ja chcialam adoptowac Klare, ale nikt sie do mnie nie odzywa a wykonalam juz pare telefonow do Szarej Przystani i nic, mieszkam w kedzierzynie, znam psychike jamnikow bo mam je od lat, nie wiem czy to znaczy ze ona jest juz zaklepana?A ja ciagle o niej mysle! :( pozdrawiam P.S. sama moge po nia przyjechac Quote
marra Posted October 31, 2010 Author Posted October 31, 2010 Uuuu to ja tu nic nie wiem że chciałaś, Napiszę zaraz do Formicy czy Klara jest n 100% zaklepana i dam zać, a Ty antonowka próbuj dzwonić dalej, Formica jest teraz dosyć zabigana więc trzeba mieć t na uwadze i dzwonić aż odbierze, jakby co podam Ci gg na PW. Quote
Formica Posted October 31, 2010 Posted October 31, 2010 antonowka napisał(a):Ja chcialam adoptowac Klare, ale nikt sie do mnie nie odzywa a wykonalam juz pare telefonow do Szarej Przystani i nic, mieszkam w kedzierzynie, znam psychike jamnikow bo mam je od lat, nie wiem czy to znaczy ze ona jest juz zaklepana?A ja ciagle o niej mysle! :( pozdrawiam P.S. sama moge po nia przyjechac Witam. Pani Agnieszko rozmawiałyśmy przez telefon przecież i mówiłam Pani, że Klara ma najprawdopodobniej domek w Lublinie. Jeśli nie znajdzie się wcześniej transport, osobiście zawożę ją tam 11ego listopada. Mówiłam, że dla pewności może się Pani skontaktować z nami po 13tym, wtedy będzie wiadomo, czy adopcja doszła do skutku. Proponowałam tez kontakt do teresz10 z dogo, która zajmuje się jamnikami do adopcji. Quote
Shania Posted October 31, 2010 Posted October 31, 2010 jest wiele jamniorków do adopcji..jak Pani jest na dogo, możemy tutaj na wątek powrzucać..tylko prosze napisac Quote
paulinken Posted November 1, 2010 Posted November 1, 2010 antonowka napisał(a):Ja chcialam adoptowac Klare, ale nikt sie do mnie nie odzywa a wykonalam juz pare telefonow do Szarej Przystani i nic, mieszkam w kedzierzynie, znam psychike jamnikow bo mam je od lat, nie wiem czy to znaczy ze ona jest juz zaklepana?A ja ciagle o niej mysle! :( pozdrawiam P.S. sama moge po nia przyjechac Jeśli szuka Pani jamniczki do adopcji, to chętnie jakieś zaproponujemy :) Quote
marra Posted November 1, 2010 Author Posted November 1, 2010 No proszę il jamniorkow jeszcze czeka na domek ;) Quote
antonowka Posted November 1, 2010 Posted November 1, 2010 Serdeczne dzieki, poczekam do 11-stego i gdyby ci panstwo sie rozmyslili to biore slicznote. Jesli tam czeka na nia taki super domek to trudno, zycze psince jak najlepiej,kto pierwszy ten lepszy:( ona ma mordke jak moja Toska:) Quote
paulinken Posted November 1, 2010 Posted November 1, 2010 [quote name='antonowka']Serdeczne dzieki, poczekam do 11-stego i gdyby ci panstwo sie rozmyslili to biore slicznote. Jesli tam czeka na nia taki super domek to trudno, zycze psince jak najlepiej,kto pierwszy ten lepszy:( ona ma mordke jak moja Toska:) Niech Pani zajrzy na ten wątek http://www.dogomania.pl/threads/173573-Jamniki-i-jamnikowate-do-adopcji-z-ca%C5%82ej-Polski-!!!!!!!!!/page126 jamniczków do wyboru, do koloru ;) Quote
marra Posted November 1, 2010 Author Posted November 1, 2010 [quote name='paulinken']Niech Pani zajrzy na ten wątek http://www.dogomania.pl/threads/173573-Jamniki-i-jamnikowate-do-adopcji-z-ca%C5%82ej-Polski-!!!!!!!!!/page126 jamniczków do wyboru, do koloru ;) Zaglądać zaglądać :) Tu jeszcze Muszynek: http://www.dogomania.pl/threads/194381-Zerwij-jamnika-z-łańcucha!-Poszukiwany-DT-deklaracje.-Niedlugo-zima...-(?p=15652387#post15652387 Quote
Kalva Posted November 3, 2010 Posted November 3, 2010 Klarunia dohopsałaś się po domek? Śliczna jesteś, obyś przyniosła szczęście też innym jamnisiom - właśnie oglądałam jamnisiowe wątki (sama przygarnęłam bardzo podobną do Klarci sunię). Droga Antonówko, jeśli byłaby Pani po 11. dalej zainteresowana pokochaniem i uratowaniem jakiejś jamnisi - gorąco polecam jamniczy wątek - tak dużo ich czeka na domek - i niestety ciągle ich przybywa... Quote
marra Posted November 3, 2010 Author Posted November 3, 2010 Kalva napisał(a):Klarunia dohopsałaś się po domek? Śliczna jesteś, obyś przyniosła szczęście też innym jamnisiom - właśnie oglądałam jamnisiowe wątki (sama przygarnęłam bardzo podobną do Klarci sunię). Droga Antonówko, jeśli byłaby Pani po 11. dalej zainteresowana pokochaniem i uratowaniem jakiejś jamnisi - gorąco polecam jamniczy wątek - tak dużo ich czeka na domek - i niestety ciągle ich przybywa... Dohopsała dohopsała :) szczęśliwie :) jednak wciąż czekamy na transport, ale nie martwimy się bo w razie czego jak już pisałam wcześniej po 10 Formica i tak musi jechać do Lublina więc zamiast pojechać pociągiem,pojedzie autem razem z Klarą :) Mam nadzieje że Klara przyniesie szczeście jeszcze komuś ;) Quote
Formica Posted November 5, 2010 Posted November 5, 2010 jedzie dziesiątego, tak jak to napisała Marra, post wyżej :) Quote
Recommended Posts