marra Posted October 12, 2010 Author Posted October 12, 2010 Zeroooo :( kurcze ona taka fajna a nikt jej nie chce :( ale nie tracimy nadzieji. Quote
paulinken Posted October 13, 2010 Posted October 13, 2010 A Klara ma DT? Bo jak nie ma to może mestudio by ją wzięła? Quote
marra Posted October 13, 2010 Author Posted October 13, 2010 Klara przebywa teraz w hoteliku. Problem jest taki że Fundacja powoli popada w niemale długi, kotów i psów do leczenia coraz więcej na koncie pustawo a za hotel płacic trzeba, dlatego szukamy też kogoś kto mógłby wziąść Klarę na bezplatny DT, jeżeli mestudio taki oferuje to byłoby super. Gdyby co to podam nr. do Formicy 502 311 695 :) Quote
paulinken Posted October 13, 2010 Posted October 13, 2010 [quote name='marra']Klara przebywa teraz w hoteliku. Problem jest taki że Fundacja powoli popada w niemale długi, kotów i psów do leczenia coraz więcej na koncie pustawo a za hotel płacic trzeba, dlatego szukamy też kogoś kto mógłby wziąść Klarę na bezplatny DT, jeżeli mestudio taki oferuje to byłoby super. Gdyby co to podam nr. do Formicy 502 311 695 :) Za darmo to chyba nie... ale nie wiem, jaka cena. Quote
marra Posted October 13, 2010 Author Posted October 13, 2010 No to w sumie na jedno wychodzi :( Zawsze można wspomóc przysłowiowym grosikiem Fundację :D Quote
marra Posted October 14, 2010 Author Posted October 14, 2010 [quote name='blacky764']Banerek ;) :crazyeye::crazyeye:ŚWIETNY !!!!. Bardzo dziękujemy !!!!:loveu: Quote
lilk_a Posted October 14, 2010 Posted October 14, 2010 wznawiać allegro ? bo się skończyło .... czy wysłać kod komuś żeby wystawiać już na Waszym koncie na allegro .... widziałam że macie aukcje na allegro , jeżeli nie wiecie jak wstawić taki kod , wyślę wraz z instrukcją :) Quote
marra Posted October 15, 2010 Author Posted October 15, 2010 Narazie Klara widnieje na allegro razem z pozostałymi Fundacyjnymi zwierzakami ale dziękujemy :) Klarą interesuje się Pani z Kędzierzyna ale jeżeli juz się na nia zdecyduje to mogłaby ją zabrać dopiero za miesiąc, tak więc wiele może się zmienić do tego czasu i nadal szukamy TEGO domku :( Quote
nemesea Posted October 17, 2010 Posted October 17, 2010 pytaja o klare? bo idzie zima przydaloby jej sie cieple poslanie.. Quote
...robaczek Posted October 17, 2010 Posted October 17, 2010 dziewczyny, przypadkowo zobaczyłam Wasz banerek, a dziś widziałam wątek, na którym dziewczyny pisały, że są jacyś chętni na suczki jamnikowate Quote
...robaczek Posted October 17, 2010 Posted October 17, 2010 nie zdążyłam przeczytać wątku, ale ... Figasia : ""Witam dziewczyny,mam kolejną szalona panią dziś dzwoniła do mnie,ponieważ na 100% chciała małą czarna adoptować,ale skoro ma dom-to sobie pozwoliłąm panią zarezerwować dla innego jamnisie.Pani jest z Krakowa,w styczniu pochowała swoją sunie jamniczkę i bardzo chce uratować jaką bide,chce sunie i krótkowłosą-kolor nie ważny.kto zadzwoni kto pomoże-na pewno macie jakies sunie co szukają domków. pani ma domek z ogrodem,może nawet by dwie zaadoptowała.mam jej numer i podała maiela,bo można jej posłać fotki sunieczek."" Quote
...robaczek Posted October 17, 2010 Posted October 17, 2010 nie mogłam coś wkleić linku do tego: http://www.dogomania.pl/threads/194406-MA-DOM!!!!!!-roczna-jamniczka-%C5%BBory-%C5%9Bl%C4%85skie/page10 myślę, że naprawdę warto napisać do Figasi, jak najszybciej, teraz jest już niedostępna, więc już nie dopytam o namiary, aleee plisss spróbujcie Quote
marra Posted October 18, 2010 Author Posted October 18, 2010 Jej robeczek dzięki wielkie, pędem lece spróbować !!!! Quote
...robaczek Posted October 18, 2010 Posted October 18, 2010 marra, czy to było jeszcze aktualne?;) Quote
marra Posted October 19, 2010 Author Posted October 19, 2010 ...robaczek napisał(a):marra, czy to było jeszcze aktualne?;) ehh nie wiem, spróbować zawsze można ;) paulinken napisał(a):Jak mamuśka? No cóż 90% czasu spędza na cieplutkiej kanapie a kiedy tylko ktoś się zjawia zmienia miejsce i wskakuje na kolana, głowa pod rękę i jest najszczęśliwsza na świecie. Klara wciąż czeka :( Quote
paulinken Posted October 19, 2010 Posted October 19, 2010 Cholinder... ogłoszenia może w jakiejś gazecie by się przydały? Quote
marra Posted October 19, 2010 Author Posted October 19, 2010 paulinken napisał(a):Cholinder... ogłoszenia może w jakiejś gazecie by się przydały? oj zdecydowanie, gdyby była taka możliwość to jak najbardziej. Myślałam juz o tym ale żadnych wtyków:shake: pociesza mnie jeszcze ta Pani z Kędzierzyna, może akurat:roll: Quote
halbina Posted October 19, 2010 Posted October 19, 2010 nestety nie robię ogłoszeń... podrzucam tylko... Quote
marra Posted October 20, 2010 Author Posted October 20, 2010 halbina napisał(a):nestety nie robię ogłoszeń... podrzucam tylko... dziękujemy :) Quote
Recommended Posts