Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 292
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jutro jestem umówiona na ankietę i wypełnimy od razu umowe... prosze o cierpliwosć i pozdrawiam. Jakiś psiak jedzie do Lublina po 3.10.jak wszystko bedzie ok to moze połaczymy transporty...

Posted

teresz10 napisał(a):
Jutro jestem umówiona na ankietę i wypełnimy od razu umowe... prosze o cierpliwosć i pozdrawiam. Jakiś psiak jedzie do Lublina po 3.10.jak wszystko bedzie ok to moze połaczymy transporty...

A gdzie Klara jedzie?

Posted

Pewna osoba zwróciła sie z prośba o znalezienie jamniczki do domu gdzie były wczesniej 2 jamniki : 9 i 16 lat, ten starszy umarł. Pani szuka suczki w srednim wieku. Pani marzy o nakolankowej suni lubiącej kobiety i wysiadywanie na kanapie....

Posted

teresz10 napisał(a):
Pewna osoba zwróciła sie z prośba o znalezienie jamniczki do domu gdzie były wczesniej 2 jamniki : 9 i 16 lat, ten starszy umarł. Pani szuka suczki w srednim wieku. Pani marzy o nakolankowej suni lubiącej kobiety i wysiadywanie na kanapie....

U mnie taki młyn że nie jestem na bierząco:( wieczorem napisze do Formicy i dowiem się jak to wygląda wszystko. Jeżeli się uda to będzie wspaniale !! :)

Posted

No właśnie - pani odebrała dzisiaj ankiete , jutro podrzuci a ja przeskanuję... rozmawiałysmy z ta pania ze jezeli wszystko sie uda to bedziemy szukac łączonego transportu, bo jakis piesek z katowic do lublina ma jechac... na razie formalnosci...

Posted

Ankieta wypełniona i przesłana, prosimy o kontakt...nie moge sie dodzwonic na podany w ogloszeniu nr, wyslalam sms. wiele osob podrozuje na swieta zmarlych, moze ktos bedzie jechal. Bardzo czekamy...

Posted

teresz napisz mi proszę skąd ta pani wogóle się wzięła? :D na który nr. nie możesz się dodzwonić ? na ten od Pani ? Jakieś szczegołowe konkrety, jesteś w kontakcie z Formicą ?

Posted

W pierwszym poście tego wątku jest nr.tel. na który nie mogę sie dodzwonic aby sprawdzic czy ankieta ktora wyslalam mailem dotarla, czy wszystko jestok. Z panią chetna do adopcji mam caly czas kontakt tel, czeka na sunie... Panią poznałam poprzez sąsiadkę która wie ze od kilkunastu lat twierdze z uporem maniaka ze "parówki" sa the-best i wie ze mam ze schronu... zgadałyśmy sie i poprosiła o poszukanie "po tych" ogłoszeniach... suni w srednim wieku która bedzie nakolankowa i bedzie lubiła kobiety. Dom jest z panem jamnikiem, 2 kotami które chodzą swoimi drogami,no ioczywiscie z 3 dorosłymi osobami majacymi wielkie serce dla jamników...

Posted

No i jasna sprawa :D w razie czego wyślij na mojego maila ankietę jeszcze raz martamnich@wp.pl gdyby coś nie dotarło podrzucę ją Formicy. Dziwne że nie możesz się dodzwonić, nr jest dobrze podany(sprawdziłam dla pewności) więc cóż moge poradzić tylko próbować a ja zaraz zaklikam i zapytam co się dzieje. W razie czego na PW podam nr. gg :)

Posted

Rozmawiałam wczoraj z Formicą, wybaczcie że od razu nie napisałam. Ankieta doszła więc wszystko Ok. Nie odbierala telefonu bo zwyczajnie nie mogła:) Generalnie staneło na tym że szukamy transportu dla Klary aby mogła pojechać do domku :) Formica ma narazie tyle na głowie że może to chwilę potrwać a do tego jej synek się rozchorował więc cierpliwie czekamy na rozwój sytuacji... ;) gdyby ktoś miał jakiś pomysł oczywiście mile widziany ;)

Posted

jak domku nie ma to nie ma, a jak jest to Klary nie ma:)dzisiaj odezwała się do mnie Pani, której zdjęcia wysyłałam i strasznie Klara jej się spodobała:)

Posted

Szukam transportu, a w razie czego rozmawiałyśmy o 11.11,2010. Wiem ze to daleki domek w lublinie , ale ja mam jeszcze w sumie jeden ds w razie potrzeby - tez szukaja małej spokojnej suni która lubi kobiety. Na razie jednak póki wszystko nie bedzie z Klara ok ten domek bedzie "zapasowym"....Nie martwcie się - ja mam sunię z Sosnowca....

Posted

marra napisał(a):
Rozmawiałam wczoraj z Formicą, wybaczcie że od razu nie napisałam. Ankieta doszła więc wszystko Ok. Nie odbierala telefonu bo zwyczajnie nie mogła:) Generalnie staneło na tym że szukamy transportu dla Klary aby mogła pojechać do domku :) Formica ma narazie tyle na głowie że może to chwilę potrwać a do tego jej synek się rozchorował więc cierpliwie czekamy na rozwój sytuacji... ;) gdyby ktoś miał jakiś pomysł oczywiście mile widziany ;)

Huuuura, nareszcie!!! :D :D :D