Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 292
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Klara przebywa teraz w hoteliku. Problem jest taki że Fundacja powoli popada w niemale długi, kotów i psów do leczenia coraz więcej na koncie pustawo a za hotel płacic trzeba, dlatego szukamy też kogoś kto mógłby wziąść Klarę na bezplatny DT, jeżeli mestudio taki oferuje to byłoby super. Gdyby co to podam nr. do Formicy 502 311 695 :)

Posted

[quote name='marra']Klara przebywa teraz w hoteliku. Problem jest taki że Fundacja powoli popada w niemale długi, kotów i psów do leczenia coraz więcej na koncie pustawo a za hotel płacic trzeba, dlatego szukamy też kogoś kto mógłby wziąść Klarę na bezplatny DT, jeżeli mestudio taki oferuje to byłoby super. Gdyby co to podam nr. do Formicy 502 311 695 :)

Za darmo to chyba nie... ale nie wiem, jaka cena.

Posted

wznawiać allegro ? bo się skończyło .... czy wysłać kod komuś żeby wystawiać już na Waszym koncie na allegro .... widziałam że macie aukcje na allegro , jeżeli nie wiecie jak wstawić taki kod , wyślę wraz z instrukcją :)

Posted

Narazie Klara widnieje na allegro razem z pozostałymi Fundacyjnymi zwierzakami ale dziękujemy :) Klarą interesuje się Pani z Kędzierzyna ale jeżeli juz się na nia zdecyduje to mogłaby ją zabrać dopiero za miesiąc, tak więc wiele może się zmienić do tego czasu i nadal szukamy TEGO domku :(

Posted

nie zdążyłam przeczytać wątku, ale ...

Figasia :
""Witam dziewczyny,mam kolejną szalona panią dziś dzwoniła do mnie,ponieważ na 100% chciała małą czarna adoptować,ale skoro ma dom-to sobie pozwoliłąm panią zarezerwować dla innego jamnisie.Pani jest z Krakowa,w styczniu pochowała swoją sunie jamniczkę i bardzo chce uratować jaką bide,chce sunie i krótkowłosą-kolor nie ważny.kto zadzwoni kto pomoże-na pewno macie jakies sunie co szukają domków.
pani ma domek z ogrodem,może nawet by dwie zaadoptowała.mam jej numer i podała maiela,bo można jej posłać fotki sunieczek.""

Posted

...robaczek napisał(a):
marra, czy to było jeszcze aktualne?;)

ehh nie wiem, spróbować zawsze można ;)

paulinken napisał(a):
Jak mamuśka?

No cóż 90% czasu spędza na cieplutkiej kanapie a kiedy tylko ktoś się zjawia zmienia miejsce i wskakuje na kolana, głowa pod rękę i jest najszczęśliwsza na świecie. Klara wciąż czeka :(

Posted

paulinken napisał(a):
Cholinder... ogłoszenia może w jakiejś gazecie by się przydały?

oj zdecydowanie, gdyby była taka możliwość to jak najbardziej. Myślałam juz o tym ale żadnych wtyków:shake: pociesza mnie jeszcze ta Pani z Kędzierzyna, może akurat:roll: