teresz10 Posted October 20, 2010 Posted October 20, 2010 Pozdrawiam z Lublina - czekamy na ankietę - oby wszystkie domki takie były... domek jamniczy, z gotowana wołowinką , kanapa dla jamników...aż miło posłuchać Quote
__Lara Posted October 21, 2010 Posted October 21, 2010 ZAglądam do Klary, ale widzę, że bez zmian :( Quote
marra Posted October 21, 2010 Author Posted October 21, 2010 Bez zmian niestety, wpadam na chwilę, podrzucam i lecę dalej ;) Quote
teresz10 Posted October 21, 2010 Posted October 21, 2010 Jutro jestem umówiona na ankietę i wypełnimy od razu umowe... prosze o cierpliwosć i pozdrawiam. Jakiś psiak jedzie do Lublina po 3.10.jak wszystko bedzie ok to moze połaczymy transporty... Quote
paulinken Posted October 21, 2010 Posted October 21, 2010 teresz10 napisał(a):Jutro jestem umówiona na ankietę i wypełnimy od razu umowe... prosze o cierpliwosć i pozdrawiam. Jakiś psiak jedzie do Lublina po 3.10.jak wszystko bedzie ok to moze połaczymy transporty... A gdzie Klara jedzie? Quote
teresz10 Posted October 22, 2010 Posted October 22, 2010 Pewna osoba zwróciła sie z prośba o znalezienie jamniczki do domu gdzie były wczesniej 2 jamniki : 9 i 16 lat, ten starszy umarł. Pani szuka suczki w srednim wieku. Pani marzy o nakolankowej suni lubiącej kobiety i wysiadywanie na kanapie.... Quote
marra Posted October 22, 2010 Author Posted October 22, 2010 teresz10 napisał(a):Pewna osoba zwróciła sie z prośba o znalezienie jamniczki do domu gdzie były wczesniej 2 jamniki : 9 i 16 lat, ten starszy umarł. Pani szuka suczki w srednim wieku. Pani marzy o nakolankowej suni lubiącej kobiety i wysiadywanie na kanapie.... U mnie taki młyn że nie jestem na bierząco:( wieczorem napisze do Formicy i dowiem się jak to wygląda wszystko. Jeżeli się uda to będzie wspaniale !! :) Quote
teresz10 Posted October 22, 2010 Posted October 22, 2010 No właśnie - pani odebrała dzisiaj ankiete , jutro podrzuci a ja przeskanuję... rozmawiałysmy z ta pania ze jezeli wszystko sie uda to bedziemy szukac łączonego transportu, bo jakis piesek z katowic do lublina ma jechac... na razie formalnosci... Quote
Shania Posted October 25, 2010 Posted October 25, 2010 Ja tez., mam nadzieję, ze dla Klary zaświeci słoneczko:) Quote
teresz10 Posted October 25, 2010 Posted October 25, 2010 Ankieta wypełniona i przesłana, prosimy o kontakt...nie moge sie dodzwonic na podany w ogloszeniu nr, wyslalam sms. wiele osob podrozuje na swieta zmarlych, moze ktos bedzie jechal. Bardzo czekamy... Quote
marra Posted October 25, 2010 Author Posted October 25, 2010 teresz napisz mi proszę skąd ta pani wogóle się wzięła? :D na który nr. nie możesz się dodzwonić ? na ten od Pani ? Jakieś szczegołowe konkrety, jesteś w kontakcie z Formicą ? Quote
teresz10 Posted October 25, 2010 Posted October 25, 2010 W pierwszym poście tego wątku jest nr.tel. na który nie mogę sie dodzwonic aby sprawdzic czy ankieta ktora wyslalam mailem dotarla, czy wszystko jestok. Z panią chetna do adopcji mam caly czas kontakt tel, czeka na sunie... Panią poznałam poprzez sąsiadkę która wie ze od kilkunastu lat twierdze z uporem maniaka ze "parówki" sa the-best i wie ze mam ze schronu... zgadałyśmy sie i poprosiła o poszukanie "po tych" ogłoszeniach... suni w srednim wieku która bedzie nakolankowa i bedzie lubiła kobiety. Dom jest z panem jamnikiem, 2 kotami które chodzą swoimi drogami,no ioczywiscie z 3 dorosłymi osobami majacymi wielkie serce dla jamników... Quote
marra Posted October 25, 2010 Author Posted October 25, 2010 No i jasna sprawa :D w razie czego wyślij na mojego maila ankietę jeszcze raz martamnich@wp.pl gdyby coś nie dotarło podrzucę ją Formicy. Dziwne że nie możesz się dodzwonić, nr jest dobrze podany(sprawdziłam dla pewności) więc cóż moge poradzić tylko próbować a ja zaraz zaklikam i zapytam co się dzieje. W razie czego na PW podam nr. gg :) Quote
Shania Posted October 26, 2010 Posted October 26, 2010 czyli wychodzi na to, że Klara będzie miała domek???? Quote
marra Posted October 26, 2010 Author Posted October 26, 2010 Rozmawiałam wczoraj z Formicą, wybaczcie że od razu nie napisałam. Ankieta doszła więc wszystko Ok. Nie odbierala telefonu bo zwyczajnie nie mogła:) Generalnie staneło na tym że szukamy transportu dla Klary aby mogła pojechać do domku :) Formica ma narazie tyle na głowie że może to chwilę potrwać a do tego jej synek się rozchorował więc cierpliwie czekamy na rozwój sytuacji... ;) gdyby ktoś miał jakiś pomysł oczywiście mile widziany ;) Quote
Shania Posted October 26, 2010 Posted October 26, 2010 jak domku nie ma to nie ma, a jak jest to Klary nie ma:)dzisiaj odezwała się do mnie Pani, której zdjęcia wysyłałam i strasznie Klara jej się spodobała:) Quote
teresz10 Posted October 26, 2010 Posted October 26, 2010 Szukam transportu, a w razie czego rozmawiałyśmy o 11.11,2010. Wiem ze to daleki domek w lublinie , ale ja mam jeszcze w sumie jeden ds w razie potrzeby - tez szukaja małej spokojnej suni która lubi kobiety. Na razie jednak póki wszystko nie bedzie z Klara ok ten domek bedzie "zapasowym"....Nie martwcie się - ja mam sunię z Sosnowca.... Quote
__Lara Posted October 26, 2010 Posted October 26, 2010 marra napisał(a):Rozmawiałam wczoraj z Formicą, wybaczcie że od razu nie napisałam. Ankieta doszła więc wszystko Ok. Nie odbierala telefonu bo zwyczajnie nie mogła:) Generalnie staneło na tym że szukamy transportu dla Klary aby mogła pojechać do domku :) Formica ma narazie tyle na głowie że może to chwilę potrwać a do tego jej synek się rozchorował więc cierpliwie czekamy na rozwój sytuacji... ;) gdyby ktoś miał jakiś pomysł oczywiście mile widziany ;) Huuuura, nareszcie!!! :D :D :D Quote
Recommended Posts